galatasaray gs
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar apple iphone 5c konusunda şüphelerim var sizce alınırmı alınmazmı? deneyimlerinizi de paylaşırmısınız?? (Yardımlarınız için şimdiden teşekürler)
Ben olsam 5C yerine 5 alırım. Aynı donanım, hatta daha yüksek performans veriyor. Hemde metal kasa.
Sık telefon değiştirmiyorsan alma. Bu sene 4s bitecek, seneye 5 ve 5c. O fiyata alacağın başka telefonlar daha uzun sure götürebilir. İPhone alırken en guncelini veya bi onceki nesil telefonu almakta fayda var. 5c 2 nesil önceki cihaz olacak.
peki ya internet hızı nasıl
İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. 4s seneye 2015 eylül ayında bitecek ios 9 alamıyacak, ama ios 8 üzerinden hata güncelleştirmelerini almaya devam edicek. O paraya aldığı cihaz gene 1 sene gidecek.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Burası Türkiye senin internetin ne kadar hızlıysa o kadar ama normal hızını soruyorsan LTE 100 mbpse kadar destekliyor
Tam tersi 5c daha performanslı birde bi nebze daha iyi pil konusunda.![]()
Araştırın benchmark testlerin de iPhone 5 çok az hissedilmeyecek kadar performansta önde. Biri oyuncak gibi duruyor plastik renkli, diğeri üst seviye elit telefon görüntüsü veriyor. 5C almak çok mantıksız geliyor bana.
Bi bakıma haklisin da iphone4 ios7 aldığı an bitmedi mi? İyileştirme güncellemelerini alsa da son sürüm ios eski cihazlari patlatiyor.
Arkdşlar bn 5c almayı düşünüyordm uzun yıl kullanmk içn ör 4-6 yıl idare etmez mi diyorsunz
Tam tersi olmasın icloud candir, cihazın çalınması, kayıp olması durumda faydasını çok ama çok görürsün ama bataryam günde 1 saat kisa gider diye aktif etmezsen sen bilirsin .İphone alırsan iCloud kullanma derim ben![]()
Gerçekten mi ? Git internette araştır bence Jenıfır Lawrance , Kate Upton gibi mağdurların haberleri varTam tersi olmasın icloud candir, cihazın çalınması, kayıp olması durumda faydasını çok ama çok görürsün ama bataryam günde 1 saat kisa gider diye aktif etmezsen sen bilirsin .
Kullanıyorum cihazı bir çok kez bir yerde unuttum icloud sayesinde cihazı buldum. Cihazları ve teknelojilerini kullanmadan yorum yapma lütfen.Gerçekten mi ? Git internette araştır bence Jenıfır Lawrance , Kate Upton gibi mağdurların haberleri var![]()
Tamam tamam sen haklısın ben sadece uyardım patron sensin.Kullanıyorum cihazı bir çok kez bir yerde unuttum icloud sayesinde cihazı buldum. Cihazları ve teknelojilerini kullanmadan yorum yapma lütfen.
i5S'den aşağı Apple cihaz almamalısın.
Çünkü 64 bit işlemcili cihazlar yoğunlaştı Apple kanadında.
Ve büyük ihtimal iOS 9, i5 ile i5C'nin son güncellemesi olacak. Kendi kaderiyle baş başa kalacak.