Apple iphone 5c alınır mı?

galatasaray gs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar apple iphone 5c konusunda şüphelerim var sizce alınırmı alınmazmı? deneyimlerinizi de paylaşırmısınız?? (Yardımlarınız için şimdiden teşekürler)

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5c hbde 32gb yeşil modeli 1500 lira axesse 100 lira chip para var alıcaksan bakmanı tavsiye ederim

galatasaray gs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bimekste mavi rengini 32gb 1500tl ye gördüm onu düüüyom ama telefonun gücüyle ilgili şüpelerim var

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne gibi gücüyle iphone 5 e denk işlemcisi felan işte ios çok performanslı bi işletim sistemi gorup begendiyseniz alın oyun uygulamada sıkıntı çıkmaz

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben olsam 5C yerine 5 alırım. Aynı donanım, hatta daha yüksek performans veriyor. Hemde metal kasa.

MelekSubaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sık telefon değiştirmiyorsan alma. Bu sene 4s bitecek, seneye 5 ve 5c. O fiyata alacağın başka telefonlar daha uzun sure götürebilir. İPhone alırken en guncelini veya bi onceki nesil telefonu almakta fayda var. 5c 2 nesil önceki cihaz olacak.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sık telefon değiştirmiyorsan alma. Bu sene 4s bitecek, seneye 5 ve 5c. O fiyata alacağın başka telefonlar daha uzun sure götürebilir. İPhone alırken en guncelini veya bi onceki nesil telefonu almakta fayda var. 5c 2 nesil önceki cihaz olacak.

İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. 4s seneye 2015 eylül ayında bitecek ios 9 alamıyacak, ama ios 8 üzerinden hata güncelleştirmelerini almaya devam edicek. O paraya aldığı cihaz gene 1 sene gidecek.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

peki ya internet hızı nasıl

Burası Türkiye senin internetin ne kadar hızlıysa o kadar ama normal hızını soruyorsan LTE 100 mbpse kadar destekliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5c Türkçesi çöp... 5 naylon leğen plastiğinden yapılınca oldu sana 5c performansı v.s. aynı ama çöp...

MelekSubaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. 4s seneye 2015 eylül ayında bitecek ios 9 alamıyacak, ama ios 8 üzerinden hata güncelleştirmelerini almaya devam edicek. O paraya aldığı cihaz gene 1 sene gidecek.

Burası Türkiye senin internetin ne kadar hızlıysa o kadar ama normal hızını soruyorsan LTE 100 mbpse kadar destekliyor

Bi bakıma haklisin da iphone4 ios7 aldığı an bitmedi mi? İyileştirme güncellemelerini alsa da son sürüm ios eski cihazlari patlatiyor.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Tam tersi 5c daha performanslı birde bi nebze daha iyi pil konusunda. :D

Araştırın benchmark testlerin de iPhone 5 çok az hissedilmeyecek kadar performansta önde. Biri oyuncak gibi duruyor plastik renkli, diğeri üst seviye elit telefon görüntüsü veriyor. 5C almak çok mantıksız geliyor bana.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Araştırın benchmark testlerin de iPhone 5 çok az hissedilmeyecek kadar performansta önde. Biri oyuncak gibi duruyor plastik renkli, diğeri üst seviye elit telefon görüntüsü veriyor. 5C almak çok mantıksız geliyor bana.

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/iphone-5c-1179311/review/12

Hemen hemen aynı 5c daha önde ama malzeme kalitesi konusunda haklısınız bende almazdım 5c, 5'in yanında oyuncak gibi duruyor.

Bi bakıma haklisin da iphone4 ios7 aldığı an bitmedi mi? İyileştirme güncellemelerini alsa da son sürüm ios eski cihazlari patlatiyor.

iPhone 4 ilk ios 7'yi geçildiğinde sıkıntılar vardı geç tepki verme,kasma ama 7.1 güncelleştirilmesiyle bu sorun çözüldü. Cihazın 4 yıllık olduğunuda göz önünde bulunduralım. Senin o patlatiyor dediğini Android'li cihazlar 2 sene içerisinde yaşıyor.

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Arkdşlar bn 5c almayı düşünüyordm uzun yıl kullanmk içn ör 4-6 yıl idare etmez mi diyorsunz

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkdşlar bn 5c almayı düşünüyordm uzun yıl kullanmk içn ör 4-6 yıl idare etmez mi diyorsunz

İphone 4 o donanım ile 4 yıldır çalışıyor ve halen daha kullananlar var çalışan bir cihaz, iphone 5c'nin donanımı iphone 4'den kat kat iyi haliyle 4 yıl sonrada gayet iyi bir şekilde çalışıcak demektir yani siz telefondan sıkılana kadar sizi idare edicektir, 5 yıl ömrü olduğu yazıyor zaten telefonun bir sürüde güncelleme alıcaksınız yıllarca.

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5C güzel bir cihaz.fakat ben olsam üstüne para koyub 5s alırım.sabrın yoksa hemen 5c al derim.ama ben apple telefonlarının batarya performansını hiç beğenmiyorum.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İphone alırsan iCloud kullanma derim ben :D
Tam tersi olmasın icloud candir, cihazın çalınması, kayıp olması durumda faydasını çok ama çok görürsün ama bataryam günde 1 saat kisa gider diye aktif etmezsen sen bilirsin .

roadthegenesis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tam tersi olmasın icloud candir, cihazın çalınması, kayıp olması durumda faydasını çok ama çok görürsün ama bataryam günde 1 saat kisa gider diye aktif etmezsen sen bilirsin .
Gerçekten mi ? Git internette araştır bence Jenıfır Lawrance , Kate Upton gibi mağdurların haberleri var ;)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Gerçekten mi ? Git internette araştır bence Jenıfır Lawrance , Kate Upton gibi mağdurların haberleri var ;)
Kullanıyorum cihazı bir çok kez bir yerde unuttum icloud sayesinde cihazı buldum. Cihazları ve teknelojilerini kullanmadan yorum yapma lütfen.

sayk0tek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben olsam biraz daha para koyar 5s alırım bir 5c ye bakıyorum bir 5s e 5c yırtılacak gibi duruyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5c daha iyi çünkü performans bakımından birde günceleme 1 sene daha fazla gelicek 5 c ye

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
5s alın ya da para biriktirin 6s alırsınız güze

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
i5S'den aşağı Apple cihaz almamalısın.

Çünkü 64 bit işlemcili cihazlar yoğunlaştı Apple kanadında.

Ve büyük ihtimal iOS 9, i5 ile i5C'nin son güncellemesi olacak. Kendi kaderiyle baş başa kalacak.