ysrhcb
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
İyi günler herkese,
Apple İphone 14 Pro Max için 2 kulaklık arasında kaldım arkadaşlar varsa artıları eksileri hangisini tercih etmeliyim hangisini önerirsiniz
1.
Apple Airpods Pro (2.Nesil)
2.
Sennheiser Momentum True Wireless 3 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
Ekosistem takintiniz yoksa Sony WF-100XM4 oneririm. Su an hazir indirimde. Ben yaklasik 1 aydir kullaniyorum cok memnunum. iPhone 11 ile kullaniyorum.
Seste gecikme oluyor mu peki? Ben Galaxy Buds kullanırken gecikme sorunu yaşıyordum.
AirPods Pro aldıktan sonra sorun tamamen ortadan kalktı diyebilirim.
Airpods Pro 1 Veya 2 Hangisini Alirsaniz Alin Memnun Kalirsiniz Herhangi Bir AirPods Pro Alıp Geçin Derimİyi günler herkese,
Apple İphone 14 Pro Max için 2 kulaklık arasında kaldım arkadaşlar varsa artıları eksileri hangisini tercih etmeliyim hangisini önerirsiniz
1.
Apple Airpods Pro (2.Nesil)
2.
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
Airpods Pro 1 Veya 2 Hangisini Alirsaniz Alin Memnun Kalirsiniz Herhangi Bir AirPods Pro Alıp Geçin Derim
Fiyat konusunda Cok Haklisiniz Acikcasi Cok Fazla Secenek Var Ama Ben Gerek Ekosistem Uyumu Gerek Yazilima Entegresi Yuzunden Daima Bir AirPods'un Apple Cihazlarla Ozellikle iPhone'lar İle Daha Pratik Calistigina İnaniyorum.Apple'in fiyat tarafinda en sisirilmis urunleri kulakliklar olabilir. Ikinci elde de telefonda oldugu gibi kayip yasamama olayi yok. Ustelik ekosistem icin belki de en az oneme sahip urunlerden birisi. AirPods 3 fiyatina Pro 2 kalitesi veren baska kulakliklar var piyasada.
Fiyat konusunda Cok Haklisiniz Acikcasi Cok Fazla Secenek Var Ama Ben Gerek Ekosistem Uyumu Gerek Yazilima Entegresi Yuzunden Daima Bir AirPods'un Apple Cihazlarla Ozellikle iPhone'lar İle Daha Pratik Calistigina İnaniyorum.
Ha Ama Fiyatlari Gercekten Bu Konuda Rezalet Ve Halefleri Çok Tabiki Kişiye Bagli Ekosistem Ve Mobilite Takintisi Olmayan Cogu İnsan Daha Farkli Seceneklere Yonelebiliyor.
Farkli Bir Bakis Acisi Ve Mantikli Bir Bakis Acisi Sahsen Düzen Ve Ekosistem Takintim Oldugu İcin Ben Airpods Ailesinden Şaşmam Ama Dedikleriniz Dogrudur.Airpods Pro 2 ile WF-1000XM4 arasinda 2000 TL fark var. Ben kutusunu actigim anda Sony kulaklik da otomatik iPhone'a baglaniyor. Ustelik oldukca detayli bir uygulamasi da mevcut. Iki cihaza ayni anda baglanma ozelligi de var. Tek eksigi baglandigi zaman cikan animasyon. Onun icin de 2000 TL veremem sahsen.
hakkındaki görüşleriniz nedir?
Örnek verebilir misiniz hamza bey?Apple kulaklıkları ben önermiyorum. Çok daha uyguna daha iyi ses kalitesi veren kulaklıklar var ?