Apple İleri mi Gitti?

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Geçtiğimiz günlerde iPhone'un prototiplerinden birini kaybettiği için intihar eden işçi, Apple'ın gizlilik prensiplerini sorgulatıyor.

Foxconn çalışanlarından Sun Danyong, geçtiğimiz günlerde iPhone'un dördüncü nesil prototiplerinden birini kaybetmiş, bunun üzerine yetkililer Danyong'un evine izinsiz girilip, her yeri aramıştı.Yaşanan olayların sonucunda ise Çinli işçi Sun Danyong, evinin camından atlayarak intihar etmişti.
bah72w3w1248353845.jpg

Bir insanın ölümüne sebep olan kayıp prototip, tüm dünyada büyük ses getirdi. Apple'ın gizlilik prensiplerinin abartı boyutlarda olduğu söyleniyor. Ne olursa olsun bir çalışanın bu kadar üzerine gidilmemesi gerektiğini savunanlar da var, intihar eden işçinin gizli işlere karıştığını iddia edenler de var. Kesin olan tek bir şey ise, 4. nesil iPhone'un bir insan canına mal olduğu.
:: Sizce Apple'ın gizlilik prensibi gereğinden fazla mı abartılı?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
ruh hastası steve jobs un adamları işçiyi camdan aşağı atmıştır belki :)
bill gates in kazığını yedikten sonra apple çok gizli dümenler çevirmeye başlamış anlaşılan o yuzdendir gizlilik politikasının bu kadar sert oluşu :) kim bilir belki işci ölmeseydi ölmekten beter yapacaktı apple işciyi ve ailesini

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
anahtar yada cüzdan kaybetmeye benzemio ki herif prototipi kaybetmiş -yada başka firma adına casusluk yapıodu çaldı kim bilir.. :D-

herifin sırf evi arandı die intihar etmesi de ayrı bi ilginçlik. yaşamasın zaten bu kafayla :D

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben hala, "hangi zihniyet camdan aşağıya atlayarak intihar eder" konusunda sorgulanılması gereken insanlar olduğunu düşünüyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İnşaallah karısı ya da çocukları o prototipi bulur Apple'e gider Steve Jobs ın önünde o prototipi yere koyup çekiçle kırar ya da duvara bir yere fırlatır parçalarda görür o zaman Steve Jobs mıdır her ne şimdi tövbe tövbe konuşturcaklar beni.Valla öyle ya da onun gibi birşey olsun internette gruplar açarım helal olsun aferin falan diye.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
prototip in bulunması yerine gelmesi önemli olan mesele değil kötü niyetli microsoft çalışanlarının veya blackbery cilerin ve hatta dünyayı ele geçirme planları olan palm üreticilerinin eline geçmesi apple bundan korkuyor ayrıca bence o adam camdan kendisi atlamadı steve jobs un siyah eldiven giyen gaddat americali zenci tetikcisi attı adamı camdan aşağı intihar süsü verdi camdan aşşağı atlanılırmı yahu bu devirde iş değil yani

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben hala, "hangi zihniyet camdan aşağıya atlayarak intihar eder" konusunda sorgulanılması gereken insanlar olduğunu düşünüyorum.
Niye? İntihar edecek olsam (inş o kadar kötü bir duruma gelmem) bir gökdelenin çatısından aşağıya atlardım. Camdan aşağı atlamanın nesi var?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
ALLAH insanı steve amcanın eline düşürmesin :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Başkası için prototip çalacak adam intihat etmez.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Apple artık lanetlenmiş bir şirket üstünde hep şimşek çakan kara bulutlar olacak merkez ofisinde yarasalar uçuşacak