Haber Apple Haritalar Artık Android’de !!

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
968
Android Kullanıcılarıda Artık Apple Maps Uygulamasına Ulaşabilecekler; Ancak uygulama şimdilik web arayüzü ile sınırlı olara kullanıma açıldı !!

Apple; İOS ile Android arasındaki uyumu artırabilmek için bazı uygulamarını Android Kullanıcıları ile kullanıma açıyor…

Apple Haritalar Android platformu için sunuldu​

Web sürümü, Apple Haritalar’ın temel işlevlerini stabil bir şekilde sunuyor. Kullanıcılar, harita üzerinde serbestçe gezinebiliyor, işletmeleri arayabiliyor, konumlarla ilgili bilgi alabiliyor ve adres ya da konum bazlı yol tarifi oluşturabiliyorlar. Ayrıca, Apple’ın bazı bölgeler için hazırladığı dijital rehberler de bu web arayüzü üzerinden erişilebiliyor. Bu rehberler, restoranlar, gezi rotaları ve alışveriş noktaları gibi tematik listeler sunuyor.

apple-haritalar-1-1024x576.jpg

Ancak, şu an için web sürümünde bazı önemli eksiklikler bulunuyor. Örneğin, Apple’ın gelişmiş toplu taşıma güzergahları ve durak bilgileri web uygulamasında yer almıyor. Ayrıca, Apple’ın ABD ve Avrupa’daki bazı şehirlerde sunduğu üç boyutlu bina görünümleri de desteklenmiyor. Web sürümünde kullanıcıların Apple kimliğiyle oturum açarak kaydettikleri konumlara ya da oluşturdukları rehberlere erişmesi mümkün değil.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
968
Ben

E250’den başladım
İlk Galaxy
Galaxy 2
Galaxy Duos
Galaxy S10+
Galaxy S22 kullandım…

S22’de nefret ettim ve Aynı Yıl İPhone 14 aldım rahat ettim…

S22 kendi haline bozuldu 1 ayda yetkili servisin kapısı aşındırdım paramın iadesini zor aldım…

İPhone pro max alacaktım da ben müteahhitim inşaatlarda o kadar büyük telefon cepten düşüyor ondan düz iPhone aldım

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
82
Ben

E250’den başladım
İlk Galaxy
Galaxy 2
Galaxy Duos
Galaxy S10+
Galaxy S22 kullandım…

S22’de nefret ettim ve Aynı Yıl İPhone 14 aldım rahat ettim…

S22 kendi haline bozuldu 1 ayda yetkili servisin kapısı aşındırdım paramın iadesini zor aldım…

İPhone pro max alacaktım da ben müteahhitim inşaatlarda o kadar büyük telefon cepten düşüyor ondan düz iPhone aldım
S10 Plus ve S22'nin işlemcisi iyi de sizin önceki attıklarınız zaten aşırı eski bir model. iPhone ise kamerası ve işlemcisi iyi fakat diğer özelliklerinin hiçbirini sevmiyorum.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
968
S10 Plus ve S22'nin işlemcisi iyi de sizin önceki attıklarınız zaten aşırı eski bir model. iPhone ise kamerası ve işlemcisi iyi fakat diğer özelliklerinin hiçbirini sevmiyorum.
Ben hepsini zamanında alıp kullandım hep çıktığı sene aldım

cemil4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Android kullanıp da Apple haritalar için talepte bulunan mi varmış da böyle bir şey yapmışlar