Apple da Microsoft Gibi

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Apple, Cuma günü yayınladığı yamalarla Microsoft'u hatırlattı. Medya oynatıcısı yazılımı olan QuickTime'da tam 8 önemli açık birden çıktı.

Apple'ın Cuma günü yaptığı açıklamada 8 önemli açığı duyurdu ve yazılımın, bu açıklardan zarar görmeyen yeni versiyonunu indirmeye açtı. Yazılımın hem Windows hem de Mac için olan versiyonları bulunuyor ve tüm açıkların bu iki işletim sistemine de zarar verdiği söyleniyor. Çözümise en kısa zamanda yeni sürümü yüklemek.

:: Quicktime'ın son versiyonunu indirmek için tıklayın.

:: Güvenecek işletim sistemi arayanlar, bu başlıkta tartışabilirler.

Bilgi için: Apple
Yazan: Hakkı Alkan
SDN – http://shiftdelete.net

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
akifsever dedi ki:
QuickTime Alternative daha iyi değil mi?

Daha mı iyi? Şaka mı yapıyorsun. Kesinlikle daha iyi daha kullanışlı ama orda bir numara var onu çözmüş değilim. QucikTime Alternative yüklediğin zaman sistemine bir QuickTime Pro seri numara yüklüyor. Onun yasal olup olmadığını merak ediyorum.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Eğer yüklediği gerçekten QucikTime Pro codecleri ise o halde elbette yasal değil Troy. Bir müzik dinleme işini bile operatör olmadan yaptırmayan Apple her işlemde hadi lütfen satın al linklerini karışımıza çıkarırken "alternatifine" ya da halefine bedava seri numarası verir mi? Hem de binlerce bilgisayarda kullanılmak üzere ;D

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Quick Time Alternative'i unutmuştum iyi oldu hatırlattığınız (&)