S
SDN Okuru
SDN Okuru
25 pp en altta program atacagım ipadi görmüyor 

hala işe yarıyorda program crack yapabiliyor muyuz programdan? ipa dosyasını indirdim internetten bir oyunun ama crack yapmam lazım,crack yapmak için jb lazım ama jb yapmak istemiyorum,programdan crack yapabilir miyiz?arkadaşlar artık işe yaramıyor diye biliyorum ios 6.1 ile birlikte appsync yüklemek gerek bir sekilde o da jailbreak olmadan yüklenemez sanırım.
hala işe yarıyorda program crack yapabiliyor muyuz programdan? ipa dosyasını indirdim internetten bir oyunun ama crack yapmam lazım,crack yapmak için jb lazım ama jb yapmak istemiyorum,programdan crack yapabilir miyiz?
forumda konu açmıştım ios için pes var mı diye,bir şey buldum,bulduğum yer(umarım reklam sayılmaz)25PP kullanın.
forumda konu açmıştım ios için pes var mı diye,bir şey buldum,bulduğum yer(umarım reklam sayılmaz)
ama jbli cihazda crack yapmak lazım diyor,25pp programından crack yapabilir miyim?
pesi buldum ama telefona atarken application verification failed hatası veriyor ve 25pp'deki jailbreaki yapmamızı istiyor,jb yapmadan atamaz mıyız?25pp üzerinden zaten pes indirebilrsin. Ve zaten crackli olarak yükleniyor.
pesi buldum ama telefona atarken application verification failed hatası veriyor ve 25pp'deki jailbreaki yapmamızı istiyor,jb yapmadan atamaz mıyız?
şöyle anlatayım:normalde uygulamayı elma tutan el simgesinden bulup indiriyoruz ya,orada pes yok bende en üstteki P işaretnin bulunduğu yerde buldum pesi indirdim ama telefona atarken hata verdi jb istediJB yok ve rahat rahat kullanıyorum daha önce dediğim gibi pp25 ten sonra itunes kullanmayacaksınız ve itunes eşzamanlamayı kapatacaksınız yoksa uygulamaların sahte olduğu anlaşılır ve açamazsınız