Apple Cihazlarını Kırmadan Uygulama Yükleme 25pp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkcx31
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ryuzaki Hideki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, benzer bir uygulama olarak Tongbu var. Tavsiye ederim, cihazınızdan tongbunun sitesine girmeniz ve uygulamasını indirmeniz yeterli.
Ancak tongbudan indirdiğiniz uygulamalar bir yana eğer app store'dan uygulama indirirseniz, tongbudan indirdiğiniz uygulamaları açamazsınız. Bunun çözümü ise bilgisayarınıza Tongbu Assistant isimli uygulamayı kurmak ve fix crash butonuna basmak.

http://www.tongbu.com/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim oyunu indirdim tele atmayı deniyorum ama atmıyo bi yardımcı olun da..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar şu anda iTunes pcde kapalı ama eşlenmiş sorun çıkarır mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar Apple kimliği istiyor girincede yanlış diyor napcaz ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar Apple kimliği istiyor girincede yanlış diyor napcaz ?

Cihazı bilgisayara bağlayın, otomatik itunes açılıcak, telefonunuza tıklayın itunes'dan ve aşağıya inin orda otomatik senkronize etme seçeneği olucak onun Tik işaretini kaldırın ve itunes'u kapatın, görev yöneticisi açın itunes ile ilgili arkada çalışan her şeyi sonlandırın.

Telefona yüklediğiniz uygulamayıda silin ve 25pp'den '' bilgisayardan olursa daha iyi olur '' indirin ve telefonunuza atın ve açın çalışması gerekiyor.

Benim size önerim Tongbu olucaktır, tongbuda Fix Crash isimli seçeneği kullandığınızda apple kimlik isteme hatasını düzeltiyor.

25pp jailbreakli cihazlarda iş yapıyor.

Ben jailbreak'li cihaz kullanıyorum Cydiadan indirdim 25pp'yi şu anda itunes üzerinden senkronize yapsam bile uygulamalar sıkıntısız açılıyor.

Sizde bu böyle olmayacak itunes'dan senkronize yaptığınızda otomatik uygulamalar satın alınmamış duruma geliyor ve apple kimlik soruyor bu yüzden tongbu programından fix crash yapınca 1 2 defa düzeliyor.

25pp jailbreakli cihazlar için iyi, jbsiz cihazlar için tongbu en ideali.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Sırf ikonları değiştirmek ve uygulama indirmek için cihazındaki tüm bilgileri bilmediği insanlara açmak.. Çok ama çok saçma.
Ha, eğerki "Zaten Apple bilgilerini göremiyor mu?" diyen olacaksa, en azından bir sıkıntı ile karşılaştığımda kiminle muhattap olacağımı biliyorum.