MUAZ17
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Hocam 6s plus kullanıcısıyım yaklaşık cihazımı 3-4 defa Akasya daki Apple’a götürdüm.Hepsinde değişim sağlandı.Hatta bazen can sıkıntısına gönderisi geliyor insanınEkli dosyayı görüntüle 98422CİHAZ DEĞİŞİMİ Mİ YOKSA PARÇA DEĞİŞİMİ Mİ OLUCAK?
HOCAM CİHAZ DEĞİŞİMİ DEMEHocam 6s plus kullanıcısıyım yaklaşık cihazımı 3-4 defa Akasya daki Apple’a götürdüm.Hepsinde değişim sağlandı.Hatta bazen can sıkıntısına gönderisi geliyor insanınApple servis ve hizmet konusunda bana göre cidden çok başarılı.
Aynen cihaz değişimi sağlarlar. İstanbul da oturuyorsan muhtemel 1-2 gün içinde alırsın gibime geliyor ben götürdükten 3 saat sonra almıştım meselaHOCAM CİHAZ DEĞİŞİMİ DEME
aydında yım uzun sürer galibaAynen cihaz değişimi sağlarlar. İstanbul da oturuyorsan muhtemel 1-2 gün içinde alırsın gibime geliyor ben götürdükten 3 saat sonra almıştım mesela![]()
cihaz değişimi hocam bu.Ekli dosyayı görüntüle 98422CİHAZ DEĞİŞİMİ Mİ YOKSA PARÇA DEĞİŞİMİ Mİ OLUCAK?
inşallah öyledircihaz değişimi hocam bu.
Hocam neden dolayı telefonu götürdüğünüzde değiştirdilerHocam 6s plus kullanıcısıyım yaklaşık cihazımı 3-4 defa Akasya daki Apple’a götürdüm.Hepsinde değişim sağlandı.Hatta bazen can sıkıntısına gönderisi geliyor insanınApple servis ve hizmet konusunda bana göre cidden çok başarılı.
Ekli dosyayı görüntüle 98422CİHAZ DEĞİŞİMİ Mİ YOKSA PARÇA DEĞİŞİMİ Mİ OLUCAK?