Apple Biraz Toparlandı!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Apple Biraz Toparlandı!

Güvenlik açığı tespit edilen servisleri kapatan Apple, yüzlerce mühendisiyle sorunu çözmeye çalışıyor. Çabalar, az önce sonuç verdi ve bazı hizmetler kullanıma açıldı.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Dün gece yakalayabilseydik 6.1.2 ye geçiş yapıp tekrar jailbreak şansını yakalayabilecektik bu sistem sorunu sayesinde ama olmadı. :) Şimdi Beta 4'ü ne zaman yayınlayacaklar onu bekliyoruz.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Keşke imza açığı tekrar aktif olsa hemen geri dönebilsek :( Bende JB-zedelerdenim. Açıldığı an direkt iP5-6.1.2'ye dönüş yapacağım.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Keşke imza açığı tekrar aktif olsa hemen geri dönebilsek :( Bende JB-zedelerdenim. Açıldığı an direkt iP5-6.1.2'ye dönüş yapacağım.

Şu ana kadar uyumamış olamamın tek sebebi :) Onlarca kez yüklemeyi denedim 6.1.2'yi :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Geç bilr kaldılar gün içerisinde bitmeliydi

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Adam gibi toparlansınlarda 2 gün geç olsun

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne hacklenmiş be arkadaş :) Böyle büyük firmanın çözememesi biraz kötü açıkçası.Gidip geliyor sistem.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

An itibariyle Pre-Release Documentation ,
App Store Resource Center ve Program Enrollment and Renewals devredışı :(

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Ne hacklenmiş be arkadaş :) Böyle büyük firmanın çözememesi biraz kötü açıkçası.Gidip geliyor sistem.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

An itibariyle Pre-Release Documentation ,
App Store Resource Center ve Program Enrollment and Renewals devredışı :(

Onlar en basından beri offline dı zaten

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=53503]serkanbb06[/MENTION] bi ara gelmişti gitti

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Apple Biraz Toparlandı!

Güvenlik açığı tespit edilen servisleri kapatan Apple, yüzlerce mühendisiyle sorunu çözmeye çalışıyor. Çabalar, az önce sonuç verdi ve bazı hizmetler kullanıma açıldı.

Apple'daki açığı keşfeden arkadaş İbrahim Baliç ile konuştum SDN adına röportaj teklif ettim fakat Apple ile ilgili olmayacaksa yapabiliriz dedi. Anlaşılan Apple yöneticileriyle iletişiminin ardından bir hukuki süreçle karşı karşıya kalmamak adına çekimser yaklaştı konuya. Başka konuda kalmıyor röportaj yapacak Facebook açığı haricinde o yüzden üzerine gitmedim pek.

Sitenin kullanıcılara ne zaman açılacağını sordum kendisine biraz daha zaman alır dedi ve bu iPhone'larda firmware downgrade ile alakalı bir sorumaysa ilgilenmedim cevabını verdi kendisi.