Apple, Beats Music'te İndirime Gidiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Beats Music uzun vadede Spotify a ciddi bir rakip olacak gibi görünmüyor :dirol:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Flopculara kalsa hiç bir sektörde rakip olamıyor ama rakamlar ortada :lol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Evet Spotify ın ve Beats Music in rakamları ortada
Apple ın elinde patladı Beats Music
Kampanyalarla kurtarmaya çalışıyor ama boşa uğraşıyor :dirol:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Her apple konusunda applei bu kadar savunmak zorundamisin ? Adam cevabi vermis konusamamissin ne guzel.

Haberi okudun mu? Ayrıca ben Spotify'den daha iyi demedim. Kendi klasik Apple'ı kötülemek için bunu öne sermiş. LG bitti Apple'a sardı bu aralar. :dirol:
Adam derken ayrıca? :lol:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Valla bunca senedir sdndeyim ama bilmiyorum kim erkek kim kadin. Uzun zamandir forumda aktif dolasmadigim icin sanirim yorumlarda falan. Yoksa bizide bilen biliyo. Nerden nereye geldim sadede gelirsek kizda olabilir ben isme bakmadan direk adam dedim. Buralarin princeesi finduk faresi vardi kiz bildigim baska bilmem ben.

Tamam o da yanlista sende her apple konusunda asiri bi apple savunmasi yapiyorsun. Yani apple bana aylik maas baglasa bende ayni savunmayi yaparim her konuda soyliyim.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Valla bunca senedir sdndeyim ama bilmiyorum kim erkek kim kadin. Uzun zamandir forumda aktif dolasmadigim icin sanirim yorumlarda falan. Yoksa bizide bilen biliyo. Nerden nereye geldim sadede gelirsek kizda olabilir ben isme bakmadan direk adam dedim. Buralarin princeesi finduk faresi vardi kiz bildigim baska bilmem ben.

Tamam o da yanlista sende her apple konusunda asiri bi apple savunmasi yapiyorsun. Yani apple bana aylik maas baglasa bende ayni savunmayi yaparim her konuda soyliyim.

Bahsettiğin üye hakkında hiç bir fikrim yok princesi faresi bilmiyorum. Konuya dönersek ben kendimi Apple'ın ceosu falan sanmıyorum bunu diyebilirim. Başkasının yanlışınızı beni ilgilendirmez, seni Android tutkun maaşa bağlamadan savunma yaptırıyor ayrıca. :D