Apple Arcade, gelişmeye devam ediyor

Bu konuyu okuyanlar

ember_moon7

Profesör
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
1,703
Reaksiyon puanı
2,174
Puanları
113
apple-arcade-expansion-featured.jpg


Apple Newsroom dün yaptığı açıklamada, Apple'nin paralı oyun servisi olan Apple Arcade'ye iki yeni kategori eklendiğini söyledi.

Apple Arcade'ye iki yeni kategori eklendi

Apple'nin paralı oyun servisi olan Apple Arcade'ye yeni kategoriler geliyor. Yeni kategoriler, Timeless Classics ve App Store Greats adlı iki yeni kategoride sunuluyor ve hizmete 30'dan fazla yeni oyun da ekleniyor.
Yeni kategori olan Timeless Classics; Herkesin oynadığı klasik oyunlar içerecek. Apple Arcade aboneleri "Zach Gage imzalı Good Sudoku, Chess - Play & Learn ve Tavla gibi" oyunları içeren bir kategori olacak. Yeni kategoriye iPhone ve iPad kullanıcıları erişebilecek.
Diğer bir yeni kategori olan App Store Greats; App Store'den Apple Arcade'ye getirilen "en iyi oyunları veya ödüllü oyunları" oynayabilecekler. Oyunlar arasında, Fruit Ninja Classic, Threes! Ve Mini Metro gibi çok popüler oyunlar yer alıyor. Unutmadan "App Store Greats" kategorisi altında olan oyunları, reklamsız oynayabilecekler.

Arcade Originals'e yeni oyunlar ekleniyor.

Arcade Originals'e de yeni oyunlar ekleniyor. Yeni gelen başlıca oyunlar ise ; NBA 2K21 Arcade Edition, Star Trek: Legends, the Oregon Trail gibi oyunlar, Arcade Originals'e ekleniyor.

 
Üst