Andromeda_
Öğrenci
Apple'ın geçtiğimiz haftalarda çıkarmış olduğu AirPods Max hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce alınır mı ?
bu modeli kulaklık alırken araştırmıştım,gerçekten çok güzel özellikleri varAlınmaz. İlla tepe model bir kulaklık alınacaksa şu arkadaş muazzam işler çıkarıyor zaten. Pek çok kişi de ses ve ANC deneyiminin Sony tarafında daha iyi olduğunu belirtiyor zaten.
Sony WH-1000XM4 Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık Fiyatı (hepsiburada.com)
Airpods kullanıcısı olarak o paranın verilmeyeceğini düşünüyorum.Ama parası olan alsın tabiiApple'ın geçtiğimiz haftalarda çıkarmış olduğu AirPods Max hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce alınır mı ?
Katılıyorum.Ben o kulaklığı alsam sanırım evimde vitrin falan yaptırır orada sergilerdimApple'ın ürünlerini ve kalitesine bayılıyorum ama o fiyat biraz fazla. Hatta bayağı bir fazla. Parayı hak ediyor mu ediyor ama o kadar kaliteli müzik de dinleme yani ne olacak. xD
O parayı asla hak ettiğini düşünmüyorum. O para daha farklı markalardan daha iyi bir kulaklık alınabilir.Apple'ın ürünlerini ve kalitesine bayılıyorum ama o fiyat biraz fazla. Hatta bayağı bir fazla. Parayı hak ediyor mu ediyor ama o kadar kaliteli müzik de dinleme yani ne olacak. xD
Kulaklığın özelliklerine, tasarımına ve ses özelliklerine baktığımda neden bu kadar pahalı olduğunu anlayabiliyorum. Ancak yine de o para verilmez. ++O parayı asla hak ettiğini düşünmüyorum. O para daha farklı markalardan daha iyi bir kulaklık alınabilir.
akg n700nc alırım y400 yesil kullanıyorumApple'a karşı olduğumdan dolayı asla almam. Ayrı olarak o parayı asla o kulaklığa vermem.