Apple AirPods Max

Andromeda_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
79
Apple'ın geçtiğimiz haftalarda çıkarmış olduğu AirPods Max hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce alınır mı ?

Ceon

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Apple'a karşı olduğumdan dolayı asla almam. Ayrı olarak o parayı asla o kulaklığa vermem.

404 Not Found

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,852
Gereksiz pahalı bence,onun yerine daha ucuza Sennheiser alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınmaz. İlla tepe model bir kulaklık alınacaksa şu arkadaş muazzam işler çıkarıyor zaten. Pek çok kişi de ses ve ANC deneyiminin Sony tarafında daha iyi olduğunu belirtiyor zaten.

Sony WH-1000XM4 Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık Fiyatı (hepsiburada.com)
bu modeli kulaklık alırken araştırmıştım,gerçekten çok güzel özellikleri var

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
asla alınmaz bence türkiye şartlarında. paran çoktur harcayacak başka yer bulamazsın o zaman farklı ancak mantıklı bir seçim değil. sony wh 1000xm3 bile çok daha mantıklı bir seçenek olacaktır ki aralarında neredeyse 3k tl fark var.

na_rda

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Apple'ın ürünlerini ve kalitesine bayılıyorum ama o fiyat biraz fazla. Hatta bayağı bir fazla. Parayı hak ediyor mu ediyor ama o kadar kaliteli müzik de dinleme yani ne olacak. xD

ardabast61

Asistan
Reaksiyon puanı
205
Apple'ın ürünlerini ve kalitesine bayılıyorum ama o fiyat biraz fazla. Hatta bayağı bir fazla. Parayı hak ediyor mu ediyor ama o kadar kaliteli müzik de dinleme yani ne olacak. xD
Katılıyorum.Ben o kulaklığı alsam sanırım evimde vitrin falan yaptırır orada sergilerdim :D

Ceon

Asistan
Reaksiyon puanı
324
O parayı asla hak ettiğini düşünmüyorum. O para daha farklı markalardan daha iyi bir kulaklık alınabilir.

iProduct

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Bi kulaklığa 5700 lira verecek kadar saf isen al

na_rda

Asistan
Reaksiyon puanı
107
O parayı asla hak ettiğini düşünmüyorum. O para daha farklı markalardan daha iyi bir kulaklık alınabilir.
Kulaklığın özelliklerine, tasarımına ve ses özelliklerine baktığımda neden bu kadar pahalı olduğunu anlayabiliyorum. Ancak yine de o para verilmez. ++