App Store ve iTunes Store Çöktü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Abi açıklama falan yok mu? Herkes sebebini merak ediyo.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yeni bi hack saldırısı daha mı yoksa ?
Apple yazılımı iyi yapamıyor anlaşıldı yardım alması gerekiyor ciddi bi şekilde :dirol:
Gemaltonun haline döndü bu işte :lol:

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kafan güzelmiş güle güle kullan.
Senin gibi fanboylar kadar değil emin ol :dirol:
İşletim sistemi ayrı şeydir güvenlik algoritması ayrı şeydir tabi fanboy gözüyle bakınca ikiside aynı size :lol: devam et sen

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Senin gibi fanboylar kadar değil emin ol :dirol:
Hic apple'in bir cihazını kullanmadim. Senin gibi çocuk aklıyla fanboyculuk oynamiyorum yani. Ortada açıklama bile yokken markayı kötüleme çabaları herşeyi ortaya koyuyor sayın fancocuk ;)

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hic apple'in bir cihazını kullanmadim. Senin gibi çocuk aklıyla fanboyculuk oynamiyorum yani. Ortada açıklama bile yokken markayı kötüleme çabaları herşeyi ortaya koyuyor sayın fancocuk ;)
Iclouddan belli ne olup ne bittiği bi sorun olsa açıklarlardı demekki sunucuyla alakalı bu da hack saldırısını işaret eder öbür türlü Apple açıklıyor çünkü çocukluk yapan ortada sırf yorum yapmak için bu konuya yazan sensin Apple konusunda senden daha çok bilgim olduğu ortada
Kaldıki konuya bodozlama atlayıp laf sokmaya çalışmanda cabası oluyor bu durumda çocuk akıllı kim açıkçası merak ettim gündemi takip etmediğin gibi aklın sıra laf çarpmaya çalışıyorsun
Dipnot = Fanboy olman için illa o markanın cihazını kullanman gerekmiyo yazıp çizdiklerin yeterli şu forumda ki onu da bilen biliyor :dirol:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Iclouddan belli ne olup ne bittiği bi sorun olsa açıklarlardı demekki sunucuyla alakalı bu da hack saldırısını işaret eder öbür türlü Apple açıklıyor çünkü çocukluk yapan ortada sırf yorum yapmak için bu konuya yazan sensin Apple konusunda senden daha çok bilgim olduğu ortada
Dipnot = Fanboy olman için illa o markanın cihazını kullanman gerekmiyo yazıp çizdiklerin yeterli şu forumda ki onu da bilen biliyor :dirol:

Seninle burada saçma bir dalasa girmek istemiyorum. Sen Bu foruma geleli ne kadar oldu da benim ne yazıp çizdiğini biliyosun. Hangi telefonu kullanıyorum desem cevap verebilicekmisin.

İos hakkında daha fazla şey biliyor olabilirsin. Hepsi önyargılarının ve egonun önünde kayboluyor. Eğer apple'la iletişime gecseydin sunucuların neden kapalı olduğunu ogrenirdin.

Hadi egonu da al ve git buradan..

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İnsanın bilgisi olmayınca ne yapsın konunun özüne tekniğine yorum yapmıyor da yorum yapanın ne zamandır üye olduğuna yok şuyuna buyuna eleştiri yapıyor konuya yetkin olmayan birinden de aksini bekleyemezsin zaten
Bu arada bay ego sunucuların neden kapalı olduğunu Tim Cook dan öğrendiysen burada paylaşta kullanıcılarının da merakını gider :dirol:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
İnsanın bilgisi olmayınca ne yapsın konunun özüne tekniğine yorum yapmıyor da yorum yapanın ne zamandır üye olduğuna yok şuyuna buyuna eleştiri yapıyor konuya yetkin olmayan birinden de aksini bekleyemezsin zaten
Bu arada bay ego sunucuların neden kapalı olduğunu Tim Cook dan öğrendiysen burada paylaşta kullanıcılarının da merakını gider :dirol:
88e164966b84fee67085370e82f209e6.jpg

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=437400]TheFame[/MENTION] [MENTION=385184]mic check[/MENTION] easy boys easy...

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=437400]TheFame[/MENTION] [MENTION=385184]mic check[/MENTION] easy boys easy...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yvp9vk

Beyler sistem duzelmiş

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Resim ekleyemedim ama aşağıdaki siteye bakın
https://www.apple.com/support/systemstatus/