tashi 107
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar App Store da ücretli alınan bir uygulamayı beğenmezsek iade edebiliyor muyuz? Acillllllllllllll
Arkadaşlar App Store da ücretli alınan bir uygulamayı beğenmezsek iade edebiliyor muyuz? Acillllllllllllll
anlatır msın?iTunes'tan oluyor o
anlatır msın?
Bir oyun almıştım hatalı çıkmıştı, ama aylar geçti, iade edebiliyor muyum?Profilimizin Bulunduğu sayfadan Satın Alma Geçmişi yazan yeri bularak bunun altında bulunan Tümü ne tıklıyoruz.
Açılan listede bulunan Sorun Bildir kısmına tıklıyoruz
Ürünün altında sorun bildire tıklıyoruz.
Sonrada açılan pencerede neden iptal etmek istediğimizi yazıp yolluyoruz.
Sonra Apple mail falan yolluyo 2 gün içinde iade yapılıyo![]()
Sanırım 3 aya kadar iade yapılabiliyordu.Bir oyun almıştım hatalı çıkmıştı, ama aylar geçti, iade edebiliyor muyum?
Derdini anlatırsın. İade edebileceğimi bilmiyordum. Yeni öğrendim. diye. İlgilenirler muhakkak.Bir oyun almıştım hatalı çıkmıştı, ama aylar geçti, iade edebiliyor muyum?
Öğrendiğim iyi oldu, App Store'a mı yoksa geliştiriciye mi sorunu bildireceğim?Sanırım 3 aya kadar iade yapılabiliyordu.
İnşaallah. Geliştirici ilgilenmişti ama bir çare bulamadı, inşaallah olur. Neyse ki 2 dolardı.Derdini anlatırsın. İade edebileceğimi bilmiyordum. Yeni öğrendim. diye. İlgilenirler muhakkak.
App store dan yapıyorsun normal e-mail falan yollama anlattığım gibi app store dan yap Apple ilgileniyo sanırım bu konular hakkında.İstiyosan o fiyattaki başka bir uygulamayla da değiştirebiliyosun.Bide hangi uygulamayı aldın?Öğrendiğim iyi oldu, App Store'a mı yoksa geliştiriciye mi sorunu bildireceğim?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İnşaallah. Geliştirici ilgilenmişti ama bir çare bulamadı, inşaallah olur. Neyse ki 2 dolardı.![]()
Geliştiriciye email atmıştım. App Store'dan Türkçe mi yazıyoruz? Gears oyunuydu, 3.59TL'ye almıştım ve oyun açılıyordu ama "Play"e bastığımda başlamıyordu.App store dan yapıyorsun normal e-mail falan yollama anlattığım gibi app store dan yap Apple ilgileniyo sanırım bu konular hakkında.İstiyosan o fiyattaki başka bir uygulamayla da değiştirebiliyosun.Bide hangi uygulamayı aldın?![]()
Bence ingilizce yazGeliştiriciye email atmıştım. App Store'dan Türkçe mi yazıyoruz? Gears oyunuydu, 3.59TL'ye almıştım ve oyun açılıyordu ama "Play"e bastığımda başlamıyordu.
kardesim valla benim sifrem calinmisti adan 70 euro paramin hepsini yalayip yutmustu aradim apple yi söyledim geri iade edip ürünleri cktilerArkadaşlar App Store da ücretli alınan bir uygulamayı beğenmezsek iade edebiliyor muyuz? Acillllllllllllll