App Store Kredi Kartı İstiyor

ufukemre70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar app storeden uygulama indiremiyorum eskiden none yani kredi kartının hiçbiri seçeneğini işaretliyerek üye oldum bayadır kullanıyorum ama son 1 aydır üyeliğimle uygulama ,oyun vb. indirmeye çalıştığımda kredi Kartı Girmeniz gerekiyo diyor dedim yeni üyelik açıyım app store e ilk başta bahsettihim hiç biri seçeneğini kaldırmışlar kredi kartım yok ne yapmalıyım sizce
KqNV6W.png

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Itunes Hediye kartlari var teknosa bimeksde falan appstoredan kodu kullan secenegi ile kredi karti olmadan alisveris yapabilirsin birde ucretsiz uygulamalarda sadece sifre ister kart istemez

ufukemre70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben hediye kartını nerden buluyum birde dene ve gör arkadaşı kafadan salama lag yapma

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Merhaba Arkadaşlar app storeden uygulama indiremiyorum eskiden none yani kredi kartının hiçbiri seçeneğini işaretliyerek üye oldum bayadır kullanıyorum ama son 1 aydır üyeliğimle uygulama ,oyun vb. indirmeye çalıştığımda kredi Kartı Girmeniz gerekiyo diyor dedim yeni üyelik açıyım app store e ilk başta bahsettihim hiç biri seçeneğini kaldırmışlar kredi kartım yok ne yapmalıyım sizce
KqNV6W.png

benim 2 tane hesabim var bir tanesi kredi kartsiz simdi denedim sorunsuz iniyor.