APK dosya dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sarisaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sarisaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aradım ama bulamadım. Kendi APK uygulamamı yaptım apk dosyası elimde kendim telefonuma da kurdum ancak bunu googleplay ve diğer dağıtım siteleri haricinde nasıl dağıtım yapabilirim.
Radyo sitemiz var onun için uygulama yaptım, kendi sitem var, siteme dosyamı attım QR kodu felan oluşturdum ne yaptımsa siteden başkası onu program olarak indirip kuramadı. Elimde ki apk yı kendi internet sitemden nasıl dağıtım yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

harsh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi yapmak istediğin 1.sacma QR kodu okuttuğunda google playda bulup indiriyorsun.sitede paylaş apk isteyen kullanıcı indirip kullansın..

sarisaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siteden APK indirip telefona atıp oradan yüklemek uzun iş kimse uğraşmak istemez olay indirip kurma olayı aynı google play gibi.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sitenin server ına ekleyip paylaşabilirsin veya paylaşım sitelerine (dropbox,box,yandex,mediafire) yükleyip paylaşabilirsin

sarisaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitenin server ına ekleyip paylaşabilirsin veya paylaşım sitelerine (dropbox,box,yandex,mediafire) yükleyip paylaşabilirsin

Sitenin serverinde kayıtlı zaten linkte veriyorum ama inmiyor aynı google player gibi tıklayınca indirip kurulabilecek bir sistem nasıl olabilir. Site üzerinden link vereceğim insanlar bunu tıklayıp (tercihen QR kodu) telefonlarına yükleyecekler. Bu mümkün mü yoksa google ye 25 $ vermek zorundamı kalacağız

harsh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Verin alın boşunq böyle uğraşmayın.hiç kimse google play tarafından onaylanmayan uygulama indirip kurmak istemez.güvenmez.hiç geliriniz yok demek ki böyle yola girdiğiniz radyo da çalan müzikler telif hakkı varsa hiç bulaşmayın derim çünkü herşey vicdan meselesi ister uyarır isterse basar mahkemeyi neyin varsa alır götürür.

sarisaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Verin alın boşunq böyle uğraşmayın.hiç kimse google play tarafından onaylanmayan uygulama indirip kurmak istemez.güvenmez.hiç geliriniz yok demek ki böyle yola girdiğiniz radyo da çalan müzikler telif hakkı varsa hiç bulaşmayın derim çünkü herşey vicdan meselesi ister uyarır isterse basar mahkemeyi neyin varsa alır götürür.

Sen çok biliyorsun kardeş. Hangi radyo telif hakkından mahkemeye verilmiş. Rtük onaylı yerel radyo istasyonu. Burada amaç tek bir uygulama için google ye 25 $ vermeden çözüm bulmak. Senin bir çözümün yoksa mesajlarla meşgul etme lütfen.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kaldı ki google player de milyon tane sahte ve reklam uygulaması var kimse kimseye onay vermiyor adamlar paralarına bakıyorlar

harsh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen dedin mi bizim radyo rtük onaylı.madem o kadar büyük radyonuz va 25 $ verip 2 dk yayımlanayacagunıza burayı gelip amatör gibi yardım isteme bir zahmet.google play yavaş yavaş silmeye başladı sahte uygulamalrı.25 $ için yaptığun reziliğe bak .kesin sen şindi uygulamayı beleş yaptın bedavadan herşeye sahip olmaya çalışıyorsun.yok öyle bir dünya

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Sitenin serverinde kayıtlı zaten linkte veriyorum ama inmiyor aynı google player gibi tıklayınca indirip kurulabilecek bir sistem nasıl olabilir. Site üzerinden link vereceğim insanlar bunu tıklayıp (tercihen QR kodu) telefonlarına yükleyecekler. Bu mümkün mü yoksa google ye 25 $ vermek zorundamı kalacağız

google play tarzında indirme yaptırmak istiyorsan o tarzda bir market uygulaması kullanman gerekir. google da araştırma yapıp alternatif market uyglamaları bulabilirsin.
diğer bir yol ise dediğin gibi QR kodu ile indirtme yapabilirsin ama bu pek güven verici değil.
en iyisi google play e eklemek bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkür etttim android3 yandex store ücretsiz olarak paylaştırıyor.

sarisaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google play tarzında indirme yaptırmak istiyorsan o tarzda bir market uygulaması kullanman gerekir. google da araştırma yapıp alternatif market uyglamaları bulabilirsin.
diğer bir yol ise dediğin gibi QR kodu ile indirtme yapabilirsin ama bu pek güven verici değil.
en iyisi google play e eklemek bence

Teşekkürler Kardeş Store Yandex ücretsiz imiş işimi gördü. Allah razı olsun