AOpen'dan Ödüllü Anket

AOpen denince aklınıza ilk ne geliyor?

• Ürünlerdeki şık tasarım.

Kullanılan: 98 24.7%
  • Kasa içinde kolay montaj.

Kullanılan: 52 13.1%
  • Yenilikçi ve sıra dışı ürünler.

Kullanılan: 153 38.5%
  • Yüksek işçilik kalitesi.

Kullanılan: 94 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Bilgisayarınızı yenilemek istiyorsanız, yeni bir kasadan başlayın! AOpen'ın mini bilgisayar kasası G326 kazanma şansını burada yakalayın!

Kasa denince akla gelen ve sağlam güç kaynaklarıyla kullanıcıların ilgisini çeken AOpen, bir ödüllü anketle sitemize konuk oluyor. AOpen markasını özel yapan, her daim kaliteli ürünler sunması ve kendisine özel konseptleri de denemesi. Kullanıcılar özellikle de AOpen tarafından sunulan minyatürleştirilmiş ve şıklaştırılmış kasaları çok seviyorlar. Micro ATX boyutlarında her türlü anakartı ve hep standart parçaları kullanarak kendinize bir mini sistem üretmek istiyorsanız, zaten yolunuz bir şekilde AOpen'dan geçiyor.

Neden AOpen?

AOpen, makul fiyatlı ürünlerle birlikte kullanıcılara şık tasarım ve temiz işçilik gibi nitelikler sunuyor. Ayrıca her zevke hitap eden bir AOpen olduğu gibi her ihtiyaç için de AOpen modelleri arasından kullanıcılara uyan bir model bulunabilir. Peki sizin aklınıza AOpen denince ne geliyor?
aopenkasagorsel1235732222.jpg

Nasıl Katılacaksınız?

Bütün adımların gerçekleştirilmesi, katılım için zorunludur:
:: Üye değilseniz ShiftDelete.Net'e üye olun.
:: Ankette oyunuzu kullanın.
:: AOpen veya ürünleri hakkında yorumlarınızı burada herkesle paylaşın.
:: Profil bilgilerinizi ve e-posta adresinizi güncel tutun ki, kazanırsanız size ulaşabilelim.

Katılım Şartları

:: Bilgisayar kasasının ne olduğunu bilen her T.C. vatandaşı etkinliğe katılabilir.
:: Ankette oy kullanan herkesin kazanma şansı var. Her cevap doğru ve geçerli kabul edilmektedir.
:: ShiftDelete.Net'te çalışıyorsanız, hem sizin hem de birinci dereceden akrabalarınızın ödül kazanma şansını yakmış bulunuyorsunuz.
:: Her kişi, bir hesapla bir kere oy kullanabilir. Mükerrer katılımlar sizi çekilişin dışında bırakacaktır.
:: Oy kullanma süresi 13 Mart 2009 gece yarısında sona eriyor.
:: Eğer talihlilere üç gün içerisinde ulaşılamazsa, hediye yedek talihlilere gönderilecek.

Ödül Ne?

Bir talihliye Aopen Türkiye distribütörü Çözüm A.Ş. tarafından sağlanan AOpen G326 bilgisayar kasası hediye edilecek. Ürünle ilgili ayrıntılı teknik bilgi verdiğimiz ve özelliklerini değerlendirdiğimiz incelemeye bakabilirsiniz.

SDN - http://shiftdelete.net

nsglc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
nedense Aopen da şıklık en son aklıma gelen şey ama kalitesine diyecek yok

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
AOpen kasalarının şekli çok tuhaf ve çekici geliyor bana:happy:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Görünüm ve dizayn itibariyle diğer markalardan farklı kasalarından biliyorum.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ödül güzel :)
tasarımıda çok hoş..

jukrat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çatı katında küçük bir odam var, fazla yerim yok ideal duruyor, tam olur benim için.

pcmanialuck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aopen deyince aklıma direk kaliteli sağlam kasalarve işçilik geliyo

fatboy310

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aopen kasaları her zaman fiyat/performans açısından en iyi seçeneklerden birisi olmuştur.

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
AOpen diyince aklıma güç ve performans geliyor. Çünkü alçak ve geniş kasalar hep aynı hissi uyandırır bende. Tabi AOpen'nin tasarımına da diyecek yok. İnşallah ihtiyacı olan arkadaşımıza gider ürün.(Bu ben de olabilirim tabii ;) ) Ha bu arada ben aranıza yeni katıldım. Herkese selam. Baya bir zamandır sitenizi takip ediyordum. Bu vesileyle de üye olmuş oldum. Forumda görevli tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.

alpermaths

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aopen kaslarını internette araştırdım gerçekten çok orjinal ve şık tasarımları var. umarım bu çizgide devam ederler hiç bozmazlar!!!!!

tanju@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kısa ve öz, küçük ve şık geldi bana :)

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
tasarımı çok yenilikçi ve sıradışı. ayrıca pastel renkler kullanılıyor genelde ürünlerinde ve bu da çok şık duruyor. ayrıca çok ferah bir kasa gibi duruyor. zaten bu yakınlarda kasa değiştirmek istiyordum. eğer bana çıkarsa çok iyi olucak gibi. çıkmazsa talihliye hayırlı olsun :D
not: aslına bakılırsa fiyatına göre daha yüksek güçte bir güç kaynağı olsaymış fiyat/performans oranı çok daha iyi olur

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Aopen kasa ile montaj yapmak artık çok daha kolay ve acısız ( ellerim çizilirdi eskiden :D ) Tasarımı da tatmin edici.. İçinde barındırdığı güç kaynağıda oldukça başarılı.. h700b, ka50d ve h600 modellerini tavsiye edebilirim.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Sıradışı olması bu kasayı kullanacağım yer için önemli bir ayrıntı. Ayrıca AOpen için iyi bir reklam olacak:happy:

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Gerçekten benimde vazgeçilmezim AOpen kasalar ve bu mini Atx kasa görme fırsatınız varsa kasa çalştıktan sonra elinizi içine sokun diğer kasalardan farkını göreceksiniz içi soğuk uzun süre çalıştığı halde e tabi buda performansı etkiler. zaten AOpen kasaların Power Supplylerine diyecek sözüm yok kasaları gibi onlarda da yüksek işçilik ve kalite var ..

ktmu_2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel tasarımı olan, montajı kolay ve kullanışlı kasalar üretiyorlar...

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
AOpenin bu kasası gerçekten çok hoşuma gidiyor.şuan kulandıgım kasada zaten AOpen. AOpen in kalitesi tartışılmaz ;)

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kazanan arkadaşa şimdiden kolay gelsin.Bu dolar kuru ile bu kasanın içini doldurmak zor olacak...

Eshreff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aopen kaliteli urunlerini uygun fiyatlara sunuyor.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Yenilikçi ve sıra dışı ürünler.
demek istiyorum :)

HCevahirK

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
herşeyin minyatürleştiği bir dünyada neden kasalar büyük kalsın ki

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
bu tür hediyeli anketlerde hep "belki bana çıkar" umuduyla oy kullanıyorum. umarım bu sefer bişi çıkar. başka bir sitede ekran kartı ödüllü ve bir de kasa ödüllü ankete katılmıştım ama birşey çıkmamıştı yine:d

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de yenilikçi ve sıradışı ürünler diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...