İçim rahatladı çok teşekkür ederimAntutudaki puanlar çok değişken. Bir bakıyorsun 500 bin alıyorsun,bir bakıyorsun 430 bin alıyorsun.
Antutu önemli değil. Oyunlarda falan aşırı güçlü bir cihaz. Performansı sorun yaratmaz.
Antutu puanlarına takılmamanı tavsiye ederim.One plus 8 pro performans konusunda çok iyi bir cihaz ve seni uzun süre memnun edeceğini düşünüyorum.Hayırlı akşamlar telefon seven arkadaşlarım bir sorum olacak Antutu sayfasında Listete One Plus 8 Pro 610000 puan alıyor benim yeni One Pkys 8 Pro 582000 puan alıyor bu normalmi?
Günaydın kardeşim bir sorum olacak Oppo X2Pro yada Xiaomi mi 10 T Pro hangisi iyiNormal çünkü Antutu listesindeki OnePlus 8 Pro 12/256 olan model Ram ve Rom puanı etkiler
Günaydın **** X2 Pro daha iyi. ?Günaydın kardeşim bir sorum olacak Oppo X2Pro yada Xiaomi mi 10 T Pro hangisi iyi
Bazıları xiaomi mi 10 t pro diyor kafam karıştıGünaydın **** X2 Pro daha iyi. ?
**** X2 Pro her şeyiyle tam bir amiral gemisi Mi 10T Pro bazı özellikleri kısılmış bir cihaz.Bazıları xiaomi mi 10 t pro diyor kafam karıştı
Peki antutuda hangisi önde**** X2 Pro her şeyiyle tam bir amiral gemisi Mi 10T Pro bazı özellikleri kısılmış bir cihaz.
Bence telefon alırken antutu puanı kriterlerinizden biri olmasın.Peki antutuda hangisi önde
Peki antutuda hangisi önde**** X2 Pro her şeyiyle tam bir amiral gemisi Mi 10T Pro bazı özellikleri kısılmış bir cihaz.
Peki son sorum oppo x2 pro yada one 8 plus? Hangisi bu son sorum?Bence telefon alırken antutu puanı kriterlerinizden biri olmasın.
İkisi arasında Oneplus 8 pro. Oppo **** x2 pro da çok iyi bir cihaz ama Oneplus 8 pro şu anda android dünyasının tartışmasız en iyi cihazı.2k 10bit 120hz amoled panel,Snapdragon 865 işlemci,4K 60 fps videoyu bütün lenslerde çekebilen,termal soğutma sistemi sayesinde her oyunu sorunsuz oynatabilen mükemmele yakın bir cihaz.Bazıları xiaomi mi 10 t pro diyor kafam karıştı
Peki antutuda hangisi önde
Peki son sorum oppo x2 pro yada one 8 plus? Hangisi bu son sorum?
Bazıları xiaomi mi 10 t pro diyor kafam karıştı
Peki antutuda hangisi önde
Peki son sorum oppo x2 pro yada one 8 plus? Hangisi bu son sorum?
Tabii ki **** X2 Pro ama Oneplus 8 Pro **** X2 Pro'dan da daha iyi.Günaydın kardeşim bir sorum olacak Oppo X2Pro yada Xiaomi mi 10 T Pro hangisi iyi
Hayırlı geceler kardeşimAntutu puanlarına takılmamanı tavsiye ederim.One plus 8 pro performans konusunda çok iyi bir cihaz ve seni uzun süre memnun edeceğini düşünüyorum.
Normal.Hayırlı akşamlar telefon seven arkadaşlarım bir sorum olacak Antutu sayfasında Listete One Plus 8 Pro 610000 puan alıyor benim yeni One Pkys 8 Pro 582000 puan alıyor bu normalmi?
Yine bişey soracam başını ağrıtacamHayırlı geceler kardeşim
Sormanız normal, burası forum sonuçta insanlar soru cevaplamak için var. Eğer bir sorunuz varsa lütfen paylaşın bizimle, eğer bilgi alanımızda ise yardımcı olmak isteriz.Yine bişey soracam başını ağrıtacam
Teşekkür ederim çok incesiniz sorum şu Oppo **** X2 Pro siyah seramikmi yada Turuncu derimi tercih ederdinizSormanız normal, burası forum sonuçta insanlar soru cevaplamak için var. Eğer bir sorunuz varsa lütfen paylaşın bizimle, eğer bilgi alanımızda ise yardımcı olmak isteriz.
Ben şahsen turuncu tercih ederdim alacak olsam ama dediğim gibi, Oneplus 8 Pro kullanıyorken Oppo **** X2 Pro'ya geçmeniz çok küçük de olsa gerilemeniz demek olur.Teşekkür ederim çok incesiniz sorum şu Oppo **** X2 Pro siyah seramikmi yada Turuncu derimi tercih ederdiniz
Senin yerinde olsam Oneplus 8 pro alırdım.Oppo **** x2 proda iyi cihaz ama Oneplus 8 pro hemen hemen her konuda mükemmele yakın kalite sunan bir cihaz.Teşekkür ederim çok incesiniz sorum şu Oppo **** X2 Pro siyah seramikmi yada Turuncu derimi tercih ederdiniz