Laptobumda bedava olması sebebi ile avast free antivürüs kurulu idi. Bilgisayarda son zamanlarda bir yavaşlama peydah oldu. çift çekirdekli işlemcili 2 Gb ramli bilgisayarda firefox bile açılsa işlemci % 100 çalışmaya başladı tabii bilgisayarı kullanmak eziyet olmaya başladı. Virüs olabileceğini tahmin ederek norman Malvare ile taratıp 2-3 zararlı sildim. birde Malverebaytes Antimalvare kurudum onla tarattım oda 2-3 zararlı buldu.en son Avast ı kaldırıp Kaspersky kurdum tarattım 2 tane worm bulup sildi. Avast demekki gelene geç demiş.
Fakat kasperi kurduktan sonra internete giremez oldum. İnternet var görünüyor ama veri alışverişi olmuyor. Kasperi duraklatınca internet geliyor aktif hale getirince internet gidiyor. Herhalde bilgisayar kaspere uyum sağlamadı deyip bu sefer kasperi kaldırıp Nod 32 yi kurdum ama yine aynı durum . Nod 32 çalışırken internet gidiyor. Nod 32 yi kullanım dışı yaparsam internet geliyor. Acaba Silinmeyen bir virüsmü var bilgisayarda hala. Dediğim gibi Antivürüsler aktifken internet var gibi görülüyor ama veri alışverişi olmuyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın iyice canımı sıktı bu iş ne olabilir bir fikriniz varmı ?