Antivirüssüz VİSTA Kullanımı

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar Vista Home Premium │ antivirüs programı olmadan kullanılabilmesi sizde doğrumudur yoksa illa bir prgram ile desteklenmelimidir.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Virüs sürekli kendini geliştikleri için antivirüs olması şart.

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar vistayı 4 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. bitdefender + ca + avg + avast programları ile dnedim hiç bir virü veya spy bulamadı. bu ilginç bir istatistik

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Olayın vista ile alakası yok virüs türevleri yüklenmezse virüs olmaz zaten ama henüz vistada virüsler pek yaygın değil ama bu sene virüsler vista işletim sistemine yoğunlaşacaklarmış.

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
vistanın güvenlik duvarı ve defender programı bence çok etkili. az önce microsoft ile de görüştüm 15/nisanda çıkack olan sp1 dahada güvenli hale getirdiklerini söyeldiler.

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vista işletim sisteminde, yaygın olan virüs yayılma prensiplerine karşı çeşitli önlemler var, ancak bir kullanıcı, bütün ikazlara rağmen, atıyorum, gülben ergen'in malum videosu adlı bir dosyayı ille de yükleyeceğim diye uğraşırsa, virüs programı da olsa, onu kapatır, etkisiz hale getirir yine virüsü kapar. kullanıcının davranışı çok önemli. bir zamanlar tüm dünyayı allak bullak eden "i love you" virüsü buna en güzel örnektir :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben ultimate kullanıyorum antivirüs pro kullanmıyorum.sorun olmadı ara sıra bazı pogramlarla tarama yaptırıyorum virüs trojan solucan yok.vistanın en büyük artısı galiba bu.ilerde tabiki antivirüs programı yüklemeye ihtiyaç uyacağız.

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
evet bende öyle kullanıyorum. virüs de neymiş yahu. zati spy ler var onuda defender yakalıyor

recepyuksel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sana katılıyorum.
bu sene sonuna doğru patlamaya başlar bu vista virusleri.
adamlar birazdaha ugraşşınlar üzerinde bak ne açıklar bulacaklar bunda.
Tememnim işallah öyle olmaz ama. ;(

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Ben vista da kullanmıyorum.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Ben Vista home premium sistemde Nod32 v3.0 - Comodo Firewall Pro v3.0 ve Windows defender aktif kullanıyorum.

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Windows Vista.. yine şu rezil işletim sistemi. Sistem performansını çok yediğinden antivirüsle beraber kullanıldığında çıldırası bi hal aldırabilir. Antivirüs'süzde battal gazi gibi çırpınırsınız. Size önerim işletim sisteminizi değiştirin. ;)

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar avtivrüs olmadan süper. sp1 i yükleyince nasıl olacak merak ediyor. nisan ayını bekliyorum

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

Çok uzun süre Ultimate 64 bit'i AV olmadan kullandım. Başıma birşey gelmedi (sonra Norton kurdum tarattım, birşey çıkmadı).

Ama tedbirli olmakta fayda var.

Güzel günler dilerim.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Vista premiumda antivirüs ve firwall kullanıyorum, bir kasma sorunu görünmüyor.

kevser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben f secure 2008 kullanıyorum memnunum

uzaktan algilama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avast home 4 sürümü aldığımdan beri kullanıyorum. şimdi baktım 770 mb ram kullanımı diyor. sistemde bir kasılma veya yavaşlama görmedim henüz. Türkçe dil desteği olmasıda cabası. eğer ki açılışta çok kastırıyor diye düşünürseniz ayarlarında tüm programlardan sonra çalıştır (açılışta çalıştırmayı geciktir) diye bir opsiyonu var.

black_mamba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
prenslui dedi ki:
vistanın güvenlik duvarı ve defender programı bence çok etkili. az önce microsoft ile de görüştüm 15/nisanda çıkack olan sp1 dahada güvenli hale getirdiklerini söyeldiler.

ben yinede kaspersky internet security 7 kullanıyorum...

bence eşşeği sağlam kazığa bağlamalı....

:)

black_mamba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mr.meseli dedi ki:
Windows Vista.. yine şu rezil işletim sistemi. Sistem performansını çok yediğinden antivirüsle beraber kullanıldığında çıldırası bi hal aldırabilir. Antivirüs'süzde battal gazi gibi çırpınırsınız. Size önerim işletim sisteminizi değiştirin. ;)

kardeş sistemin yetersiz ise suç vistanın mı ?

bence değil...

bende
amd x2 4200 + 2.2 @ 2.7 O/C
kingston 2*1 gb 667 Mhz @ 800 O/C kullanıyorum masa üstünde ve vista puanım ise 4.9

işletim sistemi vista ultimate 32 bit...

hdd puanım ise 5,9 yani en yüksek puan

buna rağmen xp sp2 den daha stabil ve sorunsuz çalışıyor anladın sen onu umarım....

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Valla Vista Ultimate SP1 kullanıyorum Kaspersky yüklü virüs bulaşacak yerlere girmediğim için her ne kadar gerek görmesemde yüklü ancak bi ton şeye uyarı veriyo online oyun oynadığım siteyi bile açmıyo o yüzden genelde kapalı duruyo yavaşlama olduğunda taratıyorum :)

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
vista süper ve AV pro. na gerek yok bence. hadi kolay gele

turgay_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bence xp e de vista farketmez iş tamamen kullanıcıda bitiyor.hiç kurmayın + alengirli sitelere ve de tanımadığınız kişilerden gelen e-postaları açmayın hiç bişi olmaz.arkadaşım bilgisayarını 2,5 yıl format atmadan kullandı.