Antivirüs Yazılımları Anketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Anti-Virus Yazılımını Kullanıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    366
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umudayolculuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim oyum avira antivir preminium a gitti nedeni şuan onu kullanıyorum vede gayet menmunum. bilgisayarı yormuyor görevini yapıyor

OkN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlk tercihim Avira Antivir Premium dur eğer bu yazılım olmasaydı ya Kaspersky ya Bit defender i kullanırdım

xxx3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet belki kasıyor belki birazcık bilgisayarımı yoruyor ama en azından aklımda soru işareti bırakmıyor oyumu kaspersky'e bastım arkadaslar bugune kadar çok virüs koruma kullandım nod 32 de iyi ama kasper dahada iyi ve yıldan yıla 30 dolar ödeyip hiç kaçak yollara başvurmadan lisans anahtarı almayı hak ediyor :)

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben eset nod32 dedim arkadaşlar kasperksy iyide az kasıyor nod32 de ben kasma göremedim hem iyi koruma sağlıyor.

h@y@let

Asistan
Reaksiyon puanı
2
En iyi anti virüs kendinizsiniz :)) bende kullanmıyorum ama ilerde kullanırsam nod32 kullanırım.

bahriyeli8986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben de uzun zamandır kasperky kullanıyodum ama bi turlu googleyı acarken hemen acma gb bı luksum yoktu
4 cekırdek olmasına rahmen ınanın cok kasıyo şimdi nod32 var oyle bı sorun yok umarım guzeldır,bencede şimdilik nod32 derim

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bahriyeli8986 dedi ki:
arkadaşlar ben de uzun zamandır kasperky kullanıyodum ama bi turlu googleyı acarken hemen acma gb bı luksum yoktu
4 cekırdek olmasına rahmen ınanın cok kasıyo şimdi nod32 var oyle bı sorun yok umarım guzeldır,bencede şimdilik nod32 derim

Hayırlı olsun, Nod32 sistemi zorlamayan ve kaliteli bir yazılımdır, sisteminizde en iyi performansı sağlayan antivirüs yazılımını tercih edin.

nurayyyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burdakilerin çoğunu kullandım.Kullandıklarım içinden en iyi bulduğum şu ana kadar AVG idi...

myxroom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NOD 32 Yİ hızından dolayı işaretledim ama Kaspersky daha güçlü zaten ikisi de rus malı

AC/DC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Alman olsun çamurdan olsun : ) Avira AntiVir

Ademsx1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eset smart yani Nod32 kullanıyordum..Bundan önce Avira Antivir kullanıodum arada bir gercek zamanlı koruması kapanıodu..Bide baslangicta biraz yavas aciliodu Bende Nod32 kullanmaya basladım..İkiside cok guzelll...Ne de olsa Alman Malı:D

erkek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaspersky yi bazen bazi siteler ücretsiz key kampanyasi olarak verdikleri icin simdi kaspersky internet security 7 kullaniyorum. ücretsizler icinde en iyisi avast. inanmayan arastirsin. sallamayla olmuyor.

mescorb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer Sağlam bilgisayarınız varsa kaspersky yada bitdefender en iileri..Bilgisayarın zayıfsa nod32.

bahriyeli8986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bencede eset smart security ben onu kullanıyorum gayet memnunun tavsıye ederim

Hyperboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son sürümleri ele alındığında en iyisi ve size önerim eset nod32 dir

aras3686

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
norton 2007 hızlı olsa tek geçerim
kaspersky ikide bir key sorunu cıkmasa 2. olabilir
avast mavast nod beş para etmez gereksiz yazılımlar 3. bile olamaz :)

alpware

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eset nod32 4ever:D:D wazgeçmem hiç kastırmaz bilgisayarı arka planda tıkır tıkır çalışır:))

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
nod32 ve kav'ın uyarı vermediği bi siteye girdim virüs uyarısı vermedi .. antivir ile girdim uyarı verdi ..

occuplus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
F prot, F Secure, nod 32, norton, panda kullandım. Son olarak ta avast 'a devam etmekteyim. Lisans sorunu olamaması ve bilgisayarı fazla konfigürasyon gerektirmediği için tavsiye edebilirim.

xeus10

Doçent
Reaksiyon puanı
0
alpware dedi ki:
eset nod32 4ever:D:D wazgeçmem hiç kastırmaz bilgisayarı arka planda tıkır tıkır çalışır:))
bir ara başka bir antivirüsle tara görüürsün sen tıkır tıkırı bilgisayarın yolgeçen hanına dönmüştür en iyisi nav 2008

gladyator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
;D ;D ;D
kaspersky kaspersky kaspersky kaspersky kaspersky kaspersky kaspersky kaspersky kaspersky kaspersky​
;D ;D ;D

sasemos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar Kaspersky'ki BitDefender kalitesinde hiç açık vermeyen en iyiler arasındakiler arasındaykene nasıl Eset Nod32 daha iyi olabiliryor anlamadımm ya oy verenler anlamıyorlar yada kaspersky kollanmamışlardır hayatlarında.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...