KingOfTheEarth
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
nmiyim kötümü ben 5 yıldır kullanıyorum çok memnunum daAvast kullanmayın. Kaspersky veya Malwarebytes ile tarayın.
nası yanlış tarama yani zararlı olmayan dosyalara virüs zararar lı olan dosyalara zararlı mı diyorAvast yanlış tarama yapabiliyor.
yani avast kötümü 3 4 yıldır kullanıyorumda çok memnunum hiç sıkıntı yaşatmadıda banaAvast yerine Kaspersky veya Malwarebytes kullanın.
Evet Avast genellikle virüsleri bulamaz ve bazı sistem dosyalarını bile virüs sanabilir, 3-4 yıldır bilgisayarınızda hiç bir virüsü bulamadığı için mi memnunsunuzyani avast kötümü 3 4 yıldır kullanıyorumda çok memnunum hiç sıkıntı yaşatmadıda bana
mert şefik sen hangi korumayı kullanıyosunEvet Avast genellikle virüsleri bulamaz ve bazı sistem dosyalarını bile virüs sanabilir, 3-4 yıldır bilgisayarınızda hiç bir virüsü bulamadığı için mi memnunsunuzAvastı silin Malwarebytes veya Kaspersky kurun.
bide direk engelliyo önden virüslü dosya indirdiğimdeEvet Avast genellikle virüsleri bulamaz ve bazı sistem dosyalarını bile virüs sanabilir, 3-4 yıldır bilgisayarınızda hiç bir virüsü bulamadığı için mi memnunsunuzAvastı silin Malwarebytes veya Kaspersky kurun.
Ben GNU/Linux dağıtımları kullanıyorum antivirüse ihtiyacım yokmert şefik sen hangi korumayı kullanıyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide direk engelliyo önden virüslü dosya indirdiğimde
Antivirüs https://www.kaspersky.com.tr/free-cloud-antivirusmert şefik sen hangi korumayı kullanıyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide direk engelliyo önden virüslü dosya indirdiğimde
Kasperky forumda bana önerdiler deneme sürümünü kullanıyorum bilgisayarıma gizlice teamviewer kurulmuş onu sildi ?Eskiden avast kullanıyordum aynı uyarı bendede vardı.Sorun gider kısmına tıklayınca ücretli sürümü almanızı istiyordu.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bu pazarlama stratejisi.Ki zaten avast kötü bir antivirüs kaspersky veya malwarebytes kullanmanızı öneririm.
Büyük İhtimalle üzerinde oynanmış bir TeamViewer diKasperky forumda bana önerdiler deneme sürümünü kullanıyorum bilgisayarıma gizlice teamviewer kurulmuş onu sildi ?
Aynen öle idiBüyük İhtimalle üzerinde oynanmış bir TeamViewer di