Antivirüs Tavsiyesi

cherechii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Syın K-C sizin bildiğiniz avira antivirüs sitesi warmı ben bitane buldumda ondada bazı bilgiler istiyor sizin bildiğiniz varmı acaba?????

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kaspersky kullan derim kardeş ben güvenlik olarak bilgisayarı koruma olarak hatta evebeyn denetimimi ne onu açarsan her girdiğin sitede senden parola ister ki o kadar güvenli yani herşeye parola ister evebeyn denetimini açarsan kasperskyda tam koruma:kaspersky.

cherechii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sayın K-C ben keyleri bulamadım bi zahmet onuda gönderirisen sevinirim:D:D:D

unsalonarici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avira AntiVir derim başka birşey demem. Hem bedava hem hızlı hem etkili hemde makinayı kasmaz. Daha ne istenirki.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
yaw knightx38 gel esedi geri yükleyelim sana zaten napıyonki haftada bi biligsyara başındasın ondada aradığın sınırlı oyun program esedde kötü değilki onu geri kuralım sana

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kasperskyda bir takım sorunlar vardı hele güncelleme zaten yapmıyordu yapılmıyordu yarısına gelmeden bitiyordu güncellenmiyordu.Bende sınırsız eset smart security 3.0 a geçtim.Güzele benziyor inşaallah sorun çıkarmaz ve tüm virüsleri engeller.Kaspersky güncellenseydi kalacaktı pcmde ama işte.Yoksa benim hala favorim kaspersky.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
norton internet security bilqisayarıda kasmıyor.o yönden cok iyi.ve bilgisayarı cok iyi koruyor emin ol.

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bilgisayar ve İnternet kullanım düzeyine göre değişir Antivirüs tavsiyesi.Fakat ben tek bir program yerine Katmanlı Güvenlik denilen tek bir Antivirüs uygulamasına bağlı kalmadan ayrıca spyware,güvenlik duvarı,rootkit tool, vb. araçları ve Dikkat faktörünü barıdıran bir hazırlık yapmanı öneririm.Her ne kadar Güvenlik uygulamaları artık tek paket halinde tüm bunları Dikkat hariç sunsada sen yinede,tek programın bilgisayarını koruyacağını düşünme dikkatli ol.

gayzer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nortoooooooooooooooooon 360 tek geçerim....

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konu başlığının ilk harfini büyük yazmalıydın:)

Ben avira antivir kullanıyorum.Aşağıdaki bağlantıda da 6 aylık ücretsiz lisansı mevcut.
Avira Antivir Premium Security Suite 6 aylık lisans
http://forum.shiftdelete.net/guvenl...security-suite-6-aylik-lisans-kampanyasi.html

Kendi bilgisayarinizsa en iyisi budur. Baskasinin bilgisayariysa ve yani 6 ay ile ugrasmak istemiyorsaniz Avira Antivir Personal Classic 9 derim.

Biliyoruzki söylüyoruz

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kendi bilgisayarinizsa en iyisi budur. Baskasinin bilgisayariysa ve yani 6 ay ile ugrasmak istemiyorsaniz Avira Antivir Personal Classic 9 derim.

Biliyoruzki söylüyoruz

Premium versiyonu daha iyi bence classic versiyonu günde kendi 2 kere güncellerken premium versiyonu kendini 12 kere güncelliyor ve her güncellemeden sonra koca koca avira reklamı çıkmıyor ve daha bir kaç özellik....:happy:

fenergin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Premium versiyonu daha iyi bence classic versiyonu günde kendi 2 kere güncellerken premium versiyonu kendini 12 kere güncelliyor ve her güncellemeden sonra koca koca avira reklamı çıkmıyor ve daha bir kaç özellik....:happy:

nerden indirebilirim tavsiyeniz varmı? daha dogrusu arkadaslar ben kullanımı kolay ve isyerinin pc oldugu icin cokda kasmasını istemiyorum buna gore bi tavsiyeniz varmı?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Avira securty suite ile tam koruma

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Ve iyi kasılmalar

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ya kaspersky kasıyor diyen arkadaşlar siz bu kanıya nasıl vardınız gerçekten çok merak ediyorum,ben kaspersky kullanıyorum hiç bir şekilde kasmıyor pc yi :S

Asıl konuya gelirsek kardeş bnce kaspersk kullan dünyanın tartışmasız en iyi antivirüsü kaspersky internet security...Dünyadaki tüm virüsleri tanıyor nerdeyse ve temizleme özelliği süper çoğu antivirüs,çok az virüsü temizliyebiliyor ama kaspersky tanıdığı tüm virüslerin %95 ini temizliyebiliyor...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bir kaspersky taraması yaptım içinde tamı tamına 85 tane kasılma oldu ve sadece küçük bir müzik açıktı.

cherechii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sayın finix sizin verebileceğiniz bi adres varmı acaba öbürlerini yükleyemedimde

cherechii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tmm tşk bi deneyim bakıyım ama finix lisans kodu istiyor onu bulamadım bi werirsen sevinirim

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Hepiniz kaspersky kasıyor diyorsunuz ama bu pcden pcye değişir ben 1 hafta önce kaspersky internet security 2009 kurmuştum kasa kasa bir hal olmuştu silip nod32 kurdum 3.0 sonra hoşuma gitmedi bugün kasperskyı tekrar kurdum 1 hafta önceden haber yok maşallah sanki nitro tüpü takmışlar anakarta.Pcden pcye değişir kasma sorunu.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Eset Nod32 veya Eset Smart Security