• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Antivirüs tavsiyesi istiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YAREM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YAREM

Asistan
Arkadaşlar ücretsiz gerçek zamanlı ve demo olmayan bir antivirüse ihtiyacım var . ne tavsiye edersiniz..

Bütün antivirüsler hemen hemen aynıdır :):)Ben şu an avira kullanıyorum.Sistemi zorlamadığğına inanıyorum.Tavsiye ederim...

ücretsiz , gerçek zamanlı, demo olmayan? valla korsan tavsiye ederim aradığın kriterlere bakılırsa :D

Arkadaşlar ücretsiz gerçek zamanlı ve demo olmayan bir antivirüse ihtiyacım var . ne tavsiye edersiniz..

ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabilecek güvenli sistemi yormayan ücretsiz bir yazılım öneriyorum size.. bunu yazılımı uzman olarak uzun zamandır test ediyorum ve çok başarılı bulduğumu belirtmek istiyorum...

MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS

microsoft yeni güvenlik yazılımıyla tüm windows işletim sistemlerine entegre olabilen güvenlik düzeyi yüksek bir antivirüs hazırladı...
kaspersky labs. açıklamasına göre microsoftun bu yazılımı gerçekten yüksek koruma sağlıyor... (kaspersky labs)

bu sürüm sadece orjinal windows işletim sistemlerinde kurulabiliyor (lisanslı).. sanırım windows kullanıp ta lisanslı olmayan yoktur..

başka ek bir ücrete gerek yok.. windows 7 üzerinde uzun zamandır kullanıp gördüğüm o ki; bu sürüm tam size göredir tavsiye ediyorum...
sistemi de hiç sıkıntıya düşürmüyor...
tek sorun şu ana kadar çıkan diller içinde türkçe olmaması ama sürüm o kadar anlaşılırki türkçe ye gerek kalmıyor

Download: http://www.microsoft.com/Security_Essentials/

Tüm arkadaşların ilgisine teşekkür ederim.Vermiş olduğunuz MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS linki deneyeceğim zannedersem bunu kullanacağım sistemide kasmıyormuş araştırdığım kadarıyla..

MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS tek başına yeterli değil bence. daha geliştirilmesi gereken bir yazılım. eğer online oyu, müzik vb. içeriklerle uğraşıyorsan bedavaya kaçmadan Kaspersky internet security 2010 yada norton internet security kullanıp keyfine bakacaksın.

Eğer bilgisayar güçlüyse eset nod32 yi öneririm bilgisayar güçlü değilse avira yı öneririm

en babaları
norton
panda
en bilgisayarı kasmayan
nod32
eset
antivir
en popüler
kaspersky

Kesinlikle Non 32 4.0 + a-squared Free Öneririm

Adam konuyu açalı 4 ay olmuş nerdeyse.Şimdiye para verip almıştır antivirüsü.Ne diye hortlattın konuyu kardeşim :)

Ücretsiz ise AVG.

Du bakim. Hakikaten niye hortlamış bu .)

ücretsiz olarak avira iyidir onunda pro kampanyası vardı 90 gunluk iki adet key almıstım birini vere bilirim ama biracık paraya kıyarsan KIS 2010 al derim ...

Ücretsiz deyince... AVG, MSE, AVİRA ANTİVİR

ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabilecek güvenli sistemi yormayan ücretsiz bir yazılım öneriyorum size.. bunu yazılımı uzman olarak uzun zamandır test ediyorum ve çok başarılı bulduğumu belirtmek istiyorum...

MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS

microsoft yeni güvenlik yazılımıyla tüm windows işletim sistemlerine entegre olabilen güvenlik düzeyi yüksek bir antivirüs hazırladı...
kaspersky labs. açıklamasına göre microsoftun bu yazılımı gerçekten yüksek koruma sağlıyor... (kaspersky labs)

bu sürüm sadece orjinal windows işletim sistemlerinde kurulabiliyor (lisanslı).. sanırım windows kullanıp ta lisanslı olmayan yoktur..

başka ek bir ücrete gerek yok.. windows 7 üzerinde uzun zamandır kullanıp gördüğüm o ki; bu sürüm tam size göredir tavsiye ediyorum...
sistemi de hiç sıkıntıya düşürmüyor...
tek sorun şu ana kadar çıkan diller içinde türkçe olmaması ama sürüm o kadar anlaşılırki türkçe ye gerek kalmıyor

Download: http://www.microsoft.com/Security_Essentials/

Önerin için tşk SmartSEcurity i kaldırıp deneyeceqim.

Ölmüş konu zombie olarak aramızda tekrar :crying: madem öyle bende fikrimi söyleyeyim, kesinlikle Bitdefender bu yıl çok büyük atılım yapar antivirüs piyasasında bence. Lisanslı antivirüs alacaklara Bitdefender öneririmmm....