Antivirüs tavsiyesi istiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YAREM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ücretsiz gerçek zamanlı ve demo olmayan bir antivirüse ihtiyacım var . ne tavsiye edersiniz..

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bütün antivirüsler hemen hemen aynıdır :):)Ben şu an avira kullanıyorum.Sistemi zorlamadığğına inanıyorum.Tavsiye ederim...

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ücretsiz , gerçek zamanlı, demo olmayan? valla korsan tavsiye ederim aradığın kriterlere bakılırsa :D

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar ücretsiz gerçek zamanlı ve demo olmayan bir antivirüse ihtiyacım var . ne tavsiye edersiniz..

ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabilecek güvenli sistemi yormayan ücretsiz bir yazılım öneriyorum size.. bunu yazılımı uzman olarak uzun zamandır test ediyorum ve çok başarılı bulduğumu belirtmek istiyorum...

MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS

microsoft yeni güvenlik yazılımıyla tüm windows işletim sistemlerine entegre olabilen güvenlik düzeyi yüksek bir antivirüs hazırladı...
kaspersky labs. açıklamasına göre microsoftun bu yazılımı gerçekten yüksek koruma sağlıyor... (kaspersky labs)

bu sürüm sadece orjinal windows işletim sistemlerinde kurulabiliyor (lisanslı).. sanırım windows kullanıp ta lisanslı olmayan yoktur..

başka ek bir ücrete gerek yok.. windows 7 üzerinde uzun zamandır kullanıp gördüğüm o ki; bu sürüm tam size göredir tavsiye ediyorum...
sistemi de hiç sıkıntıya düşürmüyor...
tek sorun şu ana kadar çıkan diller içinde türkçe olmaması ama sürüm o kadar anlaşılırki türkçe ye gerek kalmıyor

Download: http://www.microsoft.com/Security_Essentials/

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tüm arkadaşların ilgisine teşekkür ederim.Vermiş olduğunuz MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS linki deneyeceğim zannedersem bunu kullanacağım sistemide kasmıyormuş araştırdığım kadarıyla..

silaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS tek başına yeterli değil bence. daha geliştirilmesi gereken bir yazılım. eğer online oyu, müzik vb. içeriklerle uğraşıyorsan bedavaya kaçmadan Kaspersky internet security 2010 yada norton internet security kullanıp keyfine bakacaksın.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Kaspersky kullan ücretsiz, gerçek zamanlı :)

hallo

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Eğer bilgisayar güçlüyse eset nod32 yi öneririm bilgisayar güçlü değilse avira yı öneririm

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
en babaları
norton
panda
en bilgisayarı kasmayan
nod32
eset
antivir
en popüler
kaspersky

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zahmet olmazsa BitDefender Total Security 2010 dene..

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kesinlikle Non 32 4.0 + a-squared Free Öneririm

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Adam konuyu açalı 4 ay olmuş nerdeyse.Şimdiye para verip almıştır antivirüsü.Ne diye hortlattın konuyu kardeşim :)

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ücretsiz ise AVG.

Du bakim. Hakikaten niye hortlamış bu .)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ücretsiz olarak avira iyidir onunda pro kampanyası vardı 90 gunluk iki adet key almıstım birini vere bilirim ama biracık paraya kıyarsan KIS 2010 al derim ...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Ücretsiz deyince... AVG, MSE, AVİRA ANTİVİR

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
hakikatten ya ölmüş konu yine aramıza döndü :D

byxxl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabilecek güvenli sistemi yormayan ücretsiz bir yazılım öneriyorum size.. bunu yazılımı uzman olarak uzun zamandır test ediyorum ve çok başarılı bulduğumu belirtmek istiyorum...

MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS

microsoft yeni güvenlik yazılımıyla tüm windows işletim sistemlerine entegre olabilen güvenlik düzeyi yüksek bir antivirüs hazırladı...
kaspersky labs. açıklamasına göre microsoftun bu yazılımı gerçekten yüksek koruma sağlıyor... (kaspersky labs)

bu sürüm sadece orjinal windows işletim sistemlerinde kurulabiliyor (lisanslı).. sanırım windows kullanıp ta lisanslı olmayan yoktur..

başka ek bir ücrete gerek yok.. windows 7 üzerinde uzun zamandır kullanıp gördüğüm o ki; bu sürüm tam size göredir tavsiye ediyorum...
sistemi de hiç sıkıntıya düşürmüyor...
tek sorun şu ana kadar çıkan diller içinde türkçe olmaması ama sürüm o kadar anlaşılırki türkçe ye gerek kalmıyor

Download: http://www.microsoft.com/Security_Essentials/

Önerin için tşk SmartSEcurity i kaldırıp deneyeceqim.

KülTigin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ölmüş konu zombie olarak aramızda tekrar :crying: madem öyle bende fikrimi söyleyeyim, kesinlikle Bitdefender bu yıl çok büyük atılım yapar antivirüs piyasasında bence. Lisanslı antivirüs alacaklara Bitdefender öneririmmm....