YAREM
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar ücretsiz gerçek zamanlı ve demo olmayan bir antivirüse ihtiyacım var . ne tavsiye edersiniz..
Arkadaşlar ücretsiz gerçek zamanlı ve demo olmayan bir antivirüse ihtiyacım var . ne tavsiye edersiniz..
:lol::lol::lol:Adam konuyu açalı 4 ay olmuş nerdeyse.Şimdiye para verip almıştır antivirüsü.Ne diye hortlattın konuyu kardeşim![]()
ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabilecek güvenli sistemi yormayan ücretsiz bir yazılım öneriyorum size.. bunu yazılımı uzman olarak uzun zamandır test ediyorum ve çok başarılı bulduğumu belirtmek istiyorum...
MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS
microsoft yeni güvenlik yazılımıyla tüm windows işletim sistemlerine entegre olabilen güvenlik düzeyi yüksek bir antivirüs hazırladı...
kaspersky labs. açıklamasına göre microsoftun bu yazılımı gerçekten yüksek koruma sağlıyor... (kaspersky labs)
bu sürüm sadece orjinal windows işletim sistemlerinde kurulabiliyor (lisanslı).. sanırım windows kullanıp ta lisanslı olmayan yoktur..
başka ek bir ücrete gerek yok.. windows 7 üzerinde uzun zamandır kullanıp gördüğüm o ki; bu sürüm tam size göredir tavsiye ediyorum...
sistemi de hiç sıkıntıya düşürmüyor...
tek sorun şu ana kadar çıkan diller içinde türkçe olmaması ama sürüm o kadar anlaşılırki türkçe ye gerek kalmıyor
Download: http://www.microsoft.com/Security_Essentials/