Antivirüs programı önerisi

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Kısa Süre Önce Kaspersky Kullanıyordum Pc min kalitesi iyi olmasına rağmen windowsu çökertti güvenli modda çalıştırarak sorunu çözmüş bulundum ancak böle antivirüs süz de olmuyor virüs kaparsam başıma daha büyük bi dert gelecek diye korkuyorum Windowsu Ve sistemi kastırmayacak antivirüs öneriniz varmı Şuan Avg Kullanıyorum bi süre sonra bununda böyle yapmasından korkmuyo değilim önerilerinizi bekliyorum

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
Kısa Süre Önce Kaspersky Kullanıyordum Pc min kalitesi iyi olmasına rağmen windowsu çökertti güvenli modda çalıştırarak sorunu çözmüş bulundum ancak böle antivirüs süz de olmuyor virüs kaparsam başıma daha büyük bi dert gelecek diye korkuyorum Windowsu Ve sistemi kastırmayacak antivirüs öneriniz varmı Şuan Avg Kullanıyorum bi süre sonra bununda böyle yapmasından korkmuyo değilim önerilerinizi bekliyorum
Kaspersky cokertmez

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,540
Malwarebytes öneririm kesinlikle. Hem çok hafif hemde çok güvenli.

clarence

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
EsetNod32 kullanabilirsiniz. Takviye olarak kalıntı dosya temizleme aracı olarak CCleaner tavsiye ederim.

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54

Skellige

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
Bende BitDefenderi tavsiye ederim.

Reaksiyon puanı
144
Malwarebytes öneririm kesinlikle. Hem çok hafif hemde çok güvenli.
Malwarebytes'ın koruması yeterli değil.
1588933471245.png

Kaspersky'nin çökerttiğine emin misiniz? F-Secure şu ana kadar gördüğüm en iyi programdır bu arada.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,540
Reaksiyon puanı
144
Ben kağıt üstü testlere pek güvenmiyorum. Yıllar boyunca ara ara kullandım, uzun bir süre önce de temelli geçiş yaptım. Günlük kullanıcı için çok rahat yetecek seviyede bir program.
Eskiden testlerden güzel sonuçlar alan bir programdı fakat son zamanlarda bozdu. Hatta bir ara aktif koruma testinden 2 puanla çıkmıştı. Sonradan 4,5 olmuş.

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Ben daha önce Trend Micro, Norton ile Kaspersky'i kullandım şimdi ise Bitdefender kullanmaktayım Bitdefenderı şiddetle tavsiye ederim. O zamanlarda bilgisayarımı en çok kasan firma Trend Micro'ydu. Kaspersky ile Bitdefenderda kasma sorunu hiç yaşamadım ancak forumlarda Kaspersky ile Bitdefenderdan sistemi kasma konusunda o kadar şikayet olduğunu görünce çok şaşırdım ben öyle aman aman çok güçlü bilgisayarlar kullanmadım sadece kullandığım bilgisayarlarda RAM'in 8Gb. kapasitesinde olmasına dikkat ediyordum.