MelihST324
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 131
crack oyun yüklemem hiç crack falan yüklemem sistemim windows 11 bi pcnin üstüne oturmayan bedava antivürs öneriniz nelerdir
mesela pcme trojan bulaşsa ne yapabilirTüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com
Bilgisayarın yeterince güçlüyse ayarlardan koruma düzeyini en ğste çıkar. O işini yaparmesela pcme trojan bulaşsa ne yapabilir
sonradan 30 gün sonra kullanamıyoruz falan öyle birşey oluyormu sonradan para ödemek lazım oluyor yaBilgisayarın yeterince güçlüyse ayarlardan koruma düzeyini en ğste çıkar. O işini yapar
Aynen deneme lisansı veriyor size.sonradan 30 gün sonra kullanamıyoruz falan öyle birşey oluyormu sonradan para ödemek lazım oluyor ya
nası etkinleştiricem ? ailem izin vermezAynen deneme lisansı veriyor size.
Program otomatik tanımlıyor diye biliyorum.nası etkinleştiricem ? ailem izin vermez
Tamamen beleş diye biliyorum.sonradan 30 gün sonra kullanamıyoruz falan öyle birşey oluyormu sonradan para ödemek lazım oluyor ya
windows 11 dahamı iyi ? karsperskydanKarspersky'ın sahibi intihar etmeden önce veri satışı yaptığı iddiaları çok fazlaydı. Mcafee'de öyle.
Windows 11'de yüklü olarak gelen Defender oldukça güçlü bir yazılım, ayarlarını aktif edin, farklı bir antivirüse gerek kalmaz. Zaten diğer antivirüs yazılımlarının ücretsizi de sanıldığı kadar koruma sağlamaz.
Yine de ücretli önermek gerekirse, Comodo tam koruma sağlar.
windows 11 dahamı iyi ? karsperskydan
windows 11 defenderi dahamı iyi yani ne gibi farklar var ne kadar iyi yaniWindows 11 işletim sistemi, Karspersky antivirüs yazılımı. 2'sini nasıl karşılaştıralım.
Windows Defenderin diğer antivirüslerden farkı sadece tamamen ücretsiz ve güçlü olması, diğer antivirüsler 2 seçenek sunuyor biri ücretsiz diğeri ücretli, ücretli olanı tamamen koruma sağlarken ücretsiz biraz daha az koruma sağlıyor.windows 11 defenderi dahamı iyi yani ne gibi farklar var ne kadar iyi yani