• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Antivirüs önerisi

ronicfarm

Asistan
Merhaba arkadaşlar windows10 için Antivirüs arıyorum aklımda esetnod32 var önerir misiniz?

Bilinçli bir kullanıcıya Windows Defender yeter. Onun haricin Eset Smar Security kullanırdım eskiden gayet iyiydi. Şuan TTNET aboneliğim ile gelen McAfee AntiVirüs Plus kullanıyorum bu da gayet iyi.

Windows Defender zaten Microsoft'un kendi Anti virüs yazılımı. Sıradan kullanıcı için de yeterli.

Bilinçli bir kullanıcıya Windows Defender yeter. Onun haricin Eset Smar Security kullanırdım eskiden gayet iyiydi. Şuan TTNET aboneliğim ile gelen McAfee AntiVirüs Plus kullanıyorum bu da gayet iyi.
Windows Defender zaten son zamanlarda çok iyi ilerliyor. Dilersen ek tedbir için tarayıcılarda AdBlock, Pop up blocker gibi şeyleri kullanabilirsin.

Defender kullanmıyorum ben. Çünkü dosya işlemlerinde tuhaf problemler ve gereksiz engellemeleri olabiliyor. Defender devredışı bırakıp Norton yada Nod32 kullanabilirsiniz.

Defender kullanmıyorum ben. Çünkü dosya işlemlerinde tuhaf problemler ve gereksiz engellemeleri olabiliyor. Defender devredışı bırakıp Norton yada Nod32 kullanabilirsiniz.
NOD32 yerine Internet Security ya da Smart Security Premium kullanmak varken?