ESET Internet Security ya da Smart Security Premium'u öneririm.
Merhaba arkadaşlar windows10 için Antivirüs arıyorum aklımda esetnod32 var önerir misiniz?
Nod 32 den ne farkı var hocam?ESET Internet Security ya da Smart Security Premium'u öneririm.
İkisinde de NOD32'den daha fazla hizmet var. Anti-theft vb.Nod 32 den ne farkı var hocam?
aynen hocam antivirüssüz takılıyorum pc'yi çok yoruyor çünkü...Bilinçli bir kullanıcıya Windows Defender yeter. Onun haricin Eset Smar Security kullanırdım eskiden gayet iyiydi. Şuan TTNET aboneliğim ile gelen McAfee AntiVirüs Plus kullanıyorum bu da gayet iyi.
Windows Defender zaten son zamanlarda çok iyi ilerliyor. Dilersen ek tedbir için tarayıcılarda AdBlock, Pop up blocker gibi şeyleri kullanabilirsin.Bilinçli bir kullanıcıya Windows Defender yeter. Onun haricin Eset Smar Security kullanırdım eskiden gayet iyiydi. Şuan TTNET aboneliğim ile gelen McAfee AntiVirüs Plus kullanıyorum bu da gayet iyi.
NOD32 yerine Internet Security ya da Smart Security Premium kullanmak varken?Defender kullanmıyorum ben. Çünkü dosya işlemlerinde tuhaf problemler ve gereksiz engellemeleri olabiliyor. Defender devredışı bırakıp Norton yada Nod32 kullanabilirsiniz.
Teknik olarak onu kullanmak daha mantıklı ancak kolay kolay virüs bulaştıracak bir kullanıcı olmadığımdan arkaplanda ağ trafiğimin ve epostalarımın denetlenmesinin pekte gereği yok.NOD32 yerine Internet Security ya da Smart Security Premium kullanmak varken?