AntiVirüs Kararsızlık

GkhnDmn58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum Bu Konuda Bir Suru Açılmış Konu Vardır. Lakin işim acil Sizce Bitdefender İnternet Security Mi Yoksa BitDefender Total Security Mi ?
Ve İkinci Olarak Skypeden İp Adresimi Buluyorlar Bunu Engellemenın Bir Yolu Var Mı ?

HypeRocktiF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bitdefender Total Security daha üstündür. Internet Security den farkı PC bakımı, hırsızlık koruması ve veri şifreleme özelliğidir. Bunlara ihtiyacınız yoksa Internet Security alabilirsiniz.
Skype konusunda ip gizlemek için Seçeneklere girin Gelişmiş, Bağlantı, Yalnızca kişilerinize doğrudan bağlantı izin verin'e tik atın.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hepsini sil at kafandan ve eset yükle

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Eset'i kur gerisini boş ver

sadigov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malwarebytes.com
Mumkunse premium key bul

GkhnDmn58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eset Çok Sıkıntılı Bir Ara Kullanıyordum Ve Virüs Koruması Yeterli Değil.

GkhnDmn58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 GB Ramım Var KasperSky Sorun Yapar mı Acaba.

Ö

Ölümün nefesi

SDN Okuru
KIS ( kaspersky internet security kur tamamdır...

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Biliyorum Bu Konuda Bir Suru Açılmış Konu Vardır. Lakin işim acil Sizce Bitdefender İnternet Security Mi Yoksa BitDefender Total Security Mi ?
Ve İkinci Olarak Skypeden İp Adresimi Buluyorlar Bunu Engellemenın Bir Yolu Var Mı ?
Sen Eset diyenleri boşver Eset'in koruma konusunda hiç başarısı yok sadece bilgisayarda kasma yapmıyor yani performans konusunda iyi olabilir sen benim gibi Bitdefender kullan değişiklik olsun diyorsan Kaspersky kullan başka da arama

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hem windows kullaniyorsunuz hem güvenliğe takıyorsunuz kur avast free her gördüğüne indirme tamam

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Zararlıların büyük kısmı taşınabilir medya aygıtları ile sızıyor bilgisayarlara. Gerek yok demek doğru değil.

Şimdiye kadar kullanmadığım antivirüs programı kalmadı, bilgisayarı kasmaktan başka hiç bir işe yaramadı bende. Gerçi şu da var. İnternette dolaştığım siteler belirli siteler ve depolama aygıtlarında dosyalar belli dosyalar olduğu içinde olabilir.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bitdefender IS yeterli ama Total Sec. Kapsamlı.

Eset de övenlere bakma derim Eset kuracağıma bilgisayara sırf Panda USB vaccine kurarım daha iyi. Eset burnunun ucundakini bile bulamıyor. Tek bulduğu şey crack dosyaları.

Ayrıca antiviruslere para vermek pek de akıl karı değil. Gidip 6 aylık Trial kullanmak ya da Panda free kullanmak daha mantıklı.