Antis'den SDN'ye Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan antis34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

antis34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba SDN Forum üyeleri,
Ben Onur ER, 18 yaşında web tasarım, rap müzik sanatçılığı yapan, video montaj, visual effects, Adobe programlarının bir çoğuyla ilgilenen, Cisco Network eğitimi ve Web Uzmanlığı (PHP) eğitimi alan bunların dışında fanatik Fenerbahçeli olan ve Ataşehir'de yaşayan bir genç olarak tanımladım kendimi.. Bir kaç yıl önce'de ismi sdn kadar duyulmasa da kendi çapında sağlam forum sitelerinde çalışmışlığım var. SDN' yi zaten tâkip ediyordum fakat kurucularından Hakkı abimizin seminerine katıldıktan sonra foruma'da üye olup, burda hem kendimi geliştirmeye çalışıp hem de insanlara yararımın dokunacağını düşündüm. Rap câmia'sında mâhlas olarak Antis aka. Maestro ismini kullanıyorum. Neyse şimdilik bu kadar bilgi yeterlidir.. Forumda yapacağım paylaşımlarla iyice tanışmış oluruz üyelerle... :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Hoş geldin,

Söylemek istediğim bir iki şey var. Farklı font kullanmak seni farklı kılmayacaktır, tam aksine çoğu kişi yazılarını okumadan es geçecektir. Biz forum olarak varsayılan fontu kullanıyoruz, tavsiyem senin de varsayılan fontu kullanman yönünde.

Kalıcı olman dileğiyle.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Hoş geldin. :)

antis34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyenize uyacağım.. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hayır güzel font kullansan neyse... Gerçekten zorlandım okumakta... Ama bu sana "Hoşgeldin" dememe mani olmayacaktır. :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Merhaba SDN Forum üyeleri,
Ben Onur ER, 18 yaşında web tasarım, rap müzik sanatçılığı yapan, video montaj, visual effects, Adobe programlarının bir çoğuyla ilgilenen, Cisco Network eğitimi ve Web Uzmanlığı (PHP) eğitimi alan bunların dışında fanatik Fenerbahçeli olan ve Ataşehir'de yaşayan bir genç olarak tanımladım kendimi.. Bir kaç yıl önce'de ismi sdn kadar duyulmasa da kendi çapında sağlam forum sitelerinde çalışmışlığım var. SDN' yi zaten tâkip ediyordum fakat kurucularından Hakkı abimizin seminerine katıldıktan sonra foruma'da üye olup, burda hem kendimi geliştirmeye çalışıp hem de insanlara yararımın dokunacağını düşündüm. Rap câmia'sında mâhlas olarak Antis aka. Maestro ismini kullanıyorum. Neyse şimdilik bu kadar bilgi yeterlidir.. Forumda yapacağım paylaşımlarla iyice tanışmış oluruz üyelerle... :)

Hoşgeldin Onur. Web tasarımla ilgilenen biri olarak font seçiminin ne kadar önemli olduğunu bildiğini düşünüyorum. :)

İyi forumlar. :)