Merhaba forum. Bundan 2 3 yıl önce felan kullanmıştım lise 1 di o zamanlar şu lan lise 4 e gitmem gerek.. Bir kötü kabus yüzünden olmuştu ama baya derindi.. 2 hafta kadar kullanıp bırakmıştım... Psikolojim tamamen gitmişti ondan sonra toparlamaya başladım biraz ilaçtan sonra da ama kendi çabamla tam hatırlamıyorum.. sonra 1 yıl kadar kendimi eve kapattım filme oyuna verdim kendimi odam da kendi dünyamı kurdum tamamen soyutlamış gibiydim ama nadiren de olsa dışarı çıkıyordum. Ama şu son 1 yılın içinde kafayı yiyecek durma geldim anlayamıyorum her şeyi tuhaf garip sanki her şey yapboz şaka gibi geliyor rüya gibi.. Son 1 yılı yaşamadım sayılır yani tamamen boşluk benim için... Son 4 aydır hele na yaptığımı bile bilmiyorum düşünemiyorum kafam hep donuk sanki ve bu bazı şerefsiz insanları ezenler tarafından oldu Allah bin türlü belalarını verir inşallah.. Şimdi ise işten çıktım. Ve ne iyi ne kötü durumdayım sanki bir boşluk var dolduramıyorum çok şey dediğim gibi anlayamıyorum çok garip geliyor bu millet ne yapıyor diye düşünüyorum cevap veremiyorum...Ve antidepresanı düşündüm ama depresyonda değilim veya bilmiyorum...Ama daha kötü olabilirim kullanırsam. Eskiden daha iyi şimdi ise çok farklı ve görüyorum dünyayı... bazı çok kötü anılar sayesinde böyle oldum bunları da silemiyorum aklımdan...Ve tek destek alacak kimsem yok ailemden hariç tek bir arkadaş bile yok... Bir siz varsınız işte..