Anti virüs pro 2010

bybilgi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sistemime nasıl olduğunu anlamadan antivirüs pro 2010 yüklenmiş mevcut virüs programımıda nod32 4 devre dışı bıraktı ve nod32 karantinaya aldığı bazı exeleri hemen geri yüklemem lazım yoksa kullandığım muhasebe programım açılmıcak çok acil yardımlarınızı bekliyorum antivirüs 2010 silmemi ve nod32 karantinasındaki dosyları geri almam lazım yardımlarınız bekliyorum mutlu-engin@hotmail.com

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
program ekle kaldırdan antiivürüs 2010 nu kaldır.. olmadı mı sistem geri yükleme yap

bybilgi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi program ekle kaldırdan kaldırırla zaten kaldırırdım geri yüklemede işe yaramıyor

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Başlangıçtda programı iptal edip öyle silmeyi deneyin

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
malwarebyte ile tarat ayrıca şu programın ekran görüntüsünü gönder okk hadi bakim iş başına :D

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
antivirus 2010 diye yüklenen şey aslında bi virüs. combofix ile tarat daha sonra malwarebytes ilede tam tarama yap. bu ikisi bunları temizlemede çok başarılı.

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
antivirus 2010 diye yüklenen şey aslında bi virüs. combofix ile tarat daha sonra malwarebytes ilede tam tarama yap. bu ikisi bunları temizlemede çok başarılı.

unuttum ayrıca combofix ve sdfix uygula güvenli kipte olmalı bilgisayar

kondurav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bendede var arkadaşlar dediğiniz programı yükleyemiyorum pro2010 engelliyor

kondurav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha detaylı açıklamalarını bekliyorum arkadaşlar sıkıcı bir virüs:(

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Remove Fake Antivirus yazılımı ile silmeyi deneyiniz.

Sildiği sahte antivirüsler

Personal Antivirus
Anti-Virus-1
Spyware Guard 2008
System Guard 2009
Antivirus 2009
System Security
Antivirus 2010
Antivirus Pro 2009
Antivirus 360
MS Antispyware 2009
Malware Doctor
Antivirus BEST
System Security 2009
Antivirus System Pro
WinPC Defender

Malwarebytes Anti Malware veya Windows Defender yazılımı ile de temizleyebilirsiniz.

Bunların hiçbiri işe yaramaz ise elle temizlemek için aşağıdaki adımları uygulayınız.

Kayıt defterini açıp aşağıdaki kayıtları siliniz.

Kod:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\LinksBar\ItemCache
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\LowRegistry\Extensions
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Recovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\SQM\PIDs
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Settings\{DBC80044-A445-435B-BC74-9C25C1C588A9}
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Settings\{E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AntivirusPro_2010
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ESENT\Process\[ORIGINAL FILE NAME]
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\AntivirusPro_2010

Aşağıdaki DLL dosyalarını siliniz.

Kod:
AVEngn.dll htmlayout.dll pthreadVC2.dll msvcm80.dll msvcp80.dll msvcr80.dll

DLL dosyalarını silmek için başlat > çalıştır > cmd komut satırana geçtikten sonra regsvr32 /u yukarıdaki dll isimleri.

Örnek: regsvr32 /u AVEngn.dll gibi.

Aşağıdaki dosyaları siliniz.

Kod:
AntivirusPro_2010.lnk bojag.dl aqepe.dat nyxuj.com Uninstall.lnk ebapepyno.db emuziwe.pif ugozuf._sy uxitavo.dl carugy.com yquxihet.exe ojupegos.pif qanof.bin yrihoka.lib zecorykyp.lib AntivirusPro_2010.cfg AntivirusPro_2010.exe AVEngn.dll daily.cvd htmlayout.dll Microsoft.VC80.CRT.manifest msvcm80.dll msvcp80.dll msvcr80.dll pthreadVC2.dll Uninstall.exe wscui.cpl medoqokeqo.exe ycevykazu.vbs yhabozix.vbs _scui.cpl azasal.bin dinubem.dl exifoton.dll mifiryvele.exe ralun.sys

En son olarak c:\Program Files\AntivirusPro_2010 klasörünü siliniz.

Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız ve en son olarak antivirüs programı ile taratınız.

lokamp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yha beyler benim bilgisayara gecengün format attım sonra attığım cdden yeniden iblgileri kurtardedim ama çalışmadı sonra bi baktım anti pro 2010 diye bişe sürekli i ingilizce yazı cıkıo bitek ok war basıncada bilgisayar rest atıyo ne yapam? cevap lütfen :hammer::hammer::hammer: