Annemi gerçekten sevmemeye başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
o kadarda değil yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

günde kaç saat ders çalışıyorsun

geçen sene en azından oyun oynayabiliyodum 1 saat bu sene hiçç
8 saat falandı 1-2 ay önce

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,667
günde kaç saat ders çalışıyorsun
7 saat canlı ders + 4 saat test + ödevler (2 saat falan sürüyor
Kalan vakit forumdayım veya kardeşimin ödevlerine yardım ediyorum
(Bu arada tekrar da yapıyorum hem de baya fazla)

Son düzenleme:

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,667
bende 6 saat canlı ders 5 saat ders 2 saat ödev vay bizim başımıza
Aynen :'( . Bir de ben tekrar + kardeşime yardım ediyorum vakit kalmıyor. Beden dersinde telefondan sdn ye giriyom falan

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Sen yine iyisin bee
Ama test bazenleri 3 saat falan oluyo 9-11 saat arası değişiyor ders çalışma sürem

8. sınıfı olunca daha da canınıza okuyacaklar.

6 saat canlı ders, 1 saat ödev günde 4-5 saat test yapmanızı her dersten yeni nesil 50 soru çözmenizi isteyecekler.
Bide deneme falanda atıyorlar bide bu baskıyla Benim şuan bu kadar sabırlı olmam mucize

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,667

6 saat canlı ders, 1 saat ödev günde 4-5 saat test yapmanızı her dersten yeni nesil 50 soru çözmenizi isteyecekler.
Ben 8. Sınıfım 7 saat canlı ders+4 saat test+ ödevler 2 saat+ konu tekrari

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866

Bizim arkadaşlarla görüşmemize izin vermiyorlar argo konuşuyoruz diye sosyal hayatımızda olmasın ana ders çalışalım yani istedikleri bu

Ben 8. Sınıfım 7 saat canlı ders+4 saat ders+ ödevler 2 saat+ konu tekrari
6 saat canlı ders 2 saat ödev 3 saat test

Reaksiyon puanı
6,380

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,667
Açıkçası hocaların 8. sınıfta bile 4 saat sürecek ödevler vermesine şaşırdım. Çünkü benim hocalarım hep 8. sınıf olduğumuz için ödevleri az veriyor kesin yapılsın da demiyorlar.
4 saat test yazacaktım yanlış oldu

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Açıkçası hocaların 8. sınıfta bile 4 saat sürecek ödevler vermesine şaşırdım. Çünkü benim hocalarım hep 8. sınıf olduğumuz için ödevleri az veriyor kesin yapılsın da demiyorlar.
Bizde bazenleri 5-6 ödev ve hepsi 2 saate falanda veriyor

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,667
Sizin hocalar insaflı bizim hocalar kesin yapılsın diyor ve fazla fazla ödev veriyor.

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866

PC Tek

Asistan
Reaksiyon puanı
267
Ama test bazenleri 3 saat falan oluyo 9-11 saat arası değişiyor ders çalışma sürem

Bide deneme falanda atıyorlar bide bu baskıyla Benim şuan bu kadar sabırlı olmam mucize
Benim annemde çalışıp kendimi kurtarmamdan başka birşey istemiyor. Ben 9.sınıf olarak 8 saat canlı ders+ 6 saat soru çözümü yapıyorum. Konu tekrarlarımı yapıyorum. Emin ol. Annende senin iyiliğin için uğraşıyor. Bende çalışmaktan rahatsızlık duyuyorum ama sonunun iyi olacağını bildiğim için yinede çalışıyorum.

NotBeACoward

Asistan
Reaksiyon puanı
57
Arkadaşlar yeter ? anlasınızmı yeter ? o lanet olası derslerden iyi not alıyımda onun için başka hiç bir ... önemli değil !!!! Anlam geldi bana test çözdürüyor 3-4 haftadır biraz rahatım sanki biryerinde batıyor lgs yi çok kafaya takıyo 6. Sınıfım 7. Sınıfta çalışmaya başlamayı düşünüyorum ama yok illa şimdi başlıcam dedi ki başlamayıpta nr ... yicen bu hayat mı dedi ben ders çalışıyorum senin gibi bütün gün oturmuyorum canlı derslerde dalan arkadan SDN ye bakmaya başlıcam şu üzülsün diye 9 Aydır ben bunhn baskısınıda şeyini de ya çok sinirliyim çok ona rağmen şu kadına kaç Aydır bişey demiyorum artık kim be derse desin annemi sevmiyorum
Sırf şu olay yüzünden annenden nefret duyacaksan kardeşim ileride o annensiz yaşarken yada Allah korusun ama hayat bu kaybedersen o kadar üzülürsün ki arkasından ah kafamı kıraydım da öyle şeyler demeseydim dersin. Ya arkadaş iki gündür ne bu 8.sınıfların ailelerine olan nefretlerinin forumlarda paylaşılması. Allah Allah ya

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Benim annemde çalışıp kendimi kurtarmamdan başka birşey istemiyor. Ben 9.sınıf olarak 8 saat canlı ders+ 6 saat soru çözümü yapıyorum. Konu tekrarlarımı yapıyorum. Emin ol. Annende senin iyiliğin için uğraşıyor. Bende çalışmaktan rahatsızlık duyuyorum ama yinede sonunun iyi olacağını bildiğim için yinede çalışıyorum.
ben bu kadar iyimser düşünemiyorum

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,667
size göre biraz daha insaflılar ama yinede çok

burası baya rakı sofrasına döndü
Evet ama... yeter artık böyle konular açmayın bende memnun değilim halimden ama en azından konu açmayalım

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Arkadaşlar yeter ? anlasınızmı yeter ? o lanet olası derslerden iyi not alıyımda onun için başka hiç bir ... önemli değil !!!! Anlam geldi bana test çözdürüyor 3-4 haftadır biraz rahatım sanki biryerinde batıyor lgs yi çok kafaya takıyo 6. Sınıfım 7. Sınıfta çalışmaya başlamayı düşünüyorum ama yok illa şimdi başlıcam dedi ki başlamayıpta nr ... yicen bu hayat mı dedi ben ders çalışıyorum senin gibi bütün gün oturmuyorum canlı derslerde dalan arkadan SDN ye bakmaya başlıcam şu üzülsün diye 9 Aydır ben bunhn baskısınıda şeyini de ya çok sinirliyim çok ona rağmen şu kadına kaç Aydır bişey demiyorum artık kim be derse desin annemi sevmiyorum
Haklı annen bence. 6 da çalışmaya başlamaz isen 7-8 de gidicisin... Tabiri caizse sen LGS ye girmezsin, LGS sana girer.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
:) Ama en azından 6 da test çôzme alışkanlığı kazanman lazım. Çok değil yani günde 50 soru çözsen yeterli. Bir düzene oturtur isen 7-8 de çok rahat edeceksin. (Ben bu alışkanlığa 7 de başladım ve pişmanım 2 senem mahvoldu... Ama 6 da alışarak 1 Seneni kurtarabilirsin)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...