Annemi gerçekten sevmemeye başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Arkadaşlar yeter ? anlasınızmı yeter ? o lanet olası derslerden iyi not alıyımda onun için başka hiç bir ... önemli değil !!!! Anlam geldi bana test çözdürüyor 3-4 haftadır biraz rahatım sanki biryerinde batıyor lgs yi çok kafaya takıyo 6. Sınıfım 7. Sınıfta çalışmaya başlamayı düşünüyorum ama yok illa şimdi başlıcam dedi ki başlamayıpta nr ... yicen bu hayat mı dedi ben ders çalışıyorum senin gibi bütün gün oturmuyorum canlı derslerde dalan arkadan SDN ye bakmaya başlıcam şu üzülsün diye 9 Aydır ben bunhn baskısınıda şeyini de ya çok sinirliyim çok ona rağmen şu kadına kaç Aydır bişey demiyorum artık kim be derse desin annemi sevmiyorum

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Arkadaşlar yeter ? anlasınızmı yeter ? o lanet olası derslerden iyi not alıyımda onun için başka hiç bir ... önemli değil !!!! Anlam geldi bana test çözdürüyor 3-4 haftadır biraz rahatım sanki biryerinde batıyor lgs yi çok kafaya takıyo 6. Sınıfım 7. Sınıfta çalışmaya başlamayı düşünüyorum ama yok illa şimdi başlıcam dedi ki başlamayıpta nr ... yicen bu hayat mı dedi ben ders çalışıyorum senin gibi bütün gün oturmuyorum canlı derslerde dalan arkadan SDN ye bakmaya başlıcam şu üzülsün diye 9 Aydır ben bunhn baskısınıda şeyini de ya çok sinirliyim çok ona rağmen şu kadına kaç Aydır bişey demiyorum artık kim be derse desin annemi sevmiyorum
Sen düzgünce bagirmadan anlat annene.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
Annen senin iyiliğini düşünerek konuşuyor. Tamam bazen aileler baskıcı olabiliyor ama yaş büyüyüp iş işten geçtiyse neden böyle yapmadım keşke dememen için uğraşıyorlar.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
8'den önce çalışma. Etkisi yok. Ben de LGS'ye girdim. Örnek sorulardan da ümit bağlama. Bambaşka sorular soruyorlar. Ayrıca hocalar aynı hocalar. Dersi dinlersen en kötü liseden bile pırlanta gibi çıkarsın.

ThunderBeast

Asistan
Reaksiyon puanı
343
Hocam annenize küfür etmenizi tavsiye etmem bu konu hakkında bir konu açmıştınız zaten konuşmuştuk bunları.

404 Not Found

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,856
Günde ne kadar test çözüyorsun?
8. sınıftan önce bu kadar zorlamak anlamsız,konuları anlaman yeter.

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
valla banada aynısı oluyor 450 alınca birşey demşyor 390 alınca kızıyor birşey deme geç

TheMedusa

Doçent
Reaksiyon puanı
416
5-6 test de çok aşırı değil.
ben 8 im vallaha günde 6 saat buna çok mu diyosun rahat ol şimdi 8 e gelince çalışırsın ama tabi çalışmayı bırakma ve lgs de sadece 8. sınıf konuları çıkıyo yani şimdi kendini çok zorlama 8 de zaten çok çalışacaksın

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,872
nedir annelerin sizin gibi vefasız hayırsız evlatlardan çektiği be...

senin ders çalışmandan annen ne gibi fayda sağlıyor, çıkarı ne bundan?

benim annem, eli öpülesi annem beni acayip baskılardı, şimdi bakıyorum geriye, iyi ki öyle yapmış, iyi ki baskı yapmış çalışmam için. iyi ki 4 aldığımda bana kızmış, 5 almam için zorlamış. o olmasa idi ben bugün bir firmada yönetici olmazdım.

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
ben 8 im vallaha günde 6 saat buna çok mu diyosun rahat ol şimdi 8 e gelince çalışırsın ama tabi çalışmayı bırakma ve lgs de sadece 8. sınıf konuları çıkıyo yani şimdi kendini çok zorlama 8 de zaten çok çalışacaksın
8 aat falanda oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim annem, eli öpülesi annem beni acayip baskılardı, şimdi bakıyorum geriye, iyi ki öyle yapmış, iyi ki baskı yapmış çalışmam için. iyi ki 4 aldığımda bana kızmış, 5 almam için zorlamış. o olmasa idi ben bugün bir firmada yönetici olmazdım.
hocam ama sevmek zorla olmuyor

TheMedusa

Doçent
Reaksiyon puanı
416

çok doğru söylüyosun bizde büyüyünce böyle diyecez

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,667
Bende 8. Sınıfım düzgünce anlatsam da olmuyor. Evet lgs var ama kendime çok az vakit ayırabiliyor um. Dersler, test, ödevler falan derken bende bıkıyorum. Yapacak bir şey yok. Bende alıştım artık zaten kendi geleceğimiz için ders çalışıyoruz
Bu arada sen de 2-3 sene rahatından ödün ver yapacak bir şey yok annen senin için çabalarken seni sevmiyorum diyor mu? Ve ya artık kendime vakit ayırcam diye seni boşluyor mu? Biraz çabala

TheMedusa

Doçent
Reaksiyon puanı
416
ya olur mu öyle ya ozaman hatasını falanda söylemiyim tanrı gibi her dediğini yapıyım
o kadarda değil yani

Bende 8. Sınıfım düzgünce anlatsam da olmuyor. Evet lgs var ama kendime çok az vakit ayırabiliyor um. Dersler, test, ödevler falan derken bende bıkıyorum. Yapacak bir şey yok
günde kaç saat ders çalışıyorsun

geçen sene en azından oyun oynayabiliyodum 1 saat bu sene hiçç

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Anneniz sizin iyiliğinizi düşünüyor sizleri büyük adam olsun görüyor sonuç olarak sen okusanda okumasanda annen için bir şey değişmeyecek senin kendi kararın senin hayatın ve annelerinizin kıymetini bilin sonradan çok arıyor insan

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,230
Çalışmanın zararı yok ama aşırıya kaçıyorsa kendiniz bir program hazırlayıp uyduğunuzu, daha iyi olduğunu anlatabilirsiniz. En azından yoğun bir çalışma olmaz. Annenize karşı da saygılı olmayı unutmayın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...