Ed Stafford
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Anneme telefon alacağım malum durumlardan dolayısıyla param da fazla yok bütçem 800 tl ne alabilirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
800 daha ekleyip GM 9 Pro yada ikinci el S8 alabilirsin.Anneme telefon alacağım malum durumlardan dolayısıyla param da fazla yok bütçem 800 tl ne alabilirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
yurt dışından almaya karar verdim teşekkur ederim zaman ayırdığınız için800 daha ekleyip GM 9 Pro yada ikinci el S8 alabilirsin.
İmei kaydı için ücret ödemeyecek misin?yurt dışından almaya karar verdim teşekkur ederim zaman ayırdığınız için
2. el samsung j7 prime modeli tam bütçene uygun satılıyor temzi oluyor genellikle bak istersen bi.Anneme telefon alacağım malum durumlardan dolayısıyla param da fazla yok bütçem 800 tl ne alabilirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
yakın bir dostumdan rica ettim buraya gelirken getirecek parasını vericem daha uyguna gelcek buraya gelincede 50-100 tl verip telefonu açtıracağım
Bence o kadar zahmete girmeye gerek yok. İkinci el temiz bir tane giriş segmenti telefon alabilirsiniz.yakın bir dostumdan rica ettim buraya gelirken getirecek parasını vericem daha uyguna gelcek buraya gelincede 50-100 tl verip telefonu açtıracağım
valla 2 sene once aldım 50 tl actrıdım onun için 50-100 yazdım belkide bir daha artmıştır ama 150yi geçmez 2 yıl sonra kapandı hatta gittim bedava açtı adam tekrardanaçtırma ücretleri o kadar az mı ya?
https://www.haberturk.com/yurtdisi-...ilen-telefonlarin-kaydina-zam-2552036-ekonomi
2. ele güven olmuyo bir de anneme alıcam 2.el mi alayım o daha iyilerine layıkBence o kadar zahmete girmeye gerek yok. İkinci el temiz bir tane giriş segmenti telefon alabilirsiniz.
Hayırlı olsun.valla 2 sene once aldım 50 tl actrıdım onun için 50-100 yazdım belkide bir daha artmıştır ama 150yi geçmez 2 yıl sonra kapandı hatta gittim bedava açtı adam tekrardan
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. ele güven olmuyo bir de anneme alıcam 2.el mi alayım o daha iyilerine layıks7 edge aldım onun için
senin söylediğin kaçak imei attırmak, o başka olay. ama telefonu yurda sokarken ödemen gereken harç var. ve tutarlar çok yüksek. konuyu iyi araştır, daha pahalıya gelmesin sana bu iş.valla 2 sene once aldım 50 tl actrıdım onun için 50-100 yazdım belkide bir daha artmıştır ama 150yi geçmez 2 yıl sonra kapandı hatta gittim bedava açtı adam tekrardan
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. ele güven olmuyo bir de anneme alıcam 2.el mi alayım o daha iyilerine layıks7 edge aldım onun için