Annemden nasıl özür dileyebilirim

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,937
Annemi çok kırdım. Babam olmadığı için bana çok düşkün. Anne benle bu kadar ilgilenme dedim diye ağladı. Özür dilemeye utanıyorum. Nasıl özür dileyeyim?
git annenin omzuna falan masaj yap özür dile tüm istedilerini yap mesala 1 gün kalk ve annen için kahvaltıyı kendin hazırla zaten o seni affeder

osido

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Annemi çok kırdım. Babam olmadığı için bana çok düşkün. Anne benle bu kadar ilgilenme dedim diye ağladı. Özür dilemeye utanıyorum. Nasıl özür dileyeyim?
Utanacak bir durum söz konusu değil bu şekilde özür dile, Yiyecek türü en çok neyi seviyorsa git ondan al ve elinle hazırla buyur annem de sonra dediklerim için özür dilerim de ve anlımdan öp

Berkecix

Asistan
Reaksiyon puanı
90
yaptığın hata bir kere annelere ne olursa olsun bağırılmamalı karşı gelinmemeli bu kuranda yazar zaten annene de ben şuan ergenlik dönemimdeyim bu yüzden ara sıra sinirili olabilirim affet birdaha yapmıyacağım de belki affeder

osido

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Gönül işleri sabahı beklemez iş anne olunca aynı dakika

emrahyagiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Üstad şimdi kayıt oldum bilmiyorum ne kadar faydası olur ancak bende 4 yıl önce babamı kaybettim üç kardeşiz ancak annem ile ben yaşıyorum abimler evli kendi evlerinde yaşıyorlar.
Şöyle bir şey diyim sana ;
Öncelikle annen üzüldü ise hiç bi işin rast gitmez mutlaka gönlünü almalısın şu karantina günlerinde herkes pisikolojik olarak kötü durumda fakat elimizden geldiğince sakinlik ile geçirmemiz gerekiyor ben de annem ile bazen tartışıyorum illa ki olacaktır fikir ayrılıkları ancak anneler yaşlandıkça çocuklaşıyor biraz daha ilgi ve basit anlatım ile idare etmemiz gerekiyor. Senin nasıl bir aile yapın var bilmiyorum ama yani karşına geçip anlat kendini asıl amacım seni üzmek değil diyebilirsin birde ufak bir şeyler yap örneğin bi çay demle yada yapabiliyorsan bi tatlı falan ve birlikte yiyelim diyebilirsin uzun lafın kısası ilgi göster ve hemen barışamaya bilir belki zaman ver sende sabret hatanı anladığında zaten çözülecektir. Peygamber efendimizin dediği gibi cennet anaların ayakları altındadır. onun için hiç bir şeye değmiyor kardeşim üzmeyelim anneler bizi anlayan ve koşulsuz seven tek varlıklar. umarım yararlı olur iyi geceler.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Sana düşkünmüş. Anneni git öp özür dilerim de. Anneler melektir. Onu bir daha üzme. :)

Ahmetkızıloğlan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
25
Üstad şimdi kayıt oldum bilmiyorum ne kadar faydası olur ancak bende 4 yıl önce babamı kaybettim üç kardeşiz ancak annem ile ben yaşıyorum abimler evli kendi evlerinde yaşıyorlar.
Şöyle bir şey diyim sana ;
Öncelikle annen üzüldü ise hiç bi işin rast gitmez mutlaka gönlünü almalısın şu karantina günlerinde herkes pisikolojik olarak kötü durumda fakat elimizden geldiğince sakinlik ile geçirmemiz gerekiyor ben de annem ile bazen tartışıyorum illa ki olacaktır fikir ayrılıkları ancak anneler yaşlandıkça çocuklaşıyor biraz daha ilgi ve basit anlatım ile idare etmemiz gerekiyor. Senin nasıl bir aile yapın var bilmiyorum ama yani karşına geçip anlat kendini asıl amacım seni üzmek değil diyebilirsin birde ufak bir şeyler yap örneğin bi çay demle yada yapabiliyorsan bi tatlı falan ve birlikte yiyelim diyebilirsin uzun lafın kısası ilgi göster ve hemen barışamaya bilir belki zaman ver sende sabret hatanı anladığında zaten çözülecektir. Peygamber efendimizin dediği gibi cennet anaların ayakları altındadır. onun için hiç bir şeye değmiyor kardeşim üzmeyelim anneler bizi anlayan ve koşulsuz seven tek varlıklar. umarım yararlı olur iyi geceler.
Dostum benim babam ölmedi. Ayrılar annemle. Bugün sürekli söylendi babandan gülmedim sizdende mi gülmiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Annem, Bana bugünü yaşattığın için sana hakkımı helal etmiyorum dedi.

Son düzenleme:

OğuzhanYiğitbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Biraz geç de kalsam yazıyım dedim belki başkasının işine yarar, annen salondayken (örnek olarak) üstün başın derli toplu olsun takım elbise giy demiyorum fakat kendine bi dikkat et alımlı ol yani. Sonrasında sadece annene bakarak gül ne kadar kızgın olursa olsun işe yarıyor ki sana çok düşkünmüş kesin işe yarar.

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
271
Dostum benim babam ölmedi. Ayrılar annemle. Bugün sürekli söylendi babandan gülmedim sizdende mi gülmiyim.

Bi anne oğluna nasıl bunu söyler?

Son düzenleyen moderatör:

emrahyagiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

pardon yanlış anlamışım kusura bakma ama yine de biraz siniri geçince git yanına konuş öp sarıl bence affedecektir.

Reaksiyon puanı
10,315
Bunu dert edindiğin için kutlarım seni yeğenim. Nice gafiller var ki annelerini insan yerine bile koymaz da bunu dert bile edinmez.

Allah bizi anne bedduası almaktan muhafaza eylesin. Peygamber efendimiz bu dünyadan anne-babası küs olarak gidenlerin amelleri ne olursa olsun asla cennete giremeyeceklerini haber verir. Bu durumdan ölesiye korkmak ve çekinmek lazımdır.

Muhtemelen babana olan kırgınlığını, kızgınlığını biraz sana tevcih etmişe benziyor. O geçince tekrar barışacaktır muhakkak, ama bir daha asla onu kıracak bir davranışta bulunma.

Ha bak ona şunu söylersen yine de dayanamayacaktır: "Anne, ölümlü dünyada yaşıyoruz. Bir saat bile yaşayacağımıza garantimiz yok. Bilemeden bir cahillik ettim, Allah korusun sana ya da bana birşey olursa öbür dünyada benim halim nice olur. Ne olur bağışla beni anne, hakkını helal et ki rahat uyuyabileyim."

Tecrübe konuşuyor, bi dene, sonra buraya yazarsın yeğenim. Hadi kolay gelsin. :)

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
anne başka bir şey. o hatalı olsa bile sen özür dile. bir saat bile geçirme üstünden. sabaha kimin çıkacağı bile belli olmuyor.

Artal73

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bu dünyada hiç kimseye eyvallahın olmasın. Herkesi karşına al ama: annen suratına tükürse bile Yarabbi şükür de. Seni her daim düşünen; karşılıksız seven; gözünü kırpmadan canını verebilecek tek kişi Annedir. (Bir baba olarak: babalar kusura bakmasın diyorum :) ) Annen kızsa da, kötü söz de söylese seni canından çok sever. Gördüğün yerde git sarıl, öp şımart biraz anneni. Gerekirse ayağına kapan. Merak etme biraz trip yapsa da nihayetinde affedicektir seni. Bir anne, babayı üzecek en kötü söz evladından duyacağı kötü sözdür.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,967
Anneler kızma esnasında saçma sapan laflara takılmazlar ama kurulan anlamlı cümleler onları çok kırabilir. Düş yakamdan, rahat bırak vb. Ben böyle durumda annemin benden isteyip zar zor yaptığım bir isteğini o demeden yaparım.

Allah annelere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah rahmetli olanlara da rahmet eylesin