- Reaksiyon puanı
- 25
Annemi çok kırdım. Babam olmadığı için bana çok düşkün. Anne benle bu kadar ilgilenme dedim diye ağladı. Özür dilemeye utanıyorum. Nasıl özür dileyeyim?
git annenin omzuna falan masaj yap özür dile tüm istedilerini yap mesala 1 gün kalk ve annen için kahvaltıyı kendin hazırla zaten o seni affederAnnemi çok kırdım. Babam olmadığı için bana çok düşkün. Anne benle bu kadar ilgilenme dedim diye ağladı. Özür dilemeye utanıyorum. Nasıl özür dileyeyim?
Utanacak bir durum söz konusu değil bu şekilde özür dile, Yiyecek türü en çok neyi seviyorsa git ondan al ve elinle hazırla buyur annem de sonra dediklerim için özür dilerim de ve anlımdan öpAnnemi çok kırdım. Babam olmadığı için bana çok düşkün. Anne benle bu kadar ilgilenme dedim diye ağladı. Özür dilemeye utanıyorum. Nasıl özür dileyeyim?
Yürü be koçum kim tutar seni...Gidip deniyorum
şu an ne işin varsa bırak git annenin elini öp bi sarıl ona özür dile ve bir daha bu hatayı yapma.Annemi çok kırdım. Babam olmadığı için bana çok düşkün. Anne benle bu kadar ilgilenme dedim diye ağladı. Özür dilemeye utanıyorum. Nasıl özür dileyeyim?
Kusura bakma ama bir nebze haketmişsin. Yarın özür dile.Oofff... Bugün beni çok kırdın git başımdan dedi.
Dostum benim babam ölmedi. Ayrılar annemle. Bugün sürekli söylendi babandan gülmedim sizdende mi gülmiyim.Üstad şimdi kayıt oldum bilmiyorum ne kadar faydası olur ancak bende 4 yıl önce babamı kaybettim üç kardeşiz ancak annem ile ben yaşıyorum abimler evli kendi evlerinde yaşıyorlar.
Şöyle bir şey diyim sana ;
Öncelikle annen üzüldü ise hiç bi işin rast gitmez mutlaka gönlünü almalısın şu karantina günlerinde herkes pisikolojik olarak kötü durumda fakat elimizden geldiğince sakinlik ile geçirmemiz gerekiyor ben de annem ile bazen tartışıyorum illa ki olacaktır fikir ayrılıkları ancak anneler yaşlandıkça çocuklaşıyor biraz daha ilgi ve basit anlatım ile idare etmemiz gerekiyor. Senin nasıl bir aile yapın var bilmiyorum ama yani karşına geçip anlat kendini asıl amacım seni üzmek değil diyebilirsin birde ufak bir şeyler yap örneğin bi çay demle yada yapabiliyorsan bi tatlı falan ve birlikte yiyelim diyebilirsin uzun lafın kısası ilgi göster ve hemen barışamaya bilir belki zaman ver sende sabret hatanı anladığında zaten çözülecektir. Peygamber efendimizin dediği gibi cennet anaların ayakları altındadır. onun için hiç bir şeye değmiyor kardeşim üzmeyelim anneler bizi anlayan ve koşulsuz seven tek varlıklar. umarım yararlı olur iyi geceler.
Bi anne oğluna nasıl bunu söyler?Dostum benim babam ölmedi. Ayrılar annemle. Bugün sürekli söylendi babandan gülmedim sizdende mi gülmiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Annem, Bana bugünü yaşattığın için sana hakkımı helal etmiyorum dedi.
pardon yanlış anlamışım kusura bakma ama yine de biraz siniri geçince git yanına konuş öp sarıl bence affedecektir.Dostum benim babam ölmedi. Ayrılar annemle. Bugün sürekli söylendi babandan gülmedim sizdende mi gülmiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Annem, Bana bugünü yaşattığın için sana hakkımı helal etmiyorum dedi.
Anne kızarda severde bakma öyle dediğine onların sevgisi en diptedirOofff... Bugün beni çok kırdın git başımdan dedi.