Anneler günü ne yapmalı?

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Anneler günü için ne düşünüyorsunuz. Öyle çok ahım şahım hediyeler almam ben ama bu sefer evdeyiz ve bir şey alamadık.Evde ne yapabilirim :) Yaş küçük olsa resim falan çizcemde yetenek de yok yaş da büyüdük artık. Tatlı birşeyler yapayım desem öyle de sürpriz olmaz.Bilemedim ki? Mektup falan yazayım desem onuda beceremem.Fikri olan var mı? Bu arada annesi vefat etmiş arkadaşlarım hakkını helal etsin Allah cennetinde buluştursun sizleri İnşallah..

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Anneler günü için ne düşünüyorsunuz. Öyle çok ahım şahım hediyeler almam ben ama bu sefer evdeyiz ve bir şey alamadık.Evde ne yapabilirim :) Yaş küçük olsa resim falan çizcemde yetenek de yok yaş da büyüdük artık. Tatlı birşeyler yapayım desem öyle de sürpriz olmaz.Bilemedim ki? Mektup falan yazayım desem onuda beceremem.Fikri olan var mı? Bu arada annesi vefat etmiş arkadaşlarım hakkını helal etsin Allah cennetinde buluştursun sizleri İnşallah..
İstediği birşey varsa onu al( mutfak eşyası alma ) ona özel olsun.
Beğendiği cüzdan, saat, kıyafet gibi birşey olabilir

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Güzel bir çiçek ve istediği bir hediye olur. İnternetten sipariş verirsin, kendisi beğenir.

datasaver

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
7
Anneler günü için tabii ki en önemli şey annelerimizi mutlu etmek ve onları mutlu edecek şeyler yapmak. Bu bazen bir hediye bazen güzel bir çift söz bazen de başka bir şey olabiliyor. Ben onun ihtiyacı olan birkaç şeyi aldım. Gün boyu ne isterse de yapacağım çünkü bugün onun günü. ❤️ Annelerimiz bizim için çok değerli ve önemli. Onların hakkını asla ödeyemeyiz gerçekten. Her zaman onlara ihtiyacımız olacak. Halkbank bir reklam filmi yayınlamış anneler günüyle ilgili o kadar duygulandım ki anlatamam. Hemen gidip anneme sarıldım. Canım annem beni hiç bırakma hep benimle ol.