• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Anne telefonu tavsiyeleri lazım

Aykut19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
0-1500 arası anne telefonu önericek varmı? facebook insta için kullanılcak ne kdr ucuz okdr iyi fakat uzun seneler götürsün istiyorum

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
0-1500 arası anne telefonu önericek varmı? facebook insta için kullanılcak ne kdr ucuz okdr iyi fakat uzun seneler götürsün istiyorum

Redmi 8'e bakabilirsiniz. Sadece bu programlar kullanılacaksa Redmi Note 8'e gerek yok. 5000mAh batarya da cabası.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Redmi 8'e bakabilirsiniz. Sadece bu programlar kullanılacaksa Redmi Note 8'e gerek yok. 5000mAh batarya da cabası.
Redmi Note 8 in fiyatı çok çok uygun,kesinlikle Redmi 8 ile arasında olan 200TL lik farka kesinlikle değeceğini düşünüyorum.
Malzeme kalitesi çok daha iyi,elde daha hoş hissettirir.
Kamera olarak RN 8 bariz üstün ki çoğu anne iyi fotoğraf çeken bir telefonu daha çok sever.
Ekran olarak daha iyi gözükür.
Biliyorum batarya olarak daha düşük ama 4000mah batarya da çok çok rahat yeter.Mesela ben oyun oynamayı severim ama 4000mah lık batarya günün sonunda %10 civarı kalıyor (Redmi Note 7,PUBG COD tarzı oyunlar),oyun oynanmadığı sürece 2 gün bile gider o batarya.Zaten akşam şarja takıp bırakıyoruz diğer gün yine %100.

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Bence batarya artık sorun değil.Birçok telefon hızlı şarj destekliyor.Bazı telefonlarda telefonu 30 dakika sarja taksanız %40-%50 dolduruyor ve bu neredeyse size yarım günü geçirtiyor.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Redmi Note 8 in fiyatı çok çok uygun,kesinlikle Redmi 8 ile arasında olan 200TL lik farka kesinlikle değeceğini düşünüyorum.
Kamera olarak RN 8 bariz üstün ki çoğu anne iyi fotoğraf çeken bir telefonu daha çok sever.
Biliyorum batarya olarak daha düşük ama 4000mah batarya da çok çok rahat yeter.Mesela ben oyun oynamayı severim ama 4000mah lık batarya günün sonunda %10 civarı kalıyor (Redmi Note 7,PUBG COD tarzı oyunlar),oyun oynanmadığı sürece 2 gün bile gider o batarya.Zaten akşam şarja takıp bırakıyoruz diğer gün yine %100.

Arada 500 lira olduğu için R8 önerdim, konu sahibi için kamera önemliyse RN8'e de bakabilir. Redmi Note 8 en ucuz 1555, Redmi 8 ise 1037 lira.

Kendim alıcak olsam RN8 alırım ama anneler için önemli olan uzun kullanım ve istedikleri birkaç programı açması olduğu için R8 dedim.

İşlemci daha az enerji tüketen bir model olduğu için arada 1500mAh fark varmış gibi hissedilir.:)

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Arada 500 lira olduğu için R8 önerdim, konu sahibi için kamera önemliyse RN8'e de bakabilir. Redmi Note 8 en ucuz 1555, Redmi 8 ise 1037 lira.

Kendim alıcak olsam RN8 alırım ama anneler için önemli olan uzun kullanım ve istedikleri birkaç programı açması olduğu için R8 dedim.

İşlemci daha az enerji tüketen bir model olduğu için arada 1500mAh fark varmış gibi hissedilir.:)
Bence anneler için vazgeçilmez olan şey kamera ama arkadaşın annesi kamerayı önemsemiyorsa r8 alabilir.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635

32 GB uzun kullanımda yetersiz gelecektir.Tamam sadece belli uygulamalar yüklenecek ama uzun kullanımda çekilen fotoğraflar ve özellikle videolar hafızayı dolduracaktır.Bu durumda 64 GB lik versiyon 1300tl oluyor,200tl fark var arada.

Önemli olan aralarındaki fark değil.4000mah oyun oynamadığı sürece 1.5-2 gün götürebilecek bir batarya yani yeterli gelecektir ?

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
iPhone se diyeceğim, hem çantasında hiç yer kaplamaz ve arayüzü gereksiz kolay IOS'in (bence yaşı büyük insanlarda telefonun küçük ekran olması daha iyi, el hareketleri için)

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,362
Ben de ya A20 ya da Redmi 8 öneririm.

Note 8'e felan gerek yok.

İlla ROM kapasitesi yüksek olsun derseniz 4/64 GB olan Redmi 8 güzel cihaz.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
RN8 hem bütçene hemde annene uygun bir telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:

komşum şayomi redmi s2 almış. özelliklerien baktım iyi fiyatı da iyi.ekranı da kocaman.
12 yasındaki kuzenim de kullanıyor gayet memnun ancak daha güzeli varken güzeli alınmaz hem redmi s2'de type-c girişi bile yok