0-1500 arası anne telefonu önericek varmı? facebook insta için kullanılcak ne kdr ucuz okdr iyi fakat uzun seneler götürsün istiyorum
Redmi Note 8 in fiyatı çok çok uygun,kesinlikle Redmi 8 ile arasında olan 200TL lik farka kesinlikle değeceğini düşünüyorum.Redmi 8'e bakabilirsiniz. Sadece bu programlar kullanılacaksa Redmi Note 8'e gerek yok. 5000mAh batarya da cabası.
Redmi Note 8 in fiyatı çok çok uygun,kesinlikle Redmi 8 ile arasında olan 200TL lik farka kesinlikle değeceğini düşünüyorum.
Malzeme kalitesi çok daha iyi,elde daha hoş hissettirir.
Kamera olarak RN 8 bariz üstün ki çoğu anne iyi fotoğraf çeken bir telefonu daha çok sever.
Ekran olarak daha iyi gözükür.
Biliyorum batarya olarak daha düşük ama 4000mah batarya da çok çok rahat yeter.Mesela ben oyun oynamayı severim ama 4000mah lık batarya günün sonunda %10 civarı kalıyor (Redmi Note 7,PUBG COD tarzı oyunlar),oyun oynanmadığı sürece 2 gün bile gider o batarya.Zaten akşam şarja takıp bırakıyoruz diğer gün yine %100.
Redmi Note 8 in fiyatı çok çok uygun,kesinlikle Redmi 8 ile arasında olan 200TL lik farka kesinlikle değeceğini düşünüyorum.
Malzeme kalitesi çok daha iyi,elde daha hoş hissettirir.
Kamera olarak RN 8 bariz üstün ki çoğu anne iyi fotoğraf çeken bir telefonu daha çok sever.
Ekran olarak daha iyi gözükür.
Biliyorum batarya olarak daha düşük ama 4000mah batarya da çok çok rahat yeter.Mesela ben oyun oynamayı severim ama 4000mah lık batarya günün sonunda %10 civarı kalıyor (Redmi Note 7,PUBG COD tarzı oyunlar),oyun oynanmadığı sürece 2 gün bile gider o batarya.Zaten akşam şarja takıp bırakıyoruz diğer gün yine %100.
Bence anneler için vazgeçilmez olan şey kamera ama arkadaşın annesi kamerayı önemsemiyorsa r8 alabilir.Arada 500 lira olduğu için R8 önerdim, konu sahibi için kamera önemliyse RN8'e de bakabilir. Redmi Note 8 en ucuz 1555, Redmi 8 ise 1037 lira.
Kendim alıcak olsam RN8 alırım ama anneler için önemli olan uzun kullanım ve istedikleri birkaç programı açması olduğu için R8 dedim.
İşlemci daha az enerji tüketen bir model olduğu için arada 1500mAh fark varmış gibi hissedilir.![]()
32 GB uzun kullanımda yetersiz gelecektir.Tamam sadece belli uygulamalar yüklenecek ama uzun kullanımda çekilen fotoğraflar ve özellikle videolar hafızayı dolduracaktır.Bu durumda 64 GB lik versiyon 1300tl oluyor,200tl fark var arada.Arada 500 lira olduğu için R8 önerdim, konu sahibi için kamera önemliyse RN8'e de bakabilir. Redmi Note 8 en ucuz 1555, Redmi 8 ise 1037 lira.
Kendim alıcak olsam RN8 alırım ama anneler için önemli olan uzun kullanım ve istedikleri birkaç programı açması olduğu için R8 dedim.
İşlemci daha az enerji tüketen bir model olduğu için arada 1500mAh fark varmış gibi hissedilir.![]()
0-1500 arası anne telefonu önericek varmı? facebook insta için kullanılcak ne kdr ucuz okdr iyi fakat uzun seneler götürsün istiyorum
RN8 hem bütçene hemde annene uygun bir telefon0-1500 arası anne telefonu önericek varmı? facebook insta için kullanılcak ne kdr ucuz okdr iyi fakat uzun seneler götürsün istiyorum
12 yasındaki kuzenim de kullanıyor gayet memnun ancak daha güzeli varken güzeli alınmaz hem redmi s2'de type-c girişi bile yokkomşum şayomi redmi s2 almış. özelliklerien baktım iyi fiyatı da iyi.ekranı da kocaman.