Anlık Sohbet Paneli Hazırlamak İstiyorum

sinqle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sitemize bir eklenti yapmayı düşünüyoruz sadece üst yönetimdeki kişilerin diğer üyelere mesaj atabilecegi bi eklenti kişi adına tıkladıgımızda özel mesaj ekranı açılıp onlarla iletişime geçmek için ama bu özellik sadece ust yönetimde olmasını istiyoruz normal uyeler bunu kullanamayacak örnek olarak oyun sitelerinde arkadaşımızla konusmak için actıgımız özel pencereler gibi bunu ne şekilde yapabiliriz? Ve bu eklentinin sitedeki kullanıcı gruplarını algılamasını ve her grubun görüp göremeyeceğini kendimiz ayarlamak istiyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Cevaplarınızı bekliyorum...
Şimdiden teşekkürler..

Not: Bazı yerleri tam anlatamamış olabilirim. Anlayamadığınız yerleri bilgimin yettiği kadar açmaya çalışırım.

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
PHP Asp.Net ve .Net gibi hemen hemen tüm dillerde bu söylediğiniz işleri yapabilirim. Düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.

sinqle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
düşünüyorum zaten o yüzden konuyu actım nasıl yapabiliriz

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Sitenizde hangi CMS kurulu?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Siz yapacaksaniz php ile yapmaniz gerek. Php bilen biri bunu kolaylikla yapabilir. Tabi yaninda bazi ek diller kullanabilir jquery ajax gibi.

sinqle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunları bilmiyoruz yapabilecek bi arkadas arıyoruz o yüzden özel mesaj attım sizlere yardımcı olursanız sevinirim

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Ya şu sayfanın altında online olan üyelerle chat yapılabilien bir script vardı facebook chat tarzı bir şeydi. Hatırlayabilen var mı?

paw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sitenizin altyapısı ile ilgili olan bir durum. dışardan dahil olup müdahale etmek çok zor. eğer hazır bir script kullanıyorsanız eklentisi olabilir.