Anlık kasılmalar ve "CPU:100"

EFSN61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Son günler de başladı boş halde bilgisayarda hiç bir sorun yokken tarayıcıyı açınca ve video odaklı bir şey açınca kasılmaya başlıyor ama bu bilgisayarın kilitlenmesinden daha çok tarayıcı ve video üzerinde oluyor yani video dona dona kare kare ilerlerken ses normal geliyor tarayıcı da sayfada aşağı yukarı ilerlerken dona dona gidiyor

Bilgisayar Win7 64 bit
i7 2.00ghz işlemci 4GB ram ve 2GB ekran kartı var
aasa.jpg
tuhaf2.png

Son düzenleme:

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hangi tarayıcıları denediniz? Hepsinde oluyor mu?

EFSN61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Hangi tarayıcıları denediniz? Hepsinde oluyor mu?
Chrome ve Opera da denedim ikisinde de oluyor ve sadece tarayıcı da değil yukarıda fotoğrafı olan video programında da aynı meseleyi çıkartıyor bana :(

EFSN61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Pek yardım bulamadığım için kendi göbeğimi kendim kesmek zorunda kaldım sorunumu çözdüm :D bulduğum bütün test programlarından bilgisayarı test ettim hiç bir sorun algılanmadı ve dell in kendi uygulamasından da test ettim tekrar sorun çıkmadı sonrasında şarj cihazının doğru şarj etmediğini fark ettim onu değiştirdim sonrasın da dell uygulamasında uyarı geldi güncellemelerin kapalı olduğu yazıyordu onu açtım güncellemeler kuruldu ve her şey düzeldi belki benim gibi sorun yaşan vardır diye yazıyorum umarım başkalarına da yardımı dokunur.

TuncaIchizo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum sevindim sorunu çözmüşssün. Genede malware programı ile tarat pc yi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
pc 7 olduğu için isyan ediyo 10 kur.