Anlayamıyorum..Yardımcı Olur musunuz??

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bana kalırsa yazdıklarınıda göz önünde bulundurarak diyebilirim ki ;bu oglan kızı pek fazla takmıyor, veya önemsemiyor,hep kız arayıp oglan hiç aramıyorsa sevmiyordur bana kalırsa,normalde kızlar naz yapar ,burada roller degişmiş.Ama tam terside olabilir.belki kaçan kovalanır diyip,aramıyodur

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
İlişkilerde kızın erkeğe ulaşmaya çalışması ve onu elde etmeye kalkışması erkekler tarafından pek uygun görülmez.Bana kalırsa kızın erkeğe ulaşması erkeği ister istemez havalara sokmuştur.Kız sevmiş olabilir,erkek kanımca böyle belirtiler yok veya henüz oluşmamış.Ayrıca güzellik demişsin ama bu durumlarda gerçekten sevdiğin zaman bu ikinci plana kalıyor.Bu işlerde üniv mezunu olmak da pek bir şeyi değiştirmiyor.
Yapılması gereken ikisinin birbirine karşı amaç ve ilişkinin seyri konusunda net bir şekilde konuışacaklar.Yani olsun mu ,olacaksa nasıl devam edecek gibi.Bir de birbirlerini çok fazla tanıdıklarını da zannetmiyorum.Bu kısmen işi çıkmaza götürüyor olabilir.
Tabi bunlar olayın geneliyle ilgili olarak düşündüklerim.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
kesinlikle aşk iki kişilik değildir!

aşk bir kişiliktir.

onun sen olması, senin o olmandır.
Yunus Emre misali bir olma durumudur aşk.

o, o, o, o, o . . . hep o vardır hayatında. dünyan onun etrafında döner.
sen osundur artık. o da sen olmalı ki aşk gerçekten mümkün olabilsin.

doktor ve öğretmen ilişkisi olarak bakmak bi kere aşkın doğasına da aykırıdır doğal olmayan kimyasına da . . .

yani ben aşık olduğumda zaten
1. nerede olduğumu unuturum,
2. nerede olduğunu unuturum.

yer, zaman ve yaşamımda yer etmiş, edecek olan diğer herşey artık ne kadar somut olursalar olsunlar, aşık olduğumda gerçekliklerinden bile şüphe duyar hâle gelirim.

burada da elemanın başına daha önce bir şaka gelmiş olabilir.
(kendimden biliyorum)
eleman başkasını seviyor olabilir. öğretmen adayını sadece arkadaş olarak görüyor olabilir.
eleman seviyeli bir şekilde tanımaya çalışıyor olabilir.

eleman çok çekingen olabilir.

eleman aşık olmak istiyor olabilir ama henüz olmamıştır.

eleman karşısındaki kişinin aşık olduğundan emin olmak isteyebilir.

eleman bu doktor-öğretmen düşüncesinde olan birinin bilinçaltında gerçekten böyle bir arayışı olup olmadığını merak edebilir ve sorgulayabilir kendi kendine.

eleman basamak basamak ilerlemek istiyor olabilir, daha 1. basamaktadır ve biraz daha kalmak istiyor olabilir.

eleman gerçek aşk nedir bihaberdir ve nasıl oyun oynanacağından da aynı şekilde bihaberdir. öğrenmeye çalışıyordur.

eleman gerçek aşk nedir bilir ve karşısındaki kişiyle bir olabilmek için önce pişmesini bekliyor olabilir (Yunus Emre misali)

hepsi

hiçbiri . . .

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
ya pekı oglanın doktor kızın atanmamıs ogretmen olması durumları degıstırırmı??
bırde umudunu kırmak ıstemeyebılır ama para da harcamaz dmı hoslanmadıgı kız ıcın?

hiç zannetmiyorum bu durumu değiştireceğini :) çünkü hiçbir türk erkeği birlikte olacağı hatunun çalışmasını istemez :D bir ikinci sebebse tavşan kaç tazı tut durumu tamamen yer değiştirmiş buda erkeğin aklında soru işareti bırakmış olabilir ??? :) sonuç bu ilişkiden bir şey beklemek zor olur :)

Reaksiyon puanı
189
erkek benim kafadan olabilir :D yani kariyer düşkünü ve şu anda aşka ayıracak zamanı yoktur. Kariyerinde bir yerlere ulaştıktan sonra aşık olmayı deneyip elindekilerle de vakit harcıyordur.

(yazınca fark ettim ben hakkaten bu muyum yahu :D bakim...vallahi buyum :D)

musti_x

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bencede kız oğlanın üzerine fazla gitmesin, oğlan sıkılmışa benziyor...

eslemsu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlar ıcın tesekkur ederım hekese...her yorumu okudugumda ewt bu dıyorum dıger yoruma gecdıgımde buda olabılır aslında kalbını acıp bakamıyoruzkı hangısı bılelım hepsıde olabılır amam bız bayanlar dahafarklı bakıyoruz erkek gıbı bakamaıyoruz olaya bu yuzden erkeklerın fıkırlerı daha olur gıbıme geldıysede small haytann dusuncesıd fena degıl yazdıklarından herhangı bırıde olabılır sonucta tameman kestrıp atmamıs yanı ben begenmedıgım bır erkekle ıkıncı grsme yada telde azda olsa devam etmeyı ıstemem bakalım sonları hayırlı olsun inş:)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Sen niye bu kadar olayın içindesin merak ettim eslemsu :) Bu arada sana benden bir tavsiye. LaWa'nın yorumlarını iki kere oku.

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence bu erkekte iş yok sana tavsiyem bırak bu çocuğu ( Sen olmadığını söylemişsin ama ben yemem biz de geçtik çünkü bu yollardan :D)
Sana erkekler hakkında bir sır vereyim kızlar sevmediği erkeklerin peşinden koşmasından hoşlanırlar onlara umut verirler ama onlarla çıkmazlar. Erkekler ise hoşlanmadığı kızlara umut verme peşlerinden koşturma gibi detaylarla uğraşmazlar direkt onlarla çıkarlar sonra da olmuyor ayrılalım derler. Senden hoşlanmadığını farkettiysen hiç zorlama bence.

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
skandal bi aşktı sanırsam Yorumlardan anlaşılan kız seviyo erkek seviyo taklidi yapıyo :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Konu neydi kaçırdık..:D
Olay şu spy Bir kız oğlanı görüyor seviyor tesadüfen bir gün karşılaşıyorlar.Muhabbeti uzatıyorlar falan kız oğlana onu sevdiğini açıkça söylüyor ama oğlan pek bir şey söylemiyor neden olabilir diyor arkadaşımızda :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Konu neydi kaçırdık..:D

çok ateşli bir konuydu. bi bacımız geldi, aşk yapamayan arkadaşlarından bahsetti. Bizde Hitch(aşk doktoru) edasıyla mutlu sona nasıl varamamalarının nedenlerini ballandıra nallandıra anlattık. Bu tavsiyelerden sonra gizemli ikiliyi bilmem ama, konuyu açan kız bir daha doğru dürüst ilişki yaşayamaz :D

nasıl iyi özetledim deil mi spybot?

bu arada avatarında ki değişiklikleri takip etmiyoruz sanma...