Anlamsız geliyor

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
bazı konulara yüzden az mesaj olduğu için yazamazsınız diyor forum bunlar hangisi oluyor acaba. bazı ağır konular var tamam haklısın diyorum da bazen sıradan magazin çerez bir habere güleyim derken yok sen gülemezsin yüzden az mesajın var diyor. mantıksız bence.:blink::blink:

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Tavsiye Ettiğiniz Siteler bölümünde 100 mesaj olmadan yazamıyorsnun diye biliyorum. Yada 100 mesajın olmadığı için link ekleyemiyorsun onun gibi bir şeydi.

Gündem bölümü de öyleymiş

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bence de... Zengin-Fakir ayırımı yapılır gibi... Sen giremezsin burası düğün salonumu burası HİLTON SA der gibi :)

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bazı konulara yüzden az mesaj olduğu için yazamazsınız diyor forum bunlar hangisi oluyor acaba. bazı ağır konular var tamam haklısın diyorum da bazen sıradan magazin çerez bir habere güleyim derken yok sen gülemezsin yüzden az mesajın var diyor. mantıksız bence.:blink::blink:

o zaman bana siteye bakmak da haram :thumbdown:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Forumda bir sürü bölüm var arkadaşlar...:)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Hepimiz o yollardan geçtik.2-3 bölüm için mesaj sınırı konuldu diye bişeyler demeye gerek yok diye düşünüyorum :).Forumda onlarca bölüm mevcut :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Forum oyunları bölümüne uğrayın arkadaşlar, yarım saat takılsanız zaten 60-70 mesaj yaparsınız :) Sorun da çözülür bu şekilde. Siz hiç "Workaround" diye bir şey duymadınız mı? :D

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Forum oyunları bölümüne uğrayın arkadaşlar, yarım saat takılsanız zaten 60-70 mesaj yaparsınız :) Sorun da çözülür bu şekilde. Siz hiç "Workaround" diye bir şey duymadınız mı? :D
Mesele 100 mesaj yapmak değil, neden 100 mesaj sınırı koyuluyor... Mesele bu...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mesele 100 mesaj yapmak değil, neden 100 mesaj sınırı koyuluyor... Mesele bu...
Yeterince açıklayıcı olur sanırım:
Forumda birçok bölümümüz var ama mesaj sayısı sınırlaması sadece 2-3 bölümde var. O bölümlerde huzur bozucu, provokatif mesajlar ile reklam olaylarına müsait bölümler.

Forumdaki düzeni, anlayışı üyenin anlamasını sağlamak için o bölümlerde bu kural şart.

Kısacası forumun %95'inde bu sınırımız yoktur. Rahat rahat konularımıza mesajlarınızla ilgi gösterebilirsiniz.