Anket: Hangi Şampuanı Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ikxan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şampuanı Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    341
  • Anket şu zamanda kapanacak: .

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Pantene Kullanırım Yıllardırda Değiştirmedim Hiç Para Olmadığı Zamanlar İpek Alıyorum :)

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Anket sonuçlarında bir hata var sanırım oy kullanan kullanıcılara bakıyorum sonrada oy sayısına birbirlerini tutmuyor özellikle 1. seçenek.

maydemir34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şampuan kullandığımda yüzümde ve vücudumda yapışkanlık hissi kalıyor. Bana mı öyle geliyo yoksa şampuanların genel bir sorunu mu? Şampuanla yıkandıkdan sonra bu yapışkanlık hissinin geçmesi için tekrardan sabunla saçımı yıkamam gerekiyo :)

bendede oluyordu dediğin gibi yapıskanlık hissi.kullanacak oldugum kadar sampuanı eski bi sampuan kutusuna koyuyorum.üzerine su ilave edip güzelce calkalayıp köpürtüyorum.sonrada saclarımı bu kopuk ıle yıkıyorum.durulamasıda cok kolay oluyor.:))
bu arada otacı sırgan özlü kullanıyorum

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Head And Shoulders

Kepeğe karşı etkili çözüm :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Arap sabunundan şaşmayacaksın :D şaka bi yana sabit kullanmam nedense başlarda saçlarım ahengle dans etsede nedense 10 kullanımdan sonra etkisi geçiyor farklı bir şampuan kullanıyorum düzeliyor daha sonra onuda değiştiriyorum böyle işte :D

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Onceden bıoxın kullanıyordum ama anladım kı 5 para etmıyor sac dokulmesı devam edıyor :D:D
sonrasında Head & Shoulders a gectım en guzelı

fılızgundugan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bioxcin siyah sarımsak şampuanı kullanıyorum ve gayet memnunum. saç dökülmeleriniz azalsın ve saçlarınız sağlıklı olsun istiyorsanız bitkisel içerikli şampuanlar kullanmalısınız.

fıratdenirkaya1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar,

Ben Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan kullanıyorum. İçeriğinin bitkisel olması beni vicdanen rahatlatıyor. Sürekli saç dökülmesi problemi yaşamıyorum ama zaten bunun mantığı dökülmeyi engellemek değil mi ? Dökülme başladığında başka çözümler bulmak gerekecek. Şampuan içerisinde bulundurduğu siyah sarımsak ektresi ile saça bakım sağlarken aynı zamanda hacim de kazandırıyor. Yani bir taşta iki kuş :)