ANKA'ya Göre RTÜK Başkanı Akman İstifa Edecek

Juggernaut

Profesör
Katılım
2 Mayıs 2007
Mesajlar
3,323
Reaksiyon puanı
41
Puanları
0
RTÜK Başkanı Akman istifa kararı aldı
ANKARA (ANKA) - Adı Deniz Feneri e. V davasına karışan RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın yakın çevresiyle yaptığı istişarelerde, görevi bu koşullarda yerine getiremeyeceği gerekçesiyle istifa kararı aldığı öğrenildi. Ancak Akman, CHP'li üyelerin baskısıyla istifa etmiş görüntüsü vermemek için bir süre daha bekleyeceğini dile getirdiği bildirildi.

ANKA'nın edindiği bilgiye göre, RTÜK Başkanı Zahid Akman görevinden bir süre sonra istifa edeceği öğrenildi. Akman'ın yakın çevresiyle yaptığı istişarede, “Üyelikten istifa edeceğim; ancak CHP'li üyelerin baskısıyla olduğu izlenimi vermemek için bir süre daha bekleyeceğim” dediği öğrenildi. Akman'ın, istifa kararında adının Deniz Feneri e.V iddialarına karışmış olmasının yanı sıra önümüzdeki dönem TBMM'de görüşülecek olan RTÜK Yasası'nda hükümeti zora sokmak istememesinin de etkili olduğu belirtildi. Akman'ın yakın çevresine, "Bu tartışmalı ortamda RTÜK yasasını Meclis'ten geçirmek çok zor, hükümeti de sıkıntıya sokarız" dediği öğrenildi. Akman'ın istifa için bir zamanlama yapmayı planladığı, Deniz Feneri iddiasıyla başlayan tartışmalı ortamın soğumasını beklediğini söylediği öğrenildi.

-“İSTİFA ETMEK BAZEN MEYDAN OKUMAKTIR”-

Akman'ın istifasını isteyeceği; ancak CHP'Li üyeler nedeniyle olmuş izlenimi vermemek amacıyla bir süre daha bekleyeceği iddialarına RTÜK'ün CHP'li üyesi Şaban Sevinç, “İstifa etmek suçu kabul etmek demek değildir. Bu anlama gelmeyebilir. Eğer suçlu değilseniz, 'ben aklanacağım arkadaş' diyerek yürekli bir şekilde istifa edebilirsiniz. İstifa etmek bazen meydan okumaktır” dedi. Sevinç, ANKA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu kadar ağır iddialar karşısında korkup koltuğa yapışmak ve RTÜK'ü bu şaibelerin gölgesinde çalışılamaz bir duruma sokmak bir marifet değildir. Böyle durumlarda kendisine güvenen cesur insanlar şerefli bir şekilde istifa eder. İstifa etmek suçu kabul etmek demek de değildir. Bu anlama gelmeyebilir. Eğer suçlu değilseniz, 'ben aklanacağım arkadaş' diyerek yürekli bir şekilde istifa edebilirsiniz. İstifa etmek bazen meydan okumaktır. Şahsen kişisel bir husumetim yok. Böyle bir husumetim var da ondan dolayı istifa etmesini istiyor değilim. Ortada RTÜK'ü derinden sarsan ağır iddialar var. Bu nedenle istifasını istiyoruz.”(ANKA)

http://www.ankaajansi.com.tr/

http://haber.mynet.com/detay/flash/RTUK-Baskani-Akman-istifa-karari-aldi/21Eylul2008/N175279
 

PcMaSTeR

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Fos Çıkan bir iddaa için mi istifa edecek ? Size birşey diyeyim mi? Neden Chp bu kadar ısrar ediyor? CNNtürk için. CNNtürk kimin ? Aydın Doğan'ın. Aydın Doğan kim ? Deniz baykalın kankası. Aydın Doğan Başbakanla ne için pazarlık etti? CNNtürk için. CNNtürk için nerden izin gerekiyor? Rtük. Başkanı kim? Zahid Akman. İsmail Türüt ne diyordu şarkısında ? "Millet yutmaz bu dolmayı" :) Yutanlara Afiyet olsun...
 

legolas4444

Profesör
Katılım
1 Mayıs 2008
Mesajlar
1,367
Reaksiyon puanı
16
Puanları
218
nerden biliyorsun fos çıktığını..Siz Şaban Dişli haberinede inanmamıştınız ama gerçek olduğu anlaşıldı. Neden deniz feneri gerçeğini kabul etmiyorsunuz anlamıyorum.

Siz derken sadece seni kasdetmedim. Akp seçmeninden bahsettim.
 

CZC

Profesör
Katılım
26 Ağustos 2008
Mesajlar
1,519
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Fos çıkan tek şey var arkadaşlar:
Ak olma iddiasıyla podyuma çıkanların katrandan daha kara lıkları olduğunun bu kadar çabuk anlaşılması.. Onların aklık-paklık iddialarıdır fos çıkan..

Kanal 7 ile deniz fenerinin ilgisi yok dediler, ortaya çıktı..
Kanal 7 ile partinin alakası yok dediler, biz de yedik..
Akif Beki kanal7 sunucusuydu, başbakanlık sözcüsü oldu.
Zahid Akman kanal7 programcısıydı, RTÜK e kapılandırıldı..

Ahtapot gibi herşey..
Ama ahtapotlara da ölüm vermiş Yaradan..
 

PcMaSTeR

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Legolas4444 Eğer sen 1 gr gündem-siyaset biliyorsan ben ne olayım, ya resmen gözün kapalı herşeye inanıyorsun.

Al bak incele bakalım şu linki Zahid akman soruları cevapladı Bu Link Ntv muhabiri ile yapılan görüşmenin yazılı hali.

Buda video'su

http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=3&cbVideo=7354&cbQuality=1

Sen burayı baştan sona oku Benim ordan alıntı yaptığım tek yer şurası olsun;

------------
GÖREVİMİN BAŞINDAYIM
Benim dokunulmazlığım yok. Savcılarımız var. Yargımıza da ben güveniyorum. Ne olmuş ne var ortada ?
Ben görevimin başındayım. Arkadaşlarımla bu ülkeye hizmet etmeye çalıştık.
Bütün bu iddialar 4 yıl öncesine ait iddialardır. Ben 4 yıldır RTÜK başkanıyım. her şeyim didik didik edildi. Bir şeylerini bulsak ta bunu rezil edelim diye.
Bizi yiyip hedeflerine daha kolay ulaşabileceklerini düşünebilirler. Ancak ben onlara bu zevki tattırmayacağım.
--------------


Deniz Fenerinde yapılan yolsuzluk Almanya ile ilgili yapılan yolsuzluktur. İllaki Sepette çürük elma çıkacak, Ancak konumuz Deniz feneri değil Zahid Akman
 
Üst