Ankara'nın suyu temiz mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
İstanbulda oturuyorum ama Ankara belediyesine hastayım (:

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Ankara' da yaşıyorum. Bırakın su içmeyi, kokusundan duş alırken iğreniyorum.

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ankarada musluklardan pis su değil b*kda aksa melih başganı deviremezler :))))))))))))))))))))))))))

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Ankara' da yaşıyorum. Bırakın su içmeyi, kokusundan duş alırken iğreniyorum.

sayın başgan çözümü buldu.bundan sonra sudan hastalandım.diyenlere dava açacakmış.helal olsun.

Melih Gökçek, ishal şikayetiyle hastaneye başvuran hastalara sorunun sudan kaynaklandığını söyleyen doktorları şikâyet edeceğini söyledi...

http://www.milliyet.com.tr/ishal-teshisinde-su-diyen-yandi--gundem-1939901/

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
var mı önereceğin.herkes farklı bir şey diyor.1 tane sözde uzman çıkıyor.bu arıtmaların hiç bir yararı yok.aksine zararı var diyor.kafa karıştırıyorlar.
Olay belli zaten. Asıl işi ters ozmoz denen yöntemini kullanan membran filtre yapıyor. Suyu %90 üzerinde diğer maddelerden arındırıyor. Nasa kullanıyor. Su kıtlığı çeken ülkeler deniz suyundan içme suyu elde etmek için kullanıyor. Damacana sularda da kullanılıyor. Membran filtreden once 3 filtre daha oluyor. Bunlar ise gözle görülen maddelerden ve mikron seviyesine olan maddeleri kaba filtreleme yapıyor. Böylece değerli olan membran filtrenin ömrü uzuyor. Membranda sonra olanlar ise aslında filtre değil tatlandırıcı ve mineral takviyesi.
Sen yine mineral eksikliği olur düşüncesindeysen suya maden suyu karıştırırsın.
Zaten çoğu damacana suda bu yöntemle elde ediliyor.
Bu filtre işinde tayvan piyasaya hakim gibi birşey. Neredeuse tüm ürünler onlara ait. İster 300e al ister 3000e al. Aynı filtreleri kullanıyor. Zaten bu iş aynı toplama pc gibi toplama arıtma cihazı. Hiç bir fark yok. Fark arıtmada gördüğüm tüm urünler tayvan. Gerçi PCde de asus gigabyte bunlarda tayvan : )
Birde tezgah altı ve tezgah ustu modeller var. Tezgah ustleri pc kasaı boyutunda oluyor ve iç hacmi küçuk oldugu için henelde 5 asamalı oluyor ve pahalı oluyor. Tezgah sltı modeller ise elden gözden uzak istersen tezgah altına ister merdiven bosluguna balkona kur. Hortumla uzatma yaparak istediğin yerden suyu al. Alan geniş olduğundan seri şekilde istediğin kadar aşama bağlayabilirsin.
Uzun oldu.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bide kola gelse tam olucak, küçükken hep hayalini kurardım :mrgreen:

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Hepsi aynı dışkı

:D Helal olsun başgan.bu da diğer başganlara ders olsun.

[h=1]Tuvalete gidip musluktan su içti[/h]
Rd57vYw.jpg

Ardından Gökçek, stüdyodan Ertan Tan ile ayrılarak, bina içerisindeki bir tuvalete gitti ve elini dayayıp musluktan su içti. “İçti gibi yaptı’ demesinler” diyen Gökçek, daha sonra da musluktan doldurduğu bardaktan su içerek, “Valla gayet güzel. Yeminlen” dedi

<span style="font-family: 'Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 16px; line-height: 28.7999992370605px; background-color: rgb(233, 234, 237);">[video=youtube;VCn3VejhVpQ]http://www.youtube.com/watch?v=VCn3VejhVpQ[/video]
http://www.medyahaber.com/tuvalete-gidip-musluktan-su-icti_f94.html

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
:D Helal olsun başgan.bu da diğer başganlara ders olsun.

[h=1]Tuvalete gidip musluktan su içti[/h]
Rd57vYw.jpg

Ardından Gökçek, stüdyodan Ertan Tan ile ayrılarak, bina içerisindeki bir tuvalete gitti ve elini dayayıp musluktan su içti. “İçti gibi yaptı’ demesinler” diyen Gökçek, daha sonra da musluktan doldurduğu bardaktan su içerek, “Valla gayet güzel. Yeminlen” dedi

<span style="font-family: 'Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 16px; line-height: 28.7999992370605px; background-color: rgb(233, 234, 237);">[video=youtube;VCn3VejhVpQ]http://www.youtube.com/watch?v=VCn3VejhVpQ[/video]
http://www.medyahaber.com/tuvalete-gidip-musluktan-su-icti_f94.html
Onceden oranin tesisat falan değişmiştir bakin diyorum bu adama guvenmeyin :D 1 ay circir gezersiniz

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
14
ankarada su en az 3 veya 4 haftadır inanılmaz kokuyor.
ilk koku haberleri çıktığında aski kızılırmak suyu vermiyoruz diye açıklama yapıyor 2 gün sonra suyun rengi değişiyor bakanlık su kızılırmak suyu diyor!
şehri yöneten başkanda her gün tvlere çıkıp şov yapıyor.
yüzümü yıkarken midem bulanıyor bir de bu suyla diş fırçalıyoruz! insan banyodan çıkıp temizlendiğini hissetmiyor! adam çıkmış yok izmir yok aylin bilmem ne sen önce 20 yıldır yönettiğin şehirdeki insanların sesini bir dinle şovmen bozuntusu başkan.