Ankaragücü'nün yeni başkanı Ahmet Gökçek!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda, Ahmet Gökçek başkanlığa seçildi. Ahmet Gökçek kısa bir süre öncesine kadar Ankaraspor kulübünün de başkanlık görevini yürütüyordu.

335020090830031625895.jpg

Ankaragücü Beştepe Cemal Aydın Spor Tesisleri'ndeki kongreye Ahmet Gökçek tek başkan adayı olarak katıldı. Genel kurula katılan 205 delegeden 200'ü oy kullanırken, 172 oy geçerli sayıldı. Gökçek, 172 delegenin desteğiyle Ankaragücü Kulübü'nün yeni başkanı oldu.

Ankaragücü Kulübü'nün yeni yönetim kurulunda Ahmet Gökçek'in yanı sıra şu isimler yer alıyor:

Mehmet Kemal Ünsal, Nuri Elibol, İbrahim Kısacık, Tekin İpek, Serdar Özersin, Mehmet Nükte, Mehmet Ural, Faruk Kalyoncu, Sidar Tunca, Hüseyin Arslan, Bekir Çakan, Levent Çamur, Abdullah Bozdayı, Hüseyin Kocabıyık, Mehmet Türkmen, Nadir Koç, Serhat Bekdemir, Yavuz Bulut, Erdal Şanlı, Mustafa Akan, Kamuran Yazıcı, Necdet Kuzu, Sait Demirci, Mehmet Ercan, Ahmet Sarı, Ekrem Sarısu, Mehmet Narin, Avni Kavlak, Kaan Geçit, Ayhan Atalay, Mustafa Özçelik ve Engin Su.

AHMET GÖKÇEK: YENİ BİR YÖNETİMLE ANKARA'YA ŞAMPİYON KAZANDIRMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ YAPACAĞIZ

Ankaragücü Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurulu başladı.

Ankaragücü Beştepe Kemal Aydın Spor Tesislerindeki kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım, Divan Başkanlığına Kemal Ünsal'ın seçildiği kongrede yaptığı konuşmada, Mart ayında yönetim kurulu ile göreve geldiklerini hatırlattı. O dönemde özellikle futbol takımının, daha ligin bitimine 9 hafta olmasına rağmen Banka Asya 1. Lig'e düşmüş gibi gösterildiğini savunan Yıldırım, o tarihten bu yana Ankaragücü için yapılacak her şeyi yaptıklarını ve birlik, beraberlikle zorlukların üstesinden geldiklerini söyledi.

Ankaragücü'nü kuruluşunun 100. yılında mücadele edecek hale getirdiklerini ifade eden Yıldırım, ''Ben ve arkadaşlarım Ankaragücünü iyi, layık olacağı yerlere taşıyacak her türlü projeye katkı ve destek vereceğiz'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de 1991'den bu yana Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığını belirterek, o tarihten bu yana Türkiye liglerinde artık bir Ankara takımının şampiyon olması gerektiğini ifade ettiğini hatırlattı. Dünyada şampiyon çıkarmayan Ankara dışında başka bir başkent olmadığını savunan Gökçek, ''Ankaragücü'nün muhteşem bir taraftarı var. Sizlere söz veriyorum. Yeni bir yönetimle Ankara'ya şampiyon kazandırmak için elimizden gelen desteği yapacağız'' diye konuştu.

Esenboğa Hava Limanı yolu üzerinde büyük bir futbol okulu yaptıklarını anlatan Gökçek, şöyle konuştu:

''Mübalasız burası dünyanın en büyük futbol okulu. Yok yok olan bir yer.

İnşallah oraya Ankaragücü Koleji yapacağız. Kendi oyuncularımızı buradan yetiştireceğiz. Hatta bütün dünyaya futbolcu yetiştireceğiz. Ankara'nın bir stada ihtiyacı var. Bir başka projemiz ise 3 yıl içinde Ankara'ya 40 bin kişilik bir stat kazandırmak.

Muhalifler, 'Melih Gökçek kendini harcadı' diyor. Sporla ilgilenen bir başka başkan, bir başka Melih Gökçek yok. Bu bir hastalık, sevgi. Ankaragücü'nü köklü geliri olan bir takım haline getirmek lazım.''

KAYNAK

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Melih Gökçek'in desteğiyle iyi bir yerlere gelecek inşallah Ankaaragücü
Hayırlı olmasını diliyorum...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hiç sanmıyorum.

Hayırlı olsun yine de.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Ben mali yönünü kastedmiştim usta :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Tam büyüğünden kurtuluyorduk ki, birde küçük gökçek çıktı iyi mi... Bi 50 yılda bunu izle..

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Anakragücü bir anadolu takımları arasında büyüklerdendi..
paraya sattı kendini..

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ahmet Gökçek'i tanımasam birşey demiyecem ama bu dünya sizlerin oldu bakalım diğer dünyada ne yapacaksınız.Kazandığın servetin kaynağı herhalde nasırlı ellerinle kazanmadın.Baban sağolsun bakalım.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
artık hem askeriyeden hemde belediyeden bu yüzden dolayı da hükümet desteği arkasında Ankaragücü'nün :D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
melih gökçeği babam gibi severim. :D hadi hayırlı olsun ankaragücünü destekliyoruz :D

Öfkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ahmet Gökçek'i tanımasam birşey demiyecem ama bu dünya sizlerin oldu bakalım diğer dünyada ne yapacaksınız.Kazandığın servetin kaynağı herhalde nasırlı ellerinle kazanmadın.Baban sağolsun bakalım.

Babasının nasırlı elleri neler yapmadı ki