Ankara'da Patlama Oldu

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Ankara'nın Kızılay semtinde akşam saatlerinde büyük bir patlama oldu. Araçların yandığı bilgisi alınan bölgeye güvenlik güçleriyle ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Görgü tanıkları patlamanın saat 18.35'te Güvenpark yakınında meydana geldiğini ve yaralıların olduğunu söyledi. Bölgedeki araçlarla bazı binalar hasar gördü.
Olay yerinden alınan bilgilere göre;

Daha önce Ankara'da yaşanan patlamada kullanılan araca benziyor. Olay yerindeki aracın parçaları toplanıyor. Çok sayıda güvenlik ekibi olay yerine gitti.

Şu an için ölü ve yaralı sayısının tam olarak ne olduğu bilinmiyor. Başka bir bomba ihtimaline karşı bölge boşaltılıyor. Ne yazık ki çok sayıda vatandaşın yaşamını yitirdiği söylenebilir.

Terör saldırı olma ihtimali yüksek deniliyor.

Onlarca araç hurdaya dönmüş durumda.

284 numaralı bakanlıklar otobüsü tamamen yanmış durumda.

Vatandaşlar henüz tam olarak tahliye edilmiş değil.

mads.gif
mads
kpnjws
sync

56e59f9b67b0a959a495214a

KAYNAK: Hürriyet

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Şimdi ekşi sözlüğe girince gördüm, ölen vatandaşımız yoktur inşallah.

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
3166694c15.jpg

8bbedd6a6c.jpg

Ülkenin en merkezi yerin de böyle bir patlama oluyor.Şaka gibi gerçekten saatli bomba oldu başkentimiz.

ABD UYARMIŞTI

Ankara’nın ABD Büyükelçiliği 11 Mart’ta kendi vatandaşlarına uyarıda bulunup özellikle Balçelievler bölgesinden uzak durmalarını istemişti.(Kaynak:Ankara’da büyük patlama!)

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Cep telefonları çalışmıyor ankarada...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Dediklerine göre patlamada ölenler olmus.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
telefonlar gitmiş siber saldırıda var isin içinde sağlam saldırdılar...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Facebook Twitter göçer şimdi vpn'leri hazırlayın.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
ülke mahvoldu ya :( Ankara gibi bir şehirde güvenlik yok. artık sokakta bomba süphesiyle geziyoruz. garın onundeki patlamada az kalsın oluyordum....

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bomba yüklü arac ile yapilmis saldiri.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Türkiye'nin acilen güvenlik stratejisini değiştirmesi gerekiyor.

MİT İstihbarat topluyor. Ancak operasyon yapamıyor.

Topladığı istihbaratı yerel birimlere gönderiyor eğer yerel birimler bu istihbaratları doğru değerlendiremezler ise sonuç bu.

Üst üste olduğu için söylüyorum Ankara Emniyet, MİT tarafından gönderilen bu istihbaratlar konusunda neden bu şekilde hep başarısız kalıyor irdelenmeli.

Bu arada dün ABD büyük elçiliğinin vatandaşlarına Ankara için ikaz yapması bile yeterli derecede şüphe oluşturuyor.

Hangi terör örgütü olursa olsun, kendisini nasıl tanımlıyor olursa olsun teröre terör diyeceğiz ve lanetleyeceğiz.

Terör eylemini terörist kadar iyi kullanan, terörden nemalanan zihniyete de iki lafım var.

Ha planlayıcısı, ha eylemcisi ha da bu eylemden ideolojik rant elde etmeye çalışanı, hiç birinin bir birinden yok farkı. Hepsi teröristtir.

Reaksiyon puanı
26
Sözde başkent güzelim şehri ne hallere getirdiler İstanbul da bile bu kadar bombalı saldırı duymuyoruz haberlerde yahu daha kalabalık olmasına rağmen. Yaralananlara acil baş sağlığı ölenlere Allah dan rahmet diliyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Onca olaya rağmen engel olamamak ne kadar acı bir durum.
İnsanlar artık ailesini, arkadaşlarını düşünmeden edemiyor. Ya bir şey olursa diye.

Bu arada araba yine volkswagen scirocco gibi duruyor.
Tesadüf mü? Aynı örgüt yaptı diye düşünüyorum.

DÜZELTME: Video önceki patlamadanmış arkadaşlar

begmyaprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Çok acı çok,yaralıların ve ölülerin ailelerine allah sabır versin,kurtulalım artık şu lanet terörden.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bunun karşılığı sert bi şekilde verilmediği sürece ve bu çakalların arkasındaki iç ve dış mihrakların elleri kırılıp hadleri bildirilmediği sürece bu patlamalardan daha çok olacak.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bu kaçıncı oldu ? Kaç tane şehit öldü ? Kaç açıklama yapıldı ? Hangisini hatırlıyoruz ? Yok arkadaş kusura bakmayında kimse sesini çıkarmıyor bir şey yapılmıyor.Bu mudur yani ? Oh ne güzel bende bir bomba yapayım patlatayım İstanbul'un en işlek yerinde.Ülke hasta bir insana benziyor.O ameliyata gireceksin arakadaş riski alıcaksın.Hasta ve sağlıksız bir şekilde yaşamaktansa o riski alıp daha güvenli daha mutlu daha huzurlu bir ülkeyi yapıcaksın.Yahu birleşeli ya AKP'lisi CHP'lisis MHP'lisiide bu ülkenin vatandaşı değil mi ? Bu ülkenin mutlu ve huzurlu olmasını istemiyor mu ? Gerekirse meydanlara inelim bütün o pislikleri kusalım ülkenin dışına.Ha ben Tekirdağda yaşıyorum ben hayatıma devam ederim.Şehitler verilmeye devam eder.Patlamalar devam eder hep huzursuzluk olur hiç tınlamasamda fark etmez.Ama ben bu ülkenin vatandaşı olduğumun bilincindeyim.Yeter lafı bile yetti kaç kere yeter diyeceğiz olmuyor arakadaş OL MU YOR ! Ne yapılacaksa yapılsın.Böyle devam edecekse ne anlamı var daha önce ölen şehitlerimizin insanlarımızın ? Eğer sen buna son vermezse hiçbir anlamı yok.Boşa giden hayatlar.Sen kendi hayatını kaybet ama hiç bir şey değişmesin.Bu mudur yani.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
hemem olayları hükümete , siyasete, ıvır zıvıra çeken, """"ergen"""" tayfası bir zahmet velvelelerini kesip, hemen ülkede sansür başladı, yok yavaşlama var yok şu var diyenlerde sesini keserse, bizde bir umut, aradan birkaç parça doğru düzgün şey okuyabiliriz..

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
hemem olayları hükümete , siyasete, ıvır zıvıra çeken, """"ergen"""" tayfası bir zahmet velvelelerini kesip, hemen ülkede sansür başladı, yok yavaşlama var yok şu var diyenlerde sesini keserse, bizde bir umut, aradan birkaç parça doğru düzgün şey okuyabiliriz..
Burası haber bülteni değil, forum sayfası. İnterneti yavaşlayan neden yavaşladığını istediği zaman sorabilir. """"Ergen"""" olarak kimi kastettin bilmiyorum ama forumun ne olduğunu sözlükten oku.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Burası haber bülteni değil, forum sayfası. İnterneti yavaşlayan neden yavaşladığını istediği zaman sorabilir. """"Ergen"""" olarak kimi kastettin bilmiyorum ama forumun ne olduğunu sözlükten oku.
yarası olan gocunur derler...

sen benim kasdımı anla sonra gel bana forumu anlat...

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Anlamadığım bir konu var.Başkentin göbeğinde ki böyle bir patlamaya tepkiler sadece kınamayla olacaksa o makamlarda oturmalarının, o kadar para almalarının ne anlamı var.Kendileri trilyonluk zırhlı arabayla geziyorlar tabi keyifleri yerinde bişey olunca toplanır kınarız karanfil koyarız.
Tek cümleyle durumu özetliyim ; "Takım elbiselilerin cezasını halk çekiyor"

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Allah Rahmet Eylesin.Güzelim Ülke Ne Hala Geliyor ..

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
ben size bu cennet VATAN'ımızın bu hale nasıl geldiğini anlatayım arkadaşlar;
1-)1.dünya savaşı başladı ve bu ülkeyi çok seven şerefli insanlar savaş meydanları'nda bu ülke için öldü.
2-) cumhuriyetin ilk zamanları'nda rusya Türkiye'ye askeri nota gönderdi ( savaş İlanı'nın kibarcası) türkiye o yıllar da rusya ile savaşacak güçte olmadığından NATO'ya katıldı ve Kore'ye asker sevk'ini kabul etti ve Kore'de askerlerimiz'in saçma bir sebepden öldü.
yani arkadaşlar bu ülke için ölmek'ten korkmayanlar öldüler ve ülkemiz de soysuz,kansız ve şerefsiz sayısı haliyle arttı ve bu ülke bu hale geldi.
saygılarımla...

ofarukdoan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gençler bu foruma yeni kayıt oldum, ya bu konu nerden açılıyor bi yardımcı olurmusunuz

Reaksiyon puanı
10,315
putin_4545.jpg

goodfather (baba) gibi mafya filmi izleyenler bu resimdeki ironiyi farketmişlerdir.