Ankara'da part-time iş!

disconse

Asistan
Reaksiyon puanı
2
merhaba dostlarım ankarada bi kamu kuruluşunda çalışıyorum 24 yaşındayım haftaiçi malum kamuda çalıştığım için haftasonları yapabileceğim part-time iş aramaktayım bu aralar biraz borca girdim paraya ihtiyacım var. internette aradım ama bulamadım pek.son ümidim olarak buraya konu açtım umarım konu kilitlenmez.

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
cv gibi birşey hazırlasaydın belki yardımcı olmak isteyen birileri çıkabilir.

disconse

Asistan
Reaksiyon puanı
2
haklısın o zaman kendi hakkımda bişeler söyliyim. lisans mezunuyum işletme. bilgisayar bilgim fena değildir.teknolojiyle aram iyidir.özellikle cep telefonlarıyla.mesela telefon tanıtımı işi kolaylıkla yapabilirim.yada bilgisayara veri girişi vs. ingilizcem çok iyi değildir ama çok da kötü değil.bu kadar galiba :)

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
SDN kariyer altında da açılabilirdi başlık, oraya taşınabilir. Bilmiyorum da illaki bir iş olur diye düşünüyorum. Bir de neler yapabilirsin onları da belirtirsen yardımcı olabilecek birileri çıkacaktır.

disconse

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kariyer bölümüne nasıl taşıyacağımı bilmiyorum bulamadım nasıl taşıyacağımı.dediğim gibi mesela cep telefonu tanıtımı olabilir çünkü ilgilendiğim sevdiğim bişey.aslında şoförlükde olabilir iyi araba kullanırım :)

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
2 gun ıcın pek calısıtıran olmaz anca barlara restorantlara basvur

disconse

Asistan
Reaksiyon puanı
2
off of..ya kalifiye eleman diyorum, üstelik yakışıklı da diyorum daha ne diyim :)

FATMA.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
05323822968 fatma veya ömer bey çikar ararsaniz yardimci olabiliriz part time iş konusunda saygilar....

---------- Post added at 03:26 ---------- Previous post was at 03:19 ----------

Sizin gibi yanimizda çalişan 20 kamu personeli arkadaşimiz var.