AnkaMall Açılışı

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56
sabah 9 gibi falan kalkarım yarım saatte AnkaMall'e varırım öğlene kadar teknosa'da mediamarkt'a takılırım açılış saatinde de Mİ Store'un önüne gelirim MI Band 4'ü alırım Mİ9T ile kombin yaparım
9 geç olur 6~7 gibi gidenlerden liste dışı kalabilirsin...

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56
MI hesabım yok ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi de açılış MI fanları içi 12:00'da normal katılanlar için 13:00'da olacak linkte detaylar yazıyor
adamlar saatler önceden yer kapar... demedi deme... hemen aç...

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
@Webhead naptın durum ne
Screenshot_2019-11-16-13-08-51.png

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Açılış iptal edildi ne zaman açılı yapacaklar bilmiyoruz mağazanın önünde güvenliklerden başka kimse yoktu teknoloji yayıncıları da gelmedi şuanda durumlar bu şekilde
Normalde 11'de açacaklardı ilk 5 kişiye hediyelerini vereceklerdi daha sonra 500 kişi birden mağazaya girmeye çalışmış x-ray cihazlarını kırmışlar yani anlayacağın ortalık karışmış zaten kalabalıktan dolayı açılış iptal edildi ne zaman açılacak hiçbir fikrim yok
AVM'ye sabahın 7-8'inde gelenler de vardı

Doldurmaya gerek yok

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Açılış iptal edildi ne zaman açılı yapacaklar bilmiyoruz mağazanın önünde güvenliklerden başka kimse yoktu teknoloji yayıncıları da gelmedi şuanda durumlar bu şekilde
Normalde 11'de açacaklardı ilk 5 kişiye hediyelerini vereceklerdi daha sonra 500 kişi birden mağazaya girmeye çalışmış x-ray cihazlarını kırmışlar yani anlayacağın ortalık karışmış zaten kalabalıktan dolayı açılış iptal edildi ne zaman açılacak hiçbir fikrim yok
Anladım reis ortalık karışacak dediğimde bunu kastetmemiştim harbiden karışmış

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612

Doldurmaya gerek yok
ilk 5 e hediye dersen öyle olur tabi, halkımızda bi bedava sömürüsü var malesef.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Gitmeyi deneyecektim. Şahsen Antares’e açılsın isterdim.Evime daha yakın. Ama ankamall daha büyük.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Anladım reis ortalık karışacak dediğimde bunu kastetmemiştim harbiden karışmış
Hay senin şom ağzına :D:D:D:D
Sonuç olarak açılış iptal oldu MI Band 4'ü beleşe alma şansım daha da arttı umarım hafta içi olmaz çünkü okul zamanı ben yetişemem

Gitmeyi deneyecektim. Şahsen Antares’e açılsın isterdim.Evime daha yakın. Ama ankamall daha büyük.
Gelmediğin iyi oldu açılış iptal oldu

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Ben zaten bugün ankamall daydım. Üst kattaki kamerası açık insanlar, bardaktan boşalırcasına insan vardı ya :D aslında açılış için gitmemiştim fakat o izdihamı görme şansım da oldu:). Sonra ışıkları falan kapatmışlar öyle duydum.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

Teyze sen niye koşuyon ???
Ortama ayak uydurayım demiştir :p

Son düzenleme:

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
hakkı abi videosunda yangın çıkışından çıktığını gösteriyor. ben de oradaydım ve yangın çıkışı aklıma gelmişti. sabah 8 de oradaydım tek istediğim mi band 4 tü be.

bizi ana kapıda değil sağındaki kapıda sıraya aldılar. sonra da saat 10 da açılacak kapıyı 12 ye kadar açmadılar. bi baktık millet migros tarafına saldırıyor giden geri gelmiyor.bi baktık ki bizi boşa orda sıraya almışlar. bizim kapıyı açmadıklarında sandık ki bizi ya özenle içeriye alacaklar ya da hediyeler dışarıya gelecek.

2 si de olmadı ve elim bommmboş döndüm. ama şundan da eminim ki eğer ben gitmeseydim ve mi band 4 ler dağıtılsaydı ağlardım evde. bi ihtimal diyerekten geldim kısacası

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
hakkı abi videosunda yangın çıkışından çıktığını gösteriyor. ben de oradaydım ve yangın çıkışı aklıma gelmişti. sabah 8 de oradaydım tek istediğim mi band 4 tü be.

bizi ana kapıda değil sağındaki kapıda sıraya aldılar. sonra da saat 10 da açılacak kapıyı 12 ye kadar açmadılar. bi baktık millet migros tarafına saldırıyor giden geri gelmiyor.bi baktık ki bizi boşa orda sıraya almışlar. bizim kapıyı açmadıklarında sandık ki bizi ya özenle içeriye alacaklar ya da hediyeler dışarıya gelecek.

2 si de olmadı ve elim bommmboş döndüm. ama şundan da eminim ki eğer ben gitmeseydim ve mi band 4 ler dağıtılsaydı ağlardım evde. bi ihtimal diyerekten geldim kısacası
Ben de o gün oradaydım ama o yaşanılanların sadece başını görebildim izdihamı hatırlamıyorum.