Türkiye'nin 8. Mi Store'u Ankamall'da Açılıyor! - Duyurular - Mi Community - Xiaomi
@Webhead
Kaçmaz bu
@Webhead
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaçmaz bu
Son düzenleme:
Bunu zaten biliyoruz önemli olan hangi tarihte açılacağı onunla ilgili bilgi var mı ?Türkiye'nin 8. Mi Store'u Ankamall'da Açılıyor! Türkiye'nin 8. Mi Store'u Ankamall'da Açılıyor! - Duyurular - Mi Community - Xiaomi
@Webhead
Kaçmaz bu
16 Kasım. Yazıda detaylar yazıyor.Bunu zaten biliyoruz önemli olan hangi tarihte açılacağı onunla ilgili bilgi var mı ?
Cumartesi günü gider canlı canlı görürüm zaten Ankara'ya Mİ Store açılması şarttı hep İstanbul hep İstanbul nereye kadar ?16 Kasım. Yazıda detaylar yazıyor.
Açılış sırasına giren ilk 300 kişiye Mİ Band 4 hediye beleşe MI Band 4'ümüz olacak çok iyi ya16 Kasım. Yazıda detaylar yazıyor.
Açılış sırasına giren ilk 300 kişiye Mİ Band 4 hediye beleşe MI Band 4'ümüz olacak çok iyi ya
sabah 9 gibi falan kalkarım yarım saatte AnkaMall'e varırım öğlene kadar teknosa'da mediamarkt'a takılırım açılış saatinde de Mİ Store'un önüne gelirim MI Band 4'ü alırım Mİ9T ile kombin yaparım
Tebrikler valla.sabah 9 gibi falan kalkarım yarım saatte AnkaMall'e varırım öğlene kadar teknosa'da mediamarkt'a takılırım açılış saatinde de Mİ Store'un önüne gelirim MI Band 4'ü alırım Mİ9T ile kombin yaparım
Merak ettiğim şey şu dışardan katılacak olanlar başvuru formu doldurmak zorunda mı yoksa MI fanlarına özel bir durum mu ?Yalnız hediyeler fena ortalık karışacak ?
Bence sen yinede doldur nolur nolmaz ve baya erken gitmen lazımMerak ettiğim şey şu dışardan katılacak olanlar başvuru formu doldurmak zorunda mı yoksa MI fanlarına özel bir durum mu ?
9 geç olur 6~7 gibi gidenlerden liste dışı kalabilirsin...sabah 9 gibi falan kalkarım yarım saatte AnkaMall'e varırım öğlene kadar teknosa'da mediamarkt'a takılırım açılış saatinde de Mİ Store'un önüne gelirim MI Band 4'ü alırım Mİ9T ile kombin yaparım
MI hesabım yok ki ?Bence sen yinede doldur nolur nolmaz ve baya erken gitmen lazım
iyi de açılış MI fanları içi 12:00'da normal katılanlar için 13:00'da olacak linkte detaylar yazıyor9 geç olur 6~7 gibi gidenlerden liste dışı kalabilirsin...
adamlar saatler önceden yer kapar... demedi deme... hemen aç...MI hesabım yok ki ?
iyi de açılış MI fanları içi 12:00'da normal katılanlar için 13:00'da olacak linkte detaylar yazıyor
Ben sabahtan gidecem oraya bakalım bu arada MI hesabı açmak şart mı o olmadan hediye alamıyoz mu ?adamlar saatler önceden yer kapar... demedi deme... hemen aç...
Bilmiyorum ki. Sanırım o form zorunlu ama.Ben sabahtan gidecem oraya bakalım bu arada MI hesabı açmak şart mı o olmadan hediye alamıyoz mu ?
o zaman doldururuz hacım işin ucunda beleş Mİ Band 4 varBilmiyorum ki. Sanırım o form zorunlu ama.
o zaman doldururuz hacım işin ucunda beleş Mİ Band 4 var
Açılış iptal edildi ne zaman açılı yapacaklar bilmiyoruz mağazanın önünde güvenliklerden başka kimse yoktu teknoloji yayıncıları da gelmedi şuanda durumlar bu şekilde
Doldurmaya gerek yok
Anladım reis ortalık karışacak dediğimde bunu kastetmemiştim harbiden karışmışAçılış iptal edildi ne zaman açılı yapacaklar bilmiyoruz mağazanın önünde güvenliklerden başka kimse yoktu teknoloji yayıncıları da gelmedi şuanda durumlar bu şekilde
Normalde 11'de açacaklardı ilk 5 kişiye hediyelerini vereceklerdi daha sonra 500 kişi birden mağazaya girmeye çalışmış x-ray cihazlarını kırmışlar yani anlayacağın ortalık karışmış zaten kalabalıktan dolayı açılış iptal edildi ne zaman açılacak hiçbir fikrim yok
AVM'ye sabahın 7-8'inde gelenler de vardı
ilk 5 e hediye dersen öyle olur tabi, halkımızda bi bedava sömürüsü var malesef.Açılış iptal edildi ne zaman açılı yapacaklar bilmiyoruz mağazanın önünde güvenliklerden başka kimse yoktu teknoloji yayıncıları da gelmedi şuanda durumlar bu şekilde
Normalde 11'de açacaklardı ilk 5 kişiye hediyelerini vereceklerdi daha sonra 500 kişi birden mağazaya girmeye çalışmış x-ray cihazlarını kırmışlar yani anlayacağın ortalık karışmış zaten kalabalıktan dolayı açılış iptal edildi ne zaman açılacak hiçbir fikrim yok
AVM'ye sabahın 7-8'inde gelenler de vardı
Doldurmaya gerek yok
Hay senin şom ağzınaAnladım reis ortalık karışacak dediğimde bunu kastetmemiştim harbiden karışmış
Gelmediğin iyi oldu açılış iptal olduGitmeyi deneyecektim. Şahsen Antares’e açılsın isterdim.Evime daha yakın. Ama ankamall daha büyük.
?Hay senin şom ağzına![]()
Teyze sen niye koşuyon ???
Ortama ayak uydurayım demiştirMesaj otomatik birleştirildi:
Ben de o gün oradaydım ama o yaşanılanların sadece başını görebildim izdihamı hatırlamıyorum.hakkı abi videosunda yangın çıkışından çıktığını gösteriyor. ben de oradaydım ve yangın çıkışı aklıma gelmişti. sabah 8 de oradaydım tek istediğim mi band 4 tü be.
bizi ana kapıda değil sağındaki kapıda sıraya aldılar. sonra da saat 10 da açılacak kapıyı 12 ye kadar açmadılar. bi baktık millet migros tarafına saldırıyor giden geri gelmiyor.bi baktık ki bizi boşa orda sıraya almışlar. bizim kapıyı açmadıklarında sandık ki bizi ya özenle içeriye alacaklar ya da hediyeler dışarıya gelecek.
2 si de olmadı ve elim bommmboş döndüm. ama şundan da eminim ki eğer ben gitmeseydim ve mi band 4 ler dağıtılsaydı ağlardım evde. bi ihtimal diyerekten geldim kısacası